![]() |
Jak jest wam tak zle to dojdzcie do Mo Murda i walczcie z nami :)
@pCz Apox'ep padl za nic, Rysio the sorcerer padl kilka razy za nic, Valeriouz the vegaz~ padl za nic wiec nie wiem czego placzecie ze PA robimy @Vankel po 1 gralem verandinem, cos tam se kogos bilismy wpadles ty i zaczales nas bic, miales pzta i na koniec zrobiles ue na 15-30lvle i padlismy, i potem dopuki bana nie dostales to biles nas i prosiles zeby cie zostawic a teraz kozak ze moglbys to zrobic jeszcze raz lols :) jak jest ci tak zle to pomoz MM prosze ;) i tak w ogole to nikt nie mowil ze chcemy cos na tej zjebanej kyrze naprawiac, my se roz*******amy mo murde i mamy wyjebane na was all co placzecie ze se pekujemy czy co kolwiek innego robimy, jak jest ci zle to dojdz do nich i pomoz, bo juz nie mamy praktycznie z kim sie bic a tak propo zabili Tythana, Lucaciu Glo~ za nic, Garlerdon z Moothem i innymi, oni tez pekuja!!! UWAZAJCIE!!! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Lenrock - ta wiem, jakby tak bardzo chcial to mogl to zrobic gdy mialem PZ. A tak to tylko wyszedl 2 razy - by mnie poinfnormowac gdzie przeslac kase, i pozniej by sprawdzic gdzie jest Herineey~ :) PS. i w ogole jak to jest - na tibia.com byl temat o nowej PriceLiscie - pare? osob z FG pisalo ze akceptuja, ze beda sie starac by ta lista byla uzywana przez wiekszosc - a co widze pare dni pozniej? DemonHelmet - ktory wedlug zaakceptwanej przez was listy kosztuje 300k, zostal sprzedany przez jendego z was za okolo 150k. Pozdro |
Kyra
Sami widzicie jake mam eq i nie wiem co robic bo kumple mowia zebym sprzedla hara i sobie na furorke kupil ale Kyra jest spox waiec to eq jak w podpisie i jeszcze 6k arrows i brust arrows i inne smiecie... jak sadzicie sprzedac czy nie ??? ;(
|
@Volvo'Gru
Wszystko zalezey od Ciebie... Zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne :p |
Cytuj:
a ten 80 lv Regal hexen ?? druga postac Abo~ ;) i niepisz tylko ze mi to nieprawda bo wiem swoje |
Cytuj:
2. tam był 80 Ek, 40 pall, 54 druid?. i jakieś scierwa wasze małe lvl biegały 3. nie prosiłem tylko mowiłem... a jak nieposlłuchaliscie to was ujebałem norma nie :D 4.Pomógł bym wiesz |
@don puchacz
jakbys napisal o tym do mnie lub kogos innego z liderow to bym ci pomogl, no ale spoko, widze ze tibio pl'owskie nooby ci pomoga lepiej, jak wolisz |
demon helmet 150k ;>
to ja dwa prosze :) :) Heheh Price Lista hehehe smieszne to jest dla mnie wszystko srzedaje u djina Jak co to Bohy za 34k do ludzi. MMS sprzedalem za 165k ;> Problem mam z medusa shield ktorej juz nikt nie chce :) B robe jeszcze w miare schodzi za 12k. Jak Popyt rosnie to i cena rosnie :) A fire swordy to juz calkiem znikly z trade :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo wiesz Pontheus twoji koledzy sa normalni..oczywisice ci z twojego miasta, tylko im powiedzialem ze mam lipe bo zabilem wasze nubki .. a oni sami powiedzieli ze pogadaja na ten temat.. o nic nieprosilem z mojej strony.. tylko zeby kumpel mial spokoj bo mnie ratowal.. i sam wiesz o kogo chodzi bo gadales z nim na statku :) .. a ja to moge miec hunty itp. niejest dzieciakiem co bedzie plakac i prosic bo to tylko gra :) a napisalem to wszystko bo jest w temacie kyry bo tylko stojicie swojimi nuubami i czekacie na ofiarke co bedzie wam pozniej placic kaske :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I nie mam zamiaru tu juz pisac bo widze ze znowu tu sie zaczynaja przezwiska :D dla mnie temat do zamknięcia.. bo nieumiecie pisac na dany temat, tylko umiecie jechac po innych .. załóżcie sobie temat "Kłótnie na Kyrze" Xolorian a tą dziewczynka to ty jestes w Tibi (famale) :D
|
to pisz tak jak bylo, szkoda tylko ze piszesz takie bzdury na forum zamiast zagadac w grze, nikt nie mowil ze musisz placic ale tez nie mowil ze mozemy to inaczej rozwiazac
|
A ja tu z całkiem innej beki.Na kyrze gra teraz pierwszy owner Tetra, obecnie Nide Wune gra rl pierwszego tetra ale neichce powiedzieć nicku.First owner tetra ma na kyrze 100+ jestem tego pewny w 100%.Jeśli ktoś wie neich napisze bo jest mi to bardzo potrzebne B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. dogadac sie z wami nieda... "pay or day" hehe 3. jak nikt niemowil jak mowil Abo~ |
Lol, strzezcie sie ludzie, nadchodzi nowa generacja Power Abuserów, a na jej czele stanie...
Gandamir Evil'Eye dobra zal, jakie pierodly tu wypisujecie, a puchacz dobze wiesz jak to bylo i niemusisz wkrecac pozdro |
A jak bylo wedlug Ciebie?
I dopisz mi jeszcze czemu lub jaki mial bym powod- by stwarzac sobie problemy mowiac ze prubójesz wymusic kase? To by chyba wiekszego sensu niemialo- chociaz jesli twierdzisz ze "wkrecam" to cos wymyslsiz ciekawego by odwrocic kota ogonem. pozdro. |
Cytuj:
wiesz co napisał noob na tibia.pl Ja (8-01-2007 19:57) że grasz na kyrze Ja (8-01-2007 19:57) i masz 100+ Ja (8-01-2007 19:57) haha Ja (8-01-2007 19:57) xD Tetro (8-01-2007 19:58) hahah |
Gand masz troche racji mowiac ze wchodzi "nowa era" PA na kyrze
dzis zostalem wyrzucony juz z 2 miejsc expienia.... Pierw expilem na żółwiach wpadl fozzye i kazal mi spier**** pomyslalem dobra po co robic sobie problemy wyjde ... gdy zaczolem expic na mino miescie po jakims tam czasie zostawilem loot bag na chwile i poszlem zabic minosy na poziom +1 od polozenia loot bagu wracam a tam stoi Gotrunk i kaze mi wyjsc z mt zaczol mnie tez bic z hmm's zebym opuscil expo -.- Na kyrze zaczyna sie wielkie pa i to nie ze stron Gildi rzadzacej (FG) czy Gildi ktora byla uznawana za wielkie PA (MM)... niedlugo nikt nie bedzie gral na kyrze z powodu wielu osob ktore uwazaja ze wszystko jest im wolno.... X( X( X( X( X( X( X( X( |
jesli ex mo murda robia pa na tobie, i to jest 100% pewne ze PA to rob jakies screeny i dowody to Ci pomozemy :p to samo zreszta sie tyczy z tymi wszystkimi ktorzy sie bronia nami, tzn nie kazdy jest protectowany np przezemnie bo ze mna gadal mam na mysli cos takiego gdyz juz sie spotkalem z tym :p
|
@offtop
a ja się wybieram na Kyre:D dobry wybór? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg, ale wy pierdolicie PA PA PA omg wpadnijcie na galane to zobaczycie co tak naprawde znaczy ten skrot, "PA"
@ad. Kyry Serv zajebisty, mało Pa, Pk, Thiefow i noobkow co maja "eful protektoruw" zaraz pewnie jakis flame bedzie ze nie wiem o czym pisze, ehs to tylko MOJE odczucie po zmianie serva z galany(serv naprawde zniszczony przez ludzi myslacych ze wszystko moga) @Ktos tam wyrzucony z MT w tej grze trzeba miec jaja, a nie plakac na forach jakie to wielkie nieszczescie Ci sie przytrafilo, bales sie ~110 eka bijacego z hmm? ;o roxor @UP UP UP Tak kyra to swietny wybor Podpisano, Furion |
Cytuj:
|
@thewojtek
Z tymi jajami to sie zgodze.. bo trzeba być totalnym idiotą zeby 50+ek ze skillami powiedzmy 70/70 bac sie 110+ ek, ktory bije z hmm. @qeenar lee Zostawiłeś wogóle list że tam expisz?? A może leżał list jakiś a ty go nie przeczytałeś? Pozdro |
@Up
Moze nie idiota, bo idiota to by jeszcze zaplacil mu za to ze tam expil, ale poprostu trzeba miec jaja w tej grze... powiedzmy expisz Sobie gdzies wpada jakis wyzszy lv, mowi leave a Ty grzecznie wychodzisz poprostu zal, az tak bardzo sie o wlasne chary boicie ;o to tylko gra komputerowa (az gra?!)... nastepnym razem poprostu powiedz ze Nie i tyle bo byles pierwszy(70% takich "pa" sie zdziwi i odpusci...), a jak nie to mmm zacznie Cie bic i wtedy albo wpadasz z kumplami, o ile takich masz (hail furions!;*) albo uciekasz ;P a z Tym nie powinno byc problemow jezeli atakuje Cie Tylko ek.... see ya at kyra mates ;) |
Cytuj:
Nie powiem bo mnie zetniecie w rl jeszce :| Powiedzmy, że jestem za ping-pongiem? xd |
dopiero co posty poszly do kasacji a znowu zaczynają sie bluzgi xd , pogadajcie sobie o huntach albo wynikach w ping ponga np. (lol) a nie sie bluzgacie na publicznym forum
|
Cytuj:
/slaminerrrrrrrrr |
Cytuj:
nie dla zlodziei z hydrobudowy |
Cytuj:
Cos nic sie nie dzieje w tej wojnie ... Zreszta jak zwykle na Kyrze. |
Hmm... Forum tibia.com nie chodzi więc napisze tutaj. Gotrunk jest hunted...
On dobrze wie za co... |
Cytuj:
|
Omg
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |