![]() |
właśnie widze gościna ma banie chyba
a i mam takie pytanie skromne bo nikt mi nie odpowiada na help jeżeli skończy mi się pacck i mam jakies itemy np w port hope czy to mi się wszystko przeniesie do dp w np thias czy zostanie tam ????? |
Zostanie ci w Port Hope. Wiem bo mnie cos takiego spotkalo ;d
|
Cytuj:
POZDRO Michael |
Cytuj:
|
sadze ze arowix dostal kika z gildi ^^
|
Cytuj:
|
Jan 31 2007, 21:09:16 CET Killed at Level 119 by Tiuso and by Damoon
Firoxis own3d .. B) /hail Dpft |
narescie TIUSO WYRASA NA BEST FRAGERA
|
Beache sie krusza, legendend odszedl i bedzie placil, darkezis tez, capiron.. no no ;] kto nastepny?
|
Cytuj:
A tak na marginesie czy wam też dzisiaj trochę lagi zelżały ?? Choć sygnał do serwera Arcanii według VisualRoute idzie nadal przez Francję i USA. Może jak te lagi ustaną to coś się na Arcanii ruszy.... |
Witam a tego fraga nikt nie liczy?? :)
Noam Prodigy padl Jan 29 2007, 01:48:55 CET Killed at Level 76 by Damoon :cup: zawsze wiedzialem ze damoon jest lepszy od aaty a co do arowxa to troche cie koleczy wystawili bo turtki cie ujebia :) i dobrze poszles do portorykow |
Chiobrelis
an 31 2007, 23:32:41 CET Killed at Level 102 by Milowin and by Irganon głupi zgon , no cóż , takie zawsze się zdarzają |
z tego co wiem firoxis niebyl w beach zostal spzratniety za fast exp i za pochodzenie ;p(esp)
wiec jak liczycie fragi tych poza 2 glidi to uuuuu bedzie ze 130 do 110 ;p |
[quote=Flash;1237890]Płacz, płacz, Ty człowieku masz chyba umysłowe ADHD, bo jak się Ci coś wypomina to się złościsz i obrażasz wszystkich ale to zrozumiałe no ale czemu tak reagujesz jak ktoś Cię chwali i trzyma twoja stronę ?? No dawaj powymyślaj sobie jeszcze, mam ubaw, pewnie reszta też na to czeka...(koniecznie coś o pedałach bo to chyba lubisz......), masz jedyną okazję popłakać sobie, no dawaj.....:D .
/QUOTE] wyobraz sobie sytuacje ze ktos puscil fame ze twoja matka puszcza sie za 5taka...potem podlapuje to paru 13latkow i biega spamujac to na okolo...prawda to nie jest ale spamm masz taki ze stara ci sie puszcza ze masakra... Tak mniej wiecej wyglada poziom info ludzi sie tu wypowiadajacych na moj temat...gowno wiedza ale "wiedza swoje"... PS. nie odpowiedziales mi na moje poprzednie pytania ale jak cos sie dzieje wokol mojej osoby to pierwszy jestes zeby zapoierniczyc jakas uszczypliwosc...prowokujesz sytuacje a potem sapiesz ze ci jade...pomysl |
Cytuj:
|
A bijta wszystkich
|
Cytuj:
/btw. ktos wie dlaczego fosfik nie chce mnie uwolnic? :) |
Cytuj:
|
hahah pedryl wiedzialem btw loda i ssij moj kij
|
Cytuj:
|
Żegluj szczurku spamujesz na forum tylko ;]
|
tak, zmieniaj temat i tak swojej historii nie zmienisz ;d
|
k zamykam sie w sobie jezeli taki ubek mial by byc moim ojcem ;]]
|
Cytuj:
|
lol zjeby pierdolonone firoxis to jest milowin wiec japa jak gowno wiecie i sie trzepiecie przy kazdym nowym fragu~~
|
mi wlasnie juz sie skleja spacja nie fartem zamiast w monitor szczelilem key board
|
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa :D
|
Cytuj:
Jakbysmy chcieli lac ludzi za pochodzenie to by padlo duzo wiecej osob. A jezeli beach ma prawo ujebac kogos za to ze np jest z tego samego miasta co Lindlay czyli warszawy ktora ma ponad 1,7 mln ludnosci to my mamy prawo ubic 2nda Milowina. |
ale avatar to cool :D
|
Cytuj:
|
Nikt z was filmów nie kręci ?? ;/
\\\\\\\\\\\\ wrzuccie coś od czasu do czasu.......... |
Nikt ci nie da filmu na ktorym jest pokazane 90% 2ndow z jego guildi
|
Finnnaaaałłł !!! Z wrażenia wylałem 3 herbaty w trakcie dogrywki ! :flaga_pl:
|
Ja ze swoim ojcem na caly dom wyklinalismy na tych dunczykow :D
|
CHWAŁA DLA POLSKI ZA TAKĄ ŁADNĄ ADRENALINE TO BYłO WSPANIALE
a co do dzisiejszego falstartu to szkoda mówić niby wojna jest a jej nie ma a fosfik zabija sobie kogo i jak chce |
ale dziewczynki dunskie co by nie powiedziec byly slodkie
|
Cytuj:
kogo to obchodzi ,tak czy siak polska postzregana jest na swiecie kazdy wie jak wiec byle medalik nic neizmieni |
Cytuj:
1 słowem, popieram nie ma co od razu trzepać Mariana z radości, wszyscy mają Polaków za &^&$%$ i *^&*$* :baby: pozdrawiam /Dewyth |
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa
i tyle w temacie:D Ether owned^^ |
Cytuj:
Podejscie postrzegaja nas tak jak nas postrzegaja wiec moge miec wyjebane i nie starac sie zeby bylo lepiej napewno nie pomoze, rozumiem mozesz miec wyjebane na plytkich ludzi ktorzy sadza ze w polsce do dzis zyja smoki ( nie mowie o dowodzie Giertycha na kreacjonizm czyli smoku wawelskim) ale i tak warto sie wkoncu pokazac z dobrej strony.Przez nastepne 3 lata sa male szanse ze pokazemy sie od dobrej strony w strefie politycznej daltego przynajmniej nasi sportowcy powinni pokazac ze słowianie w wiekszosci sportow goruja nad innymi grupami ludnosciowymi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |