![]() |
Hoom, zrobiles kijowy interes, oni będą teraz 19-lat, a tacy to trenują już trochę więcej, chyba że tuż przed sokiem na znakomitych są. Lepiej mogłeś kupić 17-letnich zadków z rozsądnymi podaniami - koszt mniej więcej ten sam, a większa przebitka.
|
zobaczymy, 0.5/0.6 mln za 3 juniorow to imo wcale nie tak duzo, a jak sie okaza przydatni to i tak zostana u mnie ;] Dzisiaj poszlo tak powiedzialbym, ze bardzo przecietnie (pomoc fatalny (maks), 2x1,5*, 1x2*), ale tak na koniec przyszlego sezonu licze na co najmniej kiepski (wysoki), przy 3 fantastach na pomocy.
|
Temat poszedl w odchlan...
Cytuj:
Trafilem do dosc ciekaej ligi moge awansowac jak i spasc ;d |
>up
Przepłaciłeś IMO. Jakiś czas temu kupiłem 30 latka z solidną skutecznością, znakomitą kondycją i zadowalającym stanem formy za 120 tys. Dla mnie to bogactwo przy bilansie -100tys : ) Pierwszy pełen sezon i od razu planuję 8 ligę.. |
hehehe ale macie fajnie przynajniej kaske macie ja sobie z minusa chce wyjsc ale nerwicy dostaje bo szczescia nie mam do juniorkow xD ostatnio moj ojczulek wyciagnal sobie solidnego bramkarza :/ i jakie to trzeba miec szczescie :> xD
|
Ale czy napewno kupiles go z soldinym doswiadczeniem 0.o?
|
Cytuj:
Cytuj:
>edit No i kondycja nie solid tylko fantast.. >down Nie przeczę, nie zwróciłem uwagi na doświadczenie u Ciebie ; ] Ten niżej może być tylko te 33 lata i kondycja już nie ta. Ja stawiam na młodzież. |
Ale ci z doswiadczeniem zadowalajacym tak gdzies wlasnie po 100 chodza : p
zreszta kupilem tez takiego ale bez bokow Cytuj:
|
hehehe jak chcecie cos kupic to znajomy sprzedaje :> Team : Mystic Warriors
sam bym cos kupila ale fundusze nie te xD |
Panowie, jak drużyny z pucharu? Ja VI ligowiec... no wiem, nie wiem... mogę w 1 rundzie odpaść, a jak u was? Lepiej czy może gorzej?
|
ja 6 ligowiec z 5 miejsca :> xD i fart bo meczyq u mnie xD
|
A ja mogę się w zad pocałować bo 39 tys w rankingu...
|
A mi się trafił VI ligowiec Aqua Wadowice nie wróże sobie awansu chociaż chciałbym poprawić swój wynik 2 sezony pod rząd 2 runda pucharku.. Jak ktoś chętny na spar to na ht pisać : Iron's Army.
|
No to pierwszej rundzie, jakiś w miarę mocny VIII ligowiec. Jak go ogramy, to sie zobaczy, czy kombinować coś w II rundzie, czy odpuścić. Mam dużą ochotę na III rundę, trzeba wreszcie jakiś cel przedsezonowy zrealizować:)
|
Ja trafilem na VI ligowca z 6 miejsca i nie jest az taki dobry:P moze podolam mu fajnie by bylo :) tydzien temu kupilem solidnego trenera z kiepskim LS i rozbudowalem stadion do 15 000 miejsc wiec jak na VIII lige mysle ze mi wystarczy xD
|
siemaneczko , mam pytanie czy moge kandydowac na selekcjonera np Iraqu xD ?lub innego kraju ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1.Nieznasz ich jezyka ,nawet nie znasz dobrze anglika 2.Nie udziales sie na ich forach 3.Masz za slabe doswiadczenie w grze zeby cie wybrali 4.Nieznasz ich zawodnikow ani zaplecza Ja mam calkiem mocnego 7 ligowca moge sie zatrzymac na 1 rundzie ;/ |
tylko pytalem xD , gram juz 3 sezon to malo wiem :> i narazie 3 m w 8 lidze
|
achh, Colo przypomniałeś mi aswalta i jego kadencję w Hondurasie i moje przymiarki do treningu jednego z ich reprezentantów... stare czasy:)
|
Zakupy przedsezonowe:
1.4 mln Davide Tursi TSI = 3 880, lat 22, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca kiepski [gra głową] Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: przeciętny Podania: przeciętny Skrzydłowy: solidny Defensywa: znakomity Skuteczność: słaby St.fragmenty: słaby 1.2 mln Peter Descamps [1 ostrzeżenie] TSI = 1 410, lat 25, solidny stan formy Poziom doświadczenia kiepski, przywódca kiepski Kondycja: nędzny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: przeciętny Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: kiepski Skuteczność: znakomity St.fragmenty: utopijny Nu i rozbudowa stadionu: Trwa przebudowa Stadion jest otoczony dźwigami i sprzętem budowlanym. Przewidywany koniec przebudowy (szacunkowo): 29.03.2007. Miejsca stojące: 1500 Miejsca siedzące: 1500 Trybuna kryta: 1000 Loża dla VIP-ów: 80 Troszkę kasy w przerwie międzysezonowej wydałem ; ) |
Cytuj:
|
@ ja tez xD
|
Niespodzianka, wygrałem z VI ligowcem 6:1 mimo tego że miałem gorsze statystyki i z tego wynika że Iron's Army gra dalej w PP!
Nie spodziewałem się , że takim wynikiem zakończy się ta potyczka, jednak jestem niezmiernie happy że gram dalej:P W II rundzie zagram z zespołem ze swej ligi:P nie spotkałem się jeszcze z tym więc sprawdzimy jaki dobry jest:) Jak pewnie wiecie od jutra nowa szkółka juniorska jest dostępna dla graczy, co o niej sądzicie? Ja jestem ciekawy i z czasem okaże się czy to dobry wybór;) Jako że w niedziele 1 kolejka ligowa , życzę wszystkim powodzenia mało kontuzji i niewielu kartoników. |
Ja tylko 3 - 1 z Mozgi Team , 6 ligowcem , i tak lepiej niż we wczesniejszej edycji . Moj kumpel 1 -0 z 6 ligowcem . Jakby ktos trafil na Travel Gang niech da znac :> xD
|
W tym roku PP było jakieś pokręcone, wygrywali ludzie zazwyczaj z autetem włąsnego boiska :/
|
Nowy system szkółki ruszył :) zapraszam do ligi dla juniorów - Przedszkole :P
(id : 42294) |
Jestem w jakiejś lidze juniorskiej. Póki co wygląda to całkiem nieźle.
Co do pucharu... 3-1 u siebie w plecy... Pomoc zadowalająca maks. przy jego słabej. posiadanie w granicach 65%-35% w 1st i 70%-30% w 2nd. Niestety, zbyt dużo poświęciłem na podciągnięcie pomocy a obrona i atak zostały na poziomie kiepskim. Stadion rozbudowany do 17k miejsc. Nowy sezon przedstawia się ciekawie zarówno z powodu gry w VII lidze jak i nowej szkółki juniorskiej. Pozdrawiam i życzę powodzenia w najbliższych meczach ligowych a także w sobotnich meczach juniorskich. |
Dawno nie pisałem w tym temacie. Co do poprzedniego sezonu, to ostatecznie udało mi się awansować do VII ligi. W pucharze niestety przegrałem 2:1 z 6sto ligowcem. W tym sezonie chcę przede wszystkim spokojnie utrzymać się w lidze. Co do nowego systemu szkółki, to jest on naprawdę fajny. Nie wiem jak będzie się spisywał w przyszłości, ale to zawsze jakiś dodatkowy element zabawy.
|
Zapraszam do szkolki junirow Master League
|
A może zrobimy ligę juniorów naszą forumową ? Ja jestem chętny jak coś:P
|
Za pozno :) xD moze w przyszltm sezonie xD
|
Kto wy zrobił konto?Bo czekam 4 miechy i nic :/
@edit Jeśli wy ktoś powiedział kiedy wym dostał accounta?A i co wpisać w alias? |
Wczoraj młodzież wygrała 6:1, dzisiaj właściwa drużyna...6:1 : ) Początek sezonu bdb.
El teletoobies, gdyby ktoś chciał spara. |
Wygrana 1-0 i dobry poczatek sezonu , wszyscy kumple tez wygrali :> xD a jutro o 20 mlodziezowka :) moze wygraja xD
|
Inauguracja VII ligi na 4-0 ; ) Pomoc zadowalająca i atak lewy i prawy przciętny.
Młodzież przegrywając 0-3 dała radę wygrać 5-3 ; ) |
jest ktos chetny na spara? u mnie :>:P need money;d
|
Hm... przymierzam się do tego po raz 4 ;d. Może dzisiaj mi się uda.
|
Zwycięstwo 5-0. Drugie miejsce. 6 pkt. 9-0 w bramkach.
Młodzież dała dupy. 5-2 w plecy. |
6:4 w zad. Wyskoczyłem skrzydłami 433 na skrzydła 343, więc musiało się to tak skończyć. 3 miejsce w lidze..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |