Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

zaNgi 07-01-2007 19:56

Jak jest wam tak zle to dojdzcie do Mo Murda i walczcie z nami :)

@pCz
Apox'ep padl za nic, Rysio the sorcerer padl kilka razy za nic, Valeriouz the vegaz~ padl za nic wiec nie wiem czego placzecie ze PA robimy
@Vankel
po 1 gralem verandinem, cos tam se kogos bilismy wpadles ty i zaczales nas bic, miales pzta i na koniec zrobiles ue na 15-30lvle i padlismy, i potem dopuki bana nie dostales to biles nas i prosiles zeby cie zostawic a teraz kozak ze moglbys to zrobic jeszcze raz lols :) jak jest ci tak zle to pomoz MM prosze ;)

i tak w ogole to nikt nie mowil ze chcemy cos na tej zjebanej kyrze naprawiac, my se roz*******amy mo murde i mamy wyjebane na was all co placzecie ze se pekujemy czy co kolwiek innego robimy, jak jest ci zle to dojdz do nich i pomoz, bo juz nie mamy praktycznie z kim sie bic
a tak propo zabili Tythana, Lucaciu Glo~ za nic, Garlerdon z Moothem i innymi, oni tez pekuja!!! UWAZAJCIE!!! :D

Lenrock 07-01-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pCz (Post 1181036)
Ohohoh...
Stoje sobie przed depo. stoje bo regeneruje mane i ogolnie sie nudze - stoja sobie inni ludzie, i jeden RS o nicku Johnny Woker.
RSa nieruszam -bo powodu nie mam (a raczej niemiałem)

Az tu... podchodzi do mnie owy RS i ...
17:26 You lose 21 hitpoints due to an attack by Johnny Woker.
17:26 You lose 26 hitpoints due to an attack by Johnny Woker.
17:26 You lose 24 hitpoints due to an attack by Johnny Woker
17:26 Don Puchacz [65]: styka? (oddalem mu pare razy)
17:26 Johnny Woker [19]: rotfl
17:26 You lose 26 hitpoints due to an attack by Johnny Woker.
Bil dalej..

17:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Johnny Woker. He was killed by Don Puchacz. Loota niebylo - odrazu mowie.
Niebedzie mnie rs dla zabawy bic- zwlaszcza ze nieznam go.. niby nic - rs padl - nastal spokoj.

Nagle z depo wyskakuje Evil'Gandamir i pisze:
17:27 Gandamir Evil'Eye [93]: 10k gandamir evil'eye /venore
17:30 Don Puchacz [65]: nierozumiem o co ci moze chodzic
17:30 Gandamir Evil'Eye [93]: Johnny woker.
17:30 Don Puchacz [65]: zaatakowales mnie?
17:31 Don Puchacz [65]: czy ja ciebie?
17:31 Don Puchacz [65]: z tego co pamietam to ty mnie

No i dalej juz nic niepisal.

Jestem juz hunted czy dopiero podpadlem tym postem?
Brak Ci kasy? Probojesz wymuszac, bo ciezko z depo wyjsc i zarobic samemu?
Wybacz FG|Gandamir'ze ale ja ci kasy niedam ;/

Czyzby chodzilo o Ragal Hexen'a? :f
Z tego co widze to on swiety nie jest - albo pomaga sam w zabijaniu, albo gdy ktos zabije jakeigos noob chara z FG, ktory to wlasnie pekowal to leci sie mscic.

nie ludź sie ze gandamir cie ubije, chyba ze w nocy-gdy tylko gandamir nabije pz msg to jakiego czlonka MM i bycmoze padnie. ps; sam by cie nie ubil

pCz 07-01-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaNgi (Post 1181483)
@pCz
Apox'ep padl za nic, Rysio the sorcerer padl kilka razy za nic, Valeriouz the vegaz~ padl za nic wiec nie wiem czego placzecie ze PA robimy

Moze wlasnie "placzemy" dlatego ze robicie PA? Lub tez moze poprostu informujemy jak się sprawy maja, tych ktorzy maja zludne wrazenie o waszej Dobroci.

@Lenrock - ta wiem, jakby tak bardzo chcial to mogl to zrobic gdy mialem PZ.
A tak to tylko wyszedl 2 razy - by mnie poinfnormowac gdzie przeslac kase, i pozniej by sprawdzic gdzie jest Herineey~ :)

PS. i w ogole jak to jest - na tibia.com byl temat o nowej PriceLiscie - pare? osob z FG pisalo ze akceptuja, ze beda sie starac by ta lista byla uzywana przez wiekszosc - a co widze pare dni pozniej?
DemonHelmet - ktory wedlug zaakceptwanej przez was listy kosztuje 300k, zostal sprzedany przez jendego z was za okolo 150k.

Pozdro

Volvo'Gru 07-01-2007 20:37

Kyra

Sami widzicie jake mam eq i nie wiem co robic bo kumple mowia zebym sprzedla hara i sobie na furorke kupil ale Kyra jest spox waiec to eq jak w podpisie i jeszcze 6k arrows i brust arrows i inne smiecie... jak sadzicie sprzedac czy nie ??? ;(

Marg 07-01-2007 22:24

@Volvo'Gru
Wszystko zalezey od Ciebie... Zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne :p

Vankel 07-01-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1180959)
Taa a mo murda pkowala sobie noob charami w carlin / ab ujebali z 20 osob i wkoncu trafila im sie ofiara jakis 80ek niepodam nicku... ktory dostal payment bodajze 200k za ubicie 2x 20lvi ...

a ten 80 lv Regal hexen ?? druga postac Abo~ ;) i niepisz tylko ze mi to nieprawda bo wiem swoje

Vankel 07-01-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaNgi (Post 1181483)
@Vankel
po 1 gralem verandinem, cos tam se kogos bilismy wpadles ty i zaczales nas bic, miales pzta i na koniec zrobiles ue na 15-30lvle i padlismy, i potem dopuki bana nie dostales to biles nas i prosiles zeby cie zostawic a teraz kozak ze moglbys to zrobic jeszcze raz lols :) jak jest ci tak zle to pomoz MM prosze ;)

1. Biliście 38 druida mojego kumpla
2. tam był 80 Ek, 40 pall, 54 druid?. i jakieś scierwa wasze małe lvl biegały
3. nie prosiłem tylko mowiłem... a jak nieposlłuchaliscie to was ujebałem norma nie :D
4.Pomógł bym wiesz

Gedd 08-01-2007 01:12

@don puchacz

jakbys napisal o tym do mnie lub kogos innego z liderow to bym ci pomogl, no ale spoko, widze ze tibio pl'owskie nooby ci pomoga lepiej, jak wolisz

Princes 08-01-2007 03:00

demon helmet 150k ;>
to ja dwa prosze :) :)

Heheh Price Lista hehehe smieszne to jest dla mnie wszystko srzedaje u djina
Jak co to Bohy za 34k do ludzi. MMS sprzedalem za 165k ;> Problem mam z medusa shield ktorej juz nikt nie chce :) B robe jeszcze w miare schodzi za 12k.

Jak Popyt rosnie to i cena rosnie :)
A fire swordy to juz calkiem znikly z trade :)

zaNgi 08-01-2007 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vankel (Post 1182176)
1. Biliście 38 druida mojego kumpla
2. tam był 80 Ek, 40 pall, 54 druid?. i jakieś scierwa wasze małe lvl biegały
3. nie prosiłem tylko mowiłem... a jak nieposlłuchaliscie to was ujebałem norma nie :D
4.Pomógł bym wiesz

bylem tam 27 druidem i potem jak nim padlem to przyszedlem 54 druidem, ale nvm. tylko smiech mnie bierze ze co innego piszesz na forum pl i probujesz byc fajny a co innego pisales do moich kolegow zeby ze nami zagadali zeby ci dac spokoj :)

Vankel 08-01-2007 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaNgi (Post 1182513)
bylem tam 27 druidem i potem jak nim padlem to przyszedlem 54 druidem, ale nvm. tylko smiech mnie bierze ze co innego piszesz na forum pl i probujesz byc fajny a co innego pisales do moich kolegow zeby ze nami zagadali zeby ci dac spokoj :)

błagałem ich wiesz na kolanach hehehehe :D :baby: zeby z wami pogadali 8o
Bo wiesz Pontheus twoji koledzy sa normalni..oczywisice ci z twojego miasta, tylko im powiedzialem ze mam lipe bo zabilem wasze nubki .. a oni sami powiedzieli ze pogadaja na ten temat.. o nic nieprosilem z mojej strony.. tylko zeby kumpel mial spokoj bo mnie ratowal.. i sam wiesz o kogo chodzi bo gadales z nim na statku :) .. a ja to moge miec hunty itp. niejest dzieciakiem co bedzie plakac i prosic bo to tylko gra :) a napisalem to wszystko bo jest w temacie kyry bo tylko stojicie swojimi nuubami i czekacie na ofiarke co bedzie wam pozniej placic kaske :baby:

Gedd 08-01-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vankel (Post 1182537)
błagałem ich wiesz na kolanach hehehehe :D :baby: zeby z wami pogadali 8o
Bo wiesz Pontheus twoji koledzy sa normalni..oczywisice ci z twojego miasta, tylko im powiedzialem ze mam lipe bo zabilem wasze nubki .. a oni sami powiedzieli ze pogadaja na ten temat.. o nic nieprosilem z mojej strony.. tylko zeby kumpel mial spokoj bo mnie ratowal.. i sam wiesz o kogo chodzi bo gadales z nim na statku :) .. a ja to moge miec hunty itp. niejest dzieciakiem co bedzie plakac i prosic bo to tylko gra :) a napisalem to wszystko bo jest w temacie kyry bo tylko stojicie swojimi nuubami i czekacie na ofiarke co bedzie wam pozniej placic kaske :baby:

z zachowujesz sie jak dwunastoletnia koffaniutka dźjewczynka

Bongozzpl 08-01-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 1182591)

czyli jak ty?;p

Vankel 08-01-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 1182591)

hehe ja niezabijalem swojich kolegów a pozniej sie probowałem rokowac :D dziewczynko:baby:

Vankel 08-01-2007 15:26

I nie mam zamiaru tu juz pisac bo widze ze znowu tu sie zaczynaja przezwiska :D dla mnie temat do zamknięcia.. bo nieumiecie pisac na dany temat, tylko umiecie jechac po innych .. załóżcie sobie temat "Kłótnie na Kyrze" Xolorian a tą dziewczynka to ty jestes w Tibi (famale) :D

zaNgi 08-01-2007 17:42

to pisz tak jak bylo, szkoda tylko ze piszesz takie bzdury na forum zamiast zagadac w grze, nikt nie mowil ze musisz placic ale tez nie mowil ze mozemy to inaczej rozwiazac

kamil509 08-01-2007 18:49

A ja tu z całkiem innej beki.Na kyrze gra teraz pierwszy owner Tetra, obecnie Nide Wune gra rl pierwszego tetra ale neichce powiedzieć nicku.First owner tetra ma na kyrze 100+ jestem tego pewny w 100%.Jeśli ktoś wie neich napisze bo jest mi to bardzo potrzebne B)

Cariel Da'Rose 08-01-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1183763)
A ja tu z całkiem innej beki.Na kyrze gra teraz pierwszy owner Tetra, obecnie Nide Wune gra rl pierwszego tetra ale neichce powiedzieć nicku.First owner tetra ma na kyrze 100+ jestem tego pewny w 100%.Jeśli ktoś wie neich napisze bo jest mi to bardzo potrzebne B)

A co zhantujesz go?xD

Vankel 08-01-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaNgi (Post 1183564)
to pisz tak jak bylo, szkoda tylko ze piszesz takie bzdury na forum zamiast zagadac w grze, nikt nie mowil ze musisz placic ale tez nie mowil ze mozemy to inaczej rozwiazac

1. od calego zdarzenia minelo miech czasu..
2. dogadac sie z wami nieda... "pay or day" hehe
3. jak nikt niemowil jak mowil Abo~

0lik 08-01-2007 23:01

Lol, strzezcie sie ludzie, nadchodzi nowa generacja Power Abuserów, a na jej czele stanie...

Gandamir Evil'Eye

dobra zal, jakie pierodly tu wypisujecie, a puchacz dobze wiesz jak to bylo i niemusisz wkrecac

pozdro

pCz 09-01-2007 08:09

A jak bylo wedlug Ciebie?

I dopisz mi jeszcze czemu lub jaki mial bym powod- by stwarzac sobie problemy mowiac ze prubójesz wymusic kase?

To by chyba wiekszego sensu niemialo- chociaz jesli twierdzisz ze "wkrecam" to cos wymyslsiz ciekawego by odwrocic kota ogonem.

pozdro.

Azeris 09-01-2007 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1183763)

Ja (8-01-2007 19:57)
wiesz co napisał noob na tibia.pl
że grasz na kyrze
i masz 100+
haha
xD
Tetro (8-01-2007 19:58)
hahah

qeenar lee 09-01-2007 16:39

Gand masz troche racji mowiac ze wchodzi "nowa era" PA na kyrze
dzis zostalem wyrzucony juz z 2 miejsc expienia....
Pierw expilem na żółwiach wpadl fozzye i kazal mi spier****
pomyslalem dobra po co robic sobie problemy wyjde ...
gdy zaczolem expic na mino miescie po jakims tam czasie
zostawilem loot bag na chwile i poszlem zabic minosy na poziom +1 od polozenia loot bagu
wracam a tam stoi Gotrunk i kaze mi wyjsc z mt
zaczol mnie tez bic z hmm's zebym opuscil expo -.-

Na kyrze zaczyna sie wielkie pa i to nie ze stron Gildi rzadzacej (FG) czy Gildi ktora byla uznawana za wielkie PA (MM)...
niedlugo nikt nie bedzie gral na kyrze z powodu wielu osob ktore uwazaja ze wszystko jest im wolno....
X( X( X( X( X( X( X( X(

zaNgi 09-01-2007 17:28

jesli ex mo murda robia pa na tobie, i to jest 100% pewne ze PA to rob jakies screeny i dowody to Ci pomozemy :p to samo zreszta sie tyczy z tymi wszystkimi ktorzy sie bronia nami, tzn nie kazdy jest protectowany np przezemnie bo ze mna gadal mam na mysli cos takiego gdyz juz sie spotkalem z tym :p

Kiełek 09-01-2007 17:38

@offtop
a ja się wybieram na Kyre:D dobry wybór?

Azeris 09-01-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1185830)
@offtop

Zajebisty .

Cool 09-01-2007 19:39

Cytuj:

@offtop

bardzo dobry... jeśli chcesz cały czas grać na rookgardzie, bo tylko tam jest no pvp i można nabijać lvl :]

Crivo 09-01-2007 21:42

Cytuj:

@offtop

Jeżeli kupisz mi karnet na wiosne to dam ci pro :|

thewojtek 09-01-2007 21:52

Omg, ale wy pierdolicie PA PA PA omg wpadnijcie na galane to zobaczycie co tak naprawde znaczy ten skrot, "PA"

@ad. Kyry

Serv zajebisty, mało Pa, Pk, Thiefow i noobkow co maja "eful protektoruw"

zaraz pewnie jakis flame bedzie ze nie wiem o czym pisze, ehs to tylko MOJE odczucie po zmianie serva z galany(serv naprawde zniszczony przez ludzi myslacych ze wszystko moga)

@Ktos tam wyrzucony z MT

w tej grze trzeba miec jaja, a nie plakac na forach jakie to wielkie nieszczescie Ci sie przytrafilo, bales sie ~110 eka bijacego z hmm? ;o roxor

@UP UP UP

Tak kyra to swietny wybor

Podpisano,
Furion

The Chaotic Paladin 09-01-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crivo (Post 1186856)
Jeżeli kupisz mi karnet na wiosne to dam ci pro :|

on chyba za czwarta liga, a ty pablo? xD

Marg 09-01-2007 22:11

@thewojtek

Z tymi jajami to sie zgodze.. bo trzeba być totalnym idiotą zeby 50+ek ze skillami powiedzmy 70/70 bac sie 110+ ek, ktory bije z hmm.

@qeenar lee

Zostawiłeś wogóle list że tam expisz?? A może leżał list jakiś a ty go nie przeczytałeś?

Pozdro

thewojtek 09-01-2007 22:27

@Up

Moze nie idiota, bo idiota to by jeszcze zaplacil mu za to ze tam expil, ale poprostu trzeba miec jaja w tej grze... powiedzmy expisz Sobie gdzies wpada jakis wyzszy lv, mowi leave a Ty grzecznie wychodzisz poprostu zal, az tak bardzo sie o wlasne chary boicie ;o to tylko gra komputerowa (az gra?!)... nastepnym razem poprostu powiedz ze Nie i tyle bo byles pierwszy(70% takich "pa" sie zdziwi i odpusci...), a jak nie to mmm zacznie Cie bic i wtedy albo wpadasz z kumplami, o ile takich masz (hail furions!;*) albo uciekasz ;P a z Tym nie powinno byc problemow jezeli atakuje Cie Tylko ek....

see ya at kyra mates ;)

Crivo 09-01-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1186907)
on chyba za czwarta liga, a ty pablo? xD

Nie powiem bo mnie zetniecie w rl jeszce :| Powiedzmy, że jestem za ping-pongiem? xd

Xzo 10-01-2007 00:04

dopiero co posty poszly do kasacji a znowu zaczynają sie bluzgi xd , pogadajcie sobie o huntach albo wynikach w ping ponga np. (lol) a nie sie bluzgacie na publicznym forum

The Chaotic Paladin 10-01-2007 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crivo (Post 1187192)
Nie powiem bo mnie zetniecie w rl jeszce :| Powiedzmy, że jestem za ping-pongiem? xd

ee tam ja sie nie boje powiedziec, ze wole druga lige(za rok pierwsza xD) i mecze na poziomie, niz jak czwarta liga jezdzic po wsiach i siedziec na snopkach siana :D

/slaminerrrrrrrrr

oczy_po_ojcu 10-01-2007 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crivo (Post 1187192)

Zawisza jest jeden 4 ligowy
nie dla zlodziei z hydrobudowy

Exodus 10-01-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1187475)
ee tam ja sie nie boje powiedziec, ze wole druga lige(za rok pierwsza xD) i mecze na poziomie, niz jak czwarta liga jezdzic po wsiach i siedziec na snopkach siana :D

/slaminerrrrrrrrr

"Mecze na poziomie" w polskich ligach...

Cos nic sie nie dzieje w tej wojnie ... Zreszta jak zwykle na Kyrze.

z3n3k 10-01-2007 15:51

Hmm... Forum tibia.com nie chodzi więc napisze tutaj. Gotrunk jest hunted...
On dobrze wie za co...

Avery Twine 10-01-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 842058)
Taaa chcialem tylko powiedziec ze dzieciom w wieku 1-18 lat trudno skołowac 500~ zł (nie wiem ile chodza takei chary na allegro ) a najwiekszym zatrszykiem gotówki jest w wieku 11 lat komunia gdzie dostaje sie 1 tys +
Wiec najprawdopodobniej xezem gra tera jakis 11 latek :D *

"Mamo kup mi na komunie postac do gry" OMFG

Komunia jest w wieku 9 lat.

Avery Twine 10-01-2007 16:10

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pereo (Post 842982)
przestancie sobie dokuczać nawzajem
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(

Let his soul will be free 4ever

Weźcie czy ktoś ma dowody, że on nie żyje? On tylko słyszał, że popełnił samobójstwo...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22.