Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kiełek 18-01-2007 13:28

NIE MA LAGÓW!!!!!!!!11111:dance:

Emilos 18-01-2007 14:17

A jakie ty masz dowody? Sam nie wiesz kto Cię shakował i w jaki sposób, więc co to za argument z twojej strony? Przestań jęczeć bo i tak nic nie zrobisz.

Dexusah 18-01-2007 14:26

@Kiełek
są dalej lagi : )

Galdi 18-01-2007 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emilos (Post 1205438)
A jakie ty masz dowody? Sam nie wiesz kto Cię shakował i w jaki sposób, więc co to za argument z twojej strony? Przestań jęczeć bo i tak nic nie zrobisz.

Idz na policje i podaj mnie do sadu za pogrozki ;*

Emilos 18-01-2007 14:31

Nie wiem czy ty chcesz być fajny czy co, ale ja tam nic o tym nie wspomniałem.
Zresztą już widzę jak byś srał po majtach jakby twoi starsi mieli przez to problem :).

Rubi 18-01-2007 14:31

omg

Ripper potrafisz tylko ściemniać i kręcić. Twoja ściema dochodzi, aż do takiego momentu że sam gubisz się w tym co mówisz 8o. Do każdego piszesz że cię zhakował. Usiądz sobie przy dobranocce i zastanów sie nad swoim życiorysem. Co dzień hakowane są setki postaci i tak nikt nie płacze jak ty. Trzeba było myśleć a nie wchodzić na wszystkie stronki, które ci każdy podsunął omg.
Sam mi piszesz że to tylko gra, więc po co robisz to całe zamieszanie i wielkie halo wokół tego.
Aa i jeśli umiałabym hackować to uwierz nie byłbyś jedyny :evul:

Galdi 18-01-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rubi (Post 1205463)
Ripper potrafisz tylko ściemniać i kręcić. Twoja ściema dochodzi, aż do takiego momentu że sam gubisz się w tym co mówisz 8o. Do każdego piszesz że cię zhakował. Usiądz sobie przy dobranocce i zastanów sie nad swoim życiorysem. Co dzień hakowane są setki postaci i tak nikt nie płacze jak ty. Trzeba było myśleć a nie wchodzić na wszystkie stronki, które ci każdy podsunął omg.
Sam mi piszesz że to tylko gra, więc po co robisz to całe zamieszanie i wielkie halo wokół tego.
Aa i jeśli umiałabym hackować to uwierz nie byłbyś jedyny :evul:

To wy sie podniecacie, ze mnie hakneliscie a nie ja placze.

Rubi 18-01-2007 14:36

A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:

myanato 18-01-2007 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rubi (Post 1205472)
A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:

nie, nie mozliwe zeby Lorth ripper ma 13/14lat!! on ma 8 lat

karzel333 18-01-2007 17:54

Lol

Myśle, że hakowanie postaci to normalna rzecz ale rokowanie to dla mnie glupota

myanato 18-01-2007 18:10

You see Kisiaa (Level 14). He is a sorcerer. He is Fighter of the Power-Rangers (Yamahati).
nowy pk-char kisii xD

Kiełek 18-01-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karzel333 (Post 1205889)
Myśle, że hakowanie postaci to normalna rzecz ale rokowanie to dla mnie glupota

nom, racja, mówie ci lepiej kupić chara i go zrookować, wiem co mówie:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1205920)
You see Kisiaa (Level 14). He is a sorcerer. He is Fighter of the Power-Rangers (Yamahati).
nowy pk-char kisii xD

nowy? ;o nie powiedziałbym, tempo masz chłopieB)

@edit
Ma ktoś Fake Font Converter Final? Blxxx......

myanato 18-01-2007 19:03

no cusz;p ja dopiero go dzis przylwazylem
ciekawa sprawa zabijesz tego chara masz hunta u maina xD

Galdi 18-01-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1205920)
nowy pk-char kisii xD

O kurwa ale ty fajny, za 2 miechy napewno napiszesz, ze mialem hacka, co? A tak wogole to podaj mi swoj nick, musze z toba pogadac

A tak wogole, to Xandar padl :((((((((((((((((((((

Diego325 18-01-2007 20:32

Lal a Cipy w końcu ( po jakiś 2 tygodniach? 8o ) zauwazyli problem.

Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

Teraz naprawa potrwa pewnie drugie tyle jeśli nie dłużej

Dobrze ze pacc nie kupowałem;)

myanato 18-01-2007 20:34

no wiem,ze jestem fajny
moj nick to: Lubie robic uhy
btw. ejj bendziesz mojim kolegom na ruku??

Galdi 18-01-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1206371)
no wiem,ze jestem fajny
moj nick to: Lubie robic uhy
btw. ejj bendziesz mojim kolegom na ruku??

Ej, ja nie jestem tak jak ty, cale zycia na rooku ;(((((( Mialem juz 10 lvl ale jakies zle pekery dfudzieste lefele mnie zabily i musialem poprosic zeby zypax z mendillem wpadli na rozrobe do veno i ich wybili !!!!!!!!!11111

myanato 18-01-2007 20:48

no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks

myanato 18-01-2007 20:49

no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty, nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks

Trai'ler 18-01-2007 20:51

Z tym newsem i lagami na iridi to chodzi o to :

Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez króty szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s

mam nadzieje że niektórym wyjaśniłem skąd te lagi , kicki.. :cup:

Funky'Beatz 18-01-2007 20:51

Ripper rozśmieszasz mnie ... to co Ci najlepiej wychodzi to mówienie innym tego ,że nie mają innego życia poza tibią i jacy to oni nie są głupi ... chłopie Ty lepiej popatrz na siebie ... taka prawda,że jesteś niezły cfaniak przez neta bo jak tylko nabiłeś wyższy lvl to zaczałes wszystkich przezywać i zabijać dla zabawy ... może w wyniku kompleksów jakie Ci towarzyszą w rl live ? ... nie wnikam.
Whatever myślałeś,że na tym servie jesteś najlepszy i że wszystko Ci wolno ... ten hack to najlepsza rzecz jaka Cie mogła spotkać i wielkie pozdro dla hackerów ;) a teraz może zobaczysz jak założysz nowego chara ( o ile to zrobisz ) przez ile osób,którym kiedyś robiłeś koło dupy będziesz huncony

@up ... Trailer a nie wiesz ile jeszcze te lagi będą ?

Mroku 18-01-2007 20:57

[ironia]ejjj wy ta iridie to zaje**sta macie !11111GZ!!
iridia number 1.!!
[/ironia]

Hackowac kogos, za pa..na prawde zaje**cie tu macie chlopaki xP umarlem jak to przeczytalem...

Jest wiele innych rzeczy ,ktore komus mozna za pa zrobic ,min. mozna go huncic ,a cene za ktora moze sie wykupic ustawic na 50kk i tyle...na pewno tam nie pogra...
no nic..Ripper gon Austin Vantage :)))) jeszcze 66lvl'i :)

Galdi 18-01-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Funky'Beatz (Post 1206421)
Ripper rozśmieszasz mnie ... to co Ci najlepiej wychodzi to mówienie innym tego ,że nie mają innego życia poza tibią i jacy to oni nie są głupi ... chłopie Ty lepiej popatrz na siebie ... taka prawda,że jesteś niezły cfaniak przez neta bo jak tylko nabiłeś wyższy lvl to zaczałes wszystkich przezywać i zabijać dla zabawy ... może w wyniku kompleksów jakie Ci towarzyszą w rl live ? ... nie wnikam.
Whatever myślałeś,że na tym servie jesteś najlepszy i że wszystko Ci wolno ... ten hack to najlepsza rzecz jaka Cie mogła spotkać i wielkie pozdro dla hackerów ;) a teraz może zobaczysz jak założysz nowego chara ( o ile to zrobisz ) przez ile osób,którym kiedyś robiłeś koło dupy będziesz huncony

@up ... Trailer a nie wiesz ile jeszcze te lagi będą ?

Nastepna lama ktora shuncilem ;] Mylisz sie to nie ja bede padac tylko oni.
Przyklad? Lijo i xandar. Next soon

Hate me idiots !!!!!!!!!!!11111111

Kiełek 18-01-2007 21:27

sralala temat Rippera miał być zamknięty a wogóle to kto go k***a haknął!?

Ripper Bank. A Rookujecie? Rookujemy! xD

Lisuu-aleniewrl 18-01-2007 21:27

oO

o kuurde... Ripper to ty hacka miales?oO jesli tak to wspolczuje;/ hujowo jest znam to....

Trai'ler 18-01-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroku (Post 1206433)
[ironia]ejjj wy ta iridie to zaje**sta macie !11111GZ!!
iridia number 1.!!
[/ironia]

Hackowac kogos, za pa..na prawde zaje**cie tu macie chlopaki xP umarlem jak to przeczytalem...

Jest wiele innych rzeczy ,ktore komus mozna za pa zrobic ,min. mozna go huncic ,a cene za ktora moze sie wykupic ustawic na 50kk i tyle...na pewno tam nie pogra...
no nic..Ripper gon Austin Vantage :)))) jeszcze 66lvl'i :)

nie wpie%$#^#^@ (wtryniaj) się w sprawy których pewnie nie znasz do końca za przeproszeniem 8o

i on nie został wcale hacka za PA (może w pewnym sensie tak , ale to nie było powodem tego hacka) , poczytaj sobie z 25 ostatnich stron to będziesz wiedział o co chodzi ;s

ps.

Iridia <3 - najlepszy , najkochańsy server numer 1 w całej tibi !!!!!oneone111shiftshift

ps2.
też tak macie :> ?
http://images14.fotosik.pl/43/a8fe3edf65c62dc6.jpg

ps3. przypominam o lagach i o newsie bo nie wszyscy widzieli :

Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez który szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s

nie wiadomo kiedy będzie koniec lagów , cipsoft napisał tylko że podjęli prace nad tym ...
(tylko 2 tygodnie zamulenia) ;d

//

#Kiełek już wiem, wiem :p
a ja dostałem kicka i od tamtej pory nie moge sie zalogować :d

Kiełek 18-01-2007 21:38

taa... qmpel też tak ma, ale lagów nie będzie (oby) więc jakoś wycierpimy:P

@a tak wogóle Trai'ler już wiesz czemu się nie logłem :D

Galdi 18-01-2007 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1206524)
sralala temat Rippera miał być zamknięty a wogóle to kto go k***a haknął!?

Ripper Bank. A Rookujecie? Rookujemy! xD

Wszystko widac na ssach ! Jak mnie odbanuja to idziemy na rook-annihilatora tylko pacca musisz kupic ! Moze troche moich kofanych ziomkuf sie zdoluja jak kilka razy padna i tez sie zrookuja i bedziemy mieli wiekszy team !

Btw, jak mialem rooka a potem wejde na maina to outfity/addony zostana ? :)

Kiełek 18-01-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1206663)
Wszystko widac na ssach ! Jak mnie odbanuja to idziemy na rook-annihilatora tylko pacca musisz kupic ! Moze troche moich kofanych ziomkuf sie zdoluja jak kilka razy padna i tez sie zrookuja i bedziemy mieli wiekszy team !

Btw, jak mialem rooka a potem wejde na maina to outfity/addony zostana ? :)

to poczekaj bo mi zostało 10 dni bana i do tego jakieś pół godzinki na zrookowanie się cya ;d
@edit
bez pacca pójde bo szkoda kasy:P a tak w ogóle to zapodam filmik i jakieś SSki o ile wypali więc czekajcie

Alora 19-01-2007 00:45

Ripper...

R.I.P ripper. Zawsze mówiłam że da'roce to są kur** i su** je****. Mnie z serwka wyrzucili ale sam sie roknac chcialam. Ciebie hackli. Coz zycie. Btw. Wielkie DZIEKI CI za to ze ten smiec xandar padl. Chwała ripperowi :D

TyranX 19-01-2007 07:14

Up skorwysyn to masz na nazwisko ****u :p

rippera hackneli starzy ownerzy bo ten juz jest 4

Najczestrzym powodem HAcka jest sharing konta.

Jinikao 19-01-2007 10:09

Pradu nie mam;/ i z ups korzystac moge tylko;/

Elevarm 19-01-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1207259)
Pradu nie mam;/ i z ups korzystac moge tylko;/

Cały świat się na nas uwziął - najpierw lagi/kicki/freezy, potem awaria routera, teraz wichury i odlaczanie prądu...:(

Maxxonek 19-01-2007 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1207076)
R.I.P ripper. Zawsze mówiłam że da'roce to są kur** i su** je****. Mnie z serwka wyrzucili ale sam sie roknac chcialam. Ciebie hackli. Coz zycie. Btw. Wielkie DZIEKI CI za to ze ten smiec xandar padl. Chwała ripperowi :D

Tak offtopujac od Waszej arcyciekawej kłotni:
Xandar nie jest smieciem ;o

Kiełek 19-01-2007 14:54

eh... dzień bez kłótni dniem straconym, co nie kochana iridio?:)

Trai'ler 19-01-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1207436)
Cały świat się na nas uwziął - najpierw lagi/kicki/freezy, potem awaria routera, teraz wichury i odlaczanie prądu...:(

Niedługo tibia przestanie istnieć .... Potem będzie konieć świata ;(
Bóg nas nie kocha (?)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1207615)
eh... dzień bez kłótni dniem straconym, co nie kochana iridio?:)

kiełek chodź pokłucimy się na priv albo w tibi , trzeba jakoś dobrze zacząć dzisiejszy dzień X(

Sir lapciuch knight 19-01-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1207197)
Up skorwysyn to masz na nazwisko ****u :p

rippera hackneli starzy ownerzy bo ten juz jest 4

Najczestrzym powodem HAcka jest sharing konta.

Bylem 2 ownerem, lamusie. Ktos tu mowil o tym, ze ja lize dupe szwedom ?; )
Popatrzcie na swoich ziomkow ktorzy placa wam za protekta, wszyscy co tu nie graja mowia, ze da'roce i ten wasz zalosny team jest za*****aly ;] Te wasze mega ziomy pisza ze jestem skurwysynem bo chca wam sie podlizac, peace.

Gruhard 19-01-2007 17:51

To kiedy w końcu te %^&@%%@$# lagi znikną z naszego <3 serva?!

btw. koniec paplaniny o hackach, ripperach, itd. to się robi niesmaczne -.^

/Bartek

Arthas The Keeper 19-01-2007 18:08

Bartek kiedy zaczniesz expić :D. Tak koniec już tematu Ripper'a ;].

signed: Usar

Trai'ler 19-01-2007 18:16

Tak offtopic , jak by nikt nie słyszał / nie wiedział (dziwne żeby ktoś nie wiedział ale i takie rzeczy sie zdarzają)

wczoraj oraz z wczoraj na dzis w nocy , w polsce panowała ogromna wichura :

- 6 ludzi zginęło
- 33 ludzi jest rannych
- blisko 1mln ludzi nie ma prądu

(w polsce) dane są cały czas aktualizowane ponieważ nie wszyscy jeszcze zostali znalezieni ...

to takie drobne info z mojej strony :s :confused:

Wracając do iridi , moim zdaniem cipsoft coś majstruje przy tym routerze ,
ponieważ bynajmniej ja odczuwam teraz mniejsze lagi niż przedtem :)
Jednak od czasu do czasu (pare razy w ciągu godziny) zdarzy się jakiś lag 10 sekundowy ... Jednak jest lepiej niż przedtem :d

Ale jeszcze czekam na krok od neostrady ... Ponieważ neostrada też stoi w pewnym stopniu za lagami , ponieważ ta ich śmieszna promocja że podwyższają internet ludzią do 1MB i do 2MB , przewyższa możliwości routera , i jest teraz mniejsza przeustowość łącza niż zwykle :/ , więc trzeba czekać również na krok od neostrady ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14.