![]() |
NIE MA LAGÓW!!!!!!!!11111:dance:
|
A jakie ty masz dowody? Sam nie wiesz kto Cię shakował i w jaki sposób, więc co to za argument z twojej strony? Przestań jęczeć bo i tak nic nie zrobisz.
|
@Kiełek
są dalej lagi : ) |
Cytuj:
|
Nie wiem czy ty chcesz być fajny czy co, ale ja tam nic o tym nie wspomniałem.
Zresztą już widzę jak byś srał po majtach jakby twoi starsi mieli przez to problem :). |
omg
Ripper potrafisz tylko ściemniać i kręcić. Twoja ściema dochodzi, aż do takiego momentu że sam gubisz się w tym co mówisz 8o. Do każdego piszesz że cię zhakował. Usiądz sobie przy dobranocce i zastanów sie nad swoim życiorysem. Co dzień hakowane są setki postaci i tak nikt nie płacze jak ty. Trzeba było myśleć a nie wchodzić na wszystkie stronki, które ci każdy podsunął omg.
Sam mi piszesz że to tylko gra, więc po co robisz to całe zamieszanie i wielkie halo wokół tego. Aa i jeśli umiałabym hackować to uwierz nie byłbyś jedyny :evul: |
Cytuj:
|
A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:
|
Cytuj:
|
Lol
Myśle, że hakowanie postaci to normalna rzecz ale rokowanie to dla mnie glupota
|
You see Kisiaa (Level 14). He is a sorcerer. He is Fighter of the Power-Rangers (Yamahati).
nowy pk-char kisii xD |
Cytuj:
Cytuj:
@edit Ma ktoś Fake Font Converter Final? Blxxx...... |
no cusz;p ja dopiero go dzis przylwazylem
ciekawa sprawa zabijesz tego chara masz hunta u maina xD |
Cytuj:
A tak wogole, to Xandar padl :(((((((((((((((((((( |
Lal a Cipy w końcu ( po jakiś 2 tygodniach? 8o ) zauwazyli problem.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution. Teraz naprawa potrwa pewnie drugie tyle jeśli nie dłużej Dobrze ze pacc nie kupowałem;) |
no wiem,ze jestem fajny
moj nick to: Lubie robic uhy btw. ejj bendziesz mojim kolegom na ruku?? |
Cytuj:
|
no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks |
no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty, nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks |
Z tym newsem i lagami na iridi to chodzi o to :
Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez króty szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s mam nadzieje że niektórym wyjaśniłem skąd te lagi , kicki.. :cup: |
Ripper rozśmieszasz mnie ... to co Ci najlepiej wychodzi to mówienie innym tego ,że nie mają innego życia poza tibią i jacy to oni nie są głupi ... chłopie Ty lepiej popatrz na siebie ... taka prawda,że jesteś niezły cfaniak przez neta bo jak tylko nabiłeś wyższy lvl to zaczałes wszystkich przezywać i zabijać dla zabawy ... może w wyniku kompleksów jakie Ci towarzyszą w rl live ? ... nie wnikam.
Whatever myślałeś,że na tym servie jesteś najlepszy i że wszystko Ci wolno ... ten hack to najlepsza rzecz jaka Cie mogła spotkać i wielkie pozdro dla hackerów ;) a teraz może zobaczysz jak założysz nowego chara ( o ile to zrobisz ) przez ile osób,którym kiedyś robiłeś koło dupy będziesz huncony @up ... Trailer a nie wiesz ile jeszcze te lagi będą ? |
[ironia]ejjj wy ta iridie to zaje**sta macie !11111GZ!!
iridia number 1.!! [/ironia] Hackowac kogos, za pa..na prawde zaje**cie tu macie chlopaki xP umarlem jak to przeczytalem... Jest wiele innych rzeczy ,ktore komus mozna za pa zrobic ,min. mozna go huncic ,a cene za ktora moze sie wykupic ustawic na 50kk i tyle...na pewno tam nie pogra... no nic..Ripper gon Austin Vantage :)))) jeszcze 66lvl'i :) |
Cytuj:
Przyklad? Lijo i xandar. Next soon Hate me idiots !!!!!!!!!!!11111111 |
sralala temat Rippera miał być zamknięty a wogóle to kto go k***a haknął!?
Ripper Bank. A Rookujecie? Rookujemy! xD |
oO
o kuurde... Ripper to ty hacka miales?oO jesli tak to wspolczuje;/ hujowo jest znam to....
|
Cytuj:
i on nie został wcale hacka za PA (może w pewnym sensie tak , ale to nie było powodem tego hacka) , poczytaj sobie z 25 ostatnich stron to będziesz wiedział o co chodzi ;s ps. Iridia <3 - najlepszy , najkochańsy server numer 1 w całej tibi !!!!!oneone111shiftshift ps2. też tak macie :> ? http://images14.fotosik.pl/43/a8fe3edf65c62dc6.jpg ps3. przypominam o lagach i o newsie bo nie wszyscy widzieli : Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez który szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s nie wiadomo kiedy będzie koniec lagów , cipsoft napisał tylko że podjęli prace nad tym ... (tylko 2 tygodnie zamulenia) ;d // #Kiełek już wiem, wiem :p a ja dostałem kicka i od tamtej pory nie moge sie zalogować :d |
taa... qmpel też tak ma, ale lagów nie będzie (oby) więc jakoś wycierpimy:P
@a tak wogóle Trai'ler już wiesz czemu się nie logłem :D |
Cytuj:
Wszystko widac na ssach ! Jak mnie odbanuja to idziemy na rook-annihilatora tylko pacca musisz kupic ! Moze troche moich kofanych ziomkuf sie zdoluja jak kilka razy padna i tez sie zrookuja i bedziemy mieli wiekszy team ! Btw, jak mialem rooka a potem wejde na maina to outfity/addony zostana ? :) |
Cytuj:
@edit bez pacca pójde bo szkoda kasy:P a tak w ogóle to zapodam filmik i jakieś SSki o ile wypali więc czekajcie |
Ripper...
R.I.P ripper. Zawsze mówiłam że da'roce to są kur** i su** je****. Mnie z serwka wyrzucili ale sam sie roknac chcialam. Ciebie hackli. Coz zycie. Btw. Wielkie DZIEKI CI za to ze ten smiec xandar padl. Chwała ripperowi :D
|
Up skorwysyn to masz na nazwisko ****u :p
rippera hackneli starzy ownerzy bo ten juz jest 4 Najczestrzym powodem HAcka jest sharing konta. |
Pradu nie mam;/ i z ups korzystac moge tylko;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Xandar nie jest smieciem ;o |
eh... dzień bez kłótni dniem straconym, co nie kochana iridio?:)
|
Cytuj:
Bóg nas nie kocha (?) Cytuj:
|
Cytuj:
Popatrzcie na swoich ziomkow ktorzy placa wam za protekta, wszyscy co tu nie graja mowia, ze da'roce i ten wasz zalosny team jest za*****aly ;] Te wasze mega ziomy pisza ze jestem skurwysynem bo chca wam sie podlizac, peace. |
To kiedy w końcu te %^&@%%@$# lagi znikną z naszego <3 serva?!
btw. koniec paplaniny o hackach, ripperach, itd. to się robi niesmaczne -.^ /Bartek |
Bartek kiedy zaczniesz expić :D. Tak koniec już tematu Ripper'a ;].
signed: Usar |
Tak offtopic , jak by nikt nie słyszał / nie wiedział (dziwne żeby ktoś nie wiedział ale i takie rzeczy sie zdarzają)
wczoraj oraz z wczoraj na dzis w nocy , w polsce panowała ogromna wichura : - 6 ludzi zginęło - 33 ludzi jest rannych - blisko 1mln ludzi nie ma prądu (w polsce) dane są cały czas aktualizowane ponieważ nie wszyscy jeszcze zostali znalezieni ... to takie drobne info z mojej strony :s :confused: Wracając do iridi , moim zdaniem cipsoft coś majstruje przy tym routerze , ponieważ bynajmniej ja odczuwam teraz mniejsze lagi niż przedtem :) Jednak od czasu do czasu (pare razy w ciągu godziny) zdarzy się jakiś lag 10 sekundowy ... Jednak jest lepiej niż przedtem :d Ale jeszcze czekam na krok od neostrady ... Ponieważ neostrada też stoi w pewnym stopniu za lagami , ponieważ ta ich śmieszna promocja że podwyższają internet ludzią do 1MB i do 2MB , przewyższa możliwości routera , i jest teraz mniejsza przeustowość łącza niż zwykle :/ , więc trzeba czekać również na krok od neostrady ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |