![]() |
colorion ty chyba wiesz kto cie w hwl nie lubi nawet ladne zdjecie miales ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Xairax hantet !!
Mi roffu mowil o sumie 150-200k a nagle 50 i to jeszcze bez zadnego "dopisku":D Czuje sie niedoceniony :( |
Cytuj:
A troche ludzi mi oferuje pomoc z obnizaniem paymenta B) zejdzie do 30k to place i ide na banshee w weekend z zero :D Thx Guga za sliczne zdjecie:D :D Qreew jak dojdzie pacc to cie napewno docenia :) |
Dżentelmeni z hwl nie byli sklonni do wspolpracy wiec ...
17:40 You see yourself. You are an elite knight. You are Virtus of the Relictus. |
Colorion mój bohaterze bierz cep w dlon i na wojne goń:cup:
|
Cytuj:
|
kto zapłacił i jest wolny?:p
|
Pytalem sie Nuskei z jakis miesiac temu ( z czystej ciekawosci) to moj payment wynosil ponad 400 k ;)
Wlasnie kto sie splacil? Nie mam czasu na gre przez szkole i nie wiem co sie dzieje w ogole w gildii . |
Cytuj:
|
tez doszly mnie sluch o tym zawieszeniu broni, ciekawe jak to wyjdzie ;)
@edit o i teraz nawet temat na forum zrobili: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1369065 |
Czuje smierdzacy podstep ze strony HWL.:P
|
Ja wam mówie HWL coś odwali że relictus to tak w dupe dostane że jak tibię zobaczą to zygac bedą 8o BLEE....
|
Pfff.. tez mi peace galana..
Stoje sobie pod domkiem, podchodzi sir-dudi (nie wiem ktory owner;P) i trzaska bez slowa nie wiadomo za co, to ma byc free Galana? pff ; P |
a w tym filmiku w którym występował Twój noob char podobno (nie ogladalem, nie widzialem, nei znam szczegolow) to nie bylo zadnej ciekawej akcji?
z owym kolegą? ______ nie wierzę w żaden pokój... |
Cytuj:
Jesli chodzi Ci o to, czy sir-dudi byl na filmie to nie, nie bylo go |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kolejna porażka
No i po raz kolejny mój powrót na Galanę się oddalił... Go go Relictus... Wciąż w Was wierzę. ;)
|
Dh helmet pwned
http://rapidshare.de/files/32469801/...elmet.rec.html czy ktos mial bardzo krotkie kicki z tibii okolo godziny dziesiatej?? |
ja mialem 10:01 albo jakos tak ze 2 anevarix tez mial 1
|
apeluje do wszystkich uzytkownikow tego forum czytajacych tem temat
czy mozecie wyperswadowac colorionowi ze ja nadal chce go shakowac ze dzisiaj mialem sie na niego zalogowac<to byl krotki kick mialem to samo> colorion czlowieku nie chce miec z toba nic do czynienia a ty ciagle o tym samym daj wreszcie spokoj i przestac zwalac wine kiepskiego pc/neta ma mnie... jak masz lagi to ja cie pinguje-twoj zmienny ip mam ciagle... DAJ ZYC |
Cytuj:
lepiej sie zastanow jak jutro 60k dostac |
poco jutro 60k to nie wiem acc nie probowalem zgadnac a ten krotki kick tez mialem i nie wiem czym byl spowodowany wystarczy zze powiedz na co mi 60k
|
Cytuj:
Jak nie chcesz oddac to sie rookne bijac cie, mi acc nie potrzebny jak uzyje w dobry sposob |
Cytuj:
zachowujecie sie gorzej niz jakies gowniarze, podobno byliscie takimi swietnymi kumplami a teraz co...? jak juz sie do siebie nie przyznajecie to sie kompletnie ignorujcie a nie obaj tylko szuakcie sposobu jak dogryzc drugiemu, to do niczego nie prowadzi... :/ |
@all up: LOL
WIELKIE GZZZZZZZZZZZ dla Demon Helmet Team :D :) :cup: :cup: :cup: |
Jakby nie bylo pokoj ze strony Relictus sie sprawdza jak narazie. Grudging mogli spokojnie zabic na demon helmet quescie :P
|
Cytuj:
|
No nie wiem czy na Galanie kazdy 100 level umie tylko expic :/
Ja znam tez ludzi ktorzy probuja odkryc sekrety tibi ... Ale rowniez znam ludzi ktorzy nie expia nic nie robia tylko probuja zawladnac galana (konda) :p |
Yuperdo
Banished: until Oct 09 2006, 15:18:53 CEST because of hacking Był Senior Tutorem, jednym z najbardziej cenionych przezemnie.... i jedna z nielicznych osob z HWL ktore szanuje :P Ad. Demon helmetu i Grudging, moglismy ja zabic, ale po co? chcemy Sobie pograc =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja za to widzialem wspolny hunt membera z relictus i z hwl na hydrach och jaka to byla piekna wspolpraca szkoda tylko ze loot niedopisal |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niektore 100 lvle nawet expic nie potafia :) |
ban yuperdo byl malym nieporozumieniem..;)
a senior tutora yuperdo stracil juz ze 2 miesiace temu czy cos, wiec nie mowcie ze teraz bo jak zwykle jakies wielkie ploty rozsiewacie ;) |
A wiecie co ?? [CHAR]Roffu[/CHAR] z [GUILD]How We Livin[/GUILD] jest bardzo miły jak stał w depo potrzedłem do niego pisze "Plx Free items " i "I love HWL !"A on mi dał itemy o łącznej wartości 10k B) SZCZĘŚCIARZ JESTEM
|
Cytuj:
I nie wiesz za co?;o 22:21Niszczyciel umyslow [35]: sir dudi 22:21 Niszczyciel umyslow [35]: mi moze nadmuchac 22:21 Vabojawuja Bixad [42]: artuen to dopiero 22:21 Niszczyciel umyslow [35]: a auruten moze mi naskoczyc Sry, ale mnie i kumpli z rl nikt mi nie bedzie obrazal, bez wzgledu jaki bylby z niego kozak. Skoro moge im (czy tam Tobie, ch** wie) nadmuchac, to dlaczego w pz siedzisz za kazdym razem jak mnie widzisz?:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |