![]() |
Cytuj:
|
przeciez jakby bylo lifestyle, i corso by chcial, to by tam mozliwe ze doszedl :D jak oni przyjmuja wszystkich :D
|
Będzie war to będę grał :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wole wojne , battle, masslogi itp. Lepiej mi sie expi po wygranym battlu |
Czyli po twoim lvl'u mozna okreslic ze nie bylo ich duzo :p
|
Co i jak ?
Witam jestem nowym graczem i oczywiscie gram na najlepszym serwerze na BERYLII ;) jako ze niemam pojecia o tym co sie dzialo przed moim rozpoczeciem gry mam prosbe. Czy moglibyscie opisac jaka jest sytuacja na Berylii ? Jakie sa najsilniejsze klany ? moze cos o wojnie :) ?? itp.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
pozdro :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niezgodze sie, open battle wyglada inaczej to prawda, ale taka walka jak byla wlasnie lub fibula czy most na venore dragach nie beda sie roznic :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Forum Tibia.com już działa :)
|
może teraz NIEKOŃCZĄCE się lagi miną ..
|
Cytuj:
Nom ja niby też a jak wpadne w trans to gram bez jedzenia 10h ...I nie odchodze chyba że się napić i odlać się :D |
Hej, mam do Was takie pytanie czy "da" się grać na Berylii ? Jakiś czas temu odszedłem z Kyry i szukam nowego świata na jakim można by było pograć.
Czy wystepuje tam PA ? Jak traktowani są tam polacy ? Czy ludzie huncą "za nic" jak na mojej znienawidzonej Kyrze ? :) I czy fajnie się gra ogólnie... ? Chciałbym tam grać bardziej poważnie z premium, a nie zatrzymac się po wbicu 20 lev. Temat skierowany do osób, które tam grają/grały. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jan 17 2007, 00:59:29 CET Killed Ashra Zald at Level 25 unjustified
Jan 17 2007, 00:27:43 CET Killed Ankiido at Level 28 unjustified HAIL CAVEBOTY;d Jutro next padną bo nieche rsa:D |
Cytuj:
|
przynajmniej nick noob chara xD
|
Mam takie pytanie- kto na Berylii tanio sprzedaje pacc, z góry dzięki. Ehh... Jestem taki nieuczciwy :( Buy pacc-120-130k!
|
Cytuj:
|
Oh Wala~ znowu padłęś ;( to napewno za to pyskowanie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
23:47 Warning! The murder of Sau was not justified.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rekrutuje do nowej gildi "Bociany" XD!
|
Hail The Storks :D
|
Cytuj: