![]() |
|
Cytuj:
|
Aguero to będzie nasz. Ten chłopak pasuje jak nikt do stylu Barcelony. Poza tym ma tam kilku kolegów, a i teść na pewno pochwalił by taką decyzję:)
Na oficjalnej stronie UEFA można głosować na najlepszą jedenastkę 2008 roku. http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html A to mój wybór Ukryty tekst:
|
wcale nie faworyzujesz Hiszpanow... xD
|
@up: Iniesty nie wystawiłem, a nad Silvą długo się zastanawiałem. Reszta Hiszpanów jak najbardziej zasłużenie:)
Juande Ramos został nowym trenerem Realu Madryt! Ciekawe czy coś się zmieni. Ja bym raczej wywalił sztab medyczny, patrząc na to co się tam dzieje. |
UP: Bardziej chyba winien kontuzjom są winni trenerzy od przygotowywania fizycznego niż sztab medyczny :p
|
co do team of the year to gromkie buahahaahahaha. Wśród bramkarzy nie ma Buffona, ale sa takie kiepy jak Adler lub Akinfeev.
Moj sklad: VDS, Miacon, Ferdinand, Chiellini, Zhirkov, Ronaldo, Xavi, Lampard, Iniesta, Del Piero, Messi. Gilewski zatrzymany. Najlepszy polski sędzią, miał sędziować MUNDIAL. Jestem zdruzgotany, jak ci wszyscy(doslownie) sędziowie mogli ot tak niszczyć polski sport? |
http://img143.imageshack.us/img143/6687/beztytuuvk2.png
Ramosa, Torresa, Ronaldo i Messiego jestem prawie pewny. Lampard i Xavi także powinni się załapać. Reszta moim zdaniem zasłużyła, ale mają godną konkurencję. @Down Kurde no, masz racje, obrońca powinien ładować bramki i asystować, a nie odbierać piłke, powstrzymywać ataki rywali i wyprowadzać kontrataki skrzydłami :/ Kurde, sorki. |
Patrice "One Assist" Evra ? Clichy > Evra.
|
Kuba Wawrzyniak > Roberto Carlos
|
Cytuj:
|
No a dzisiaj obejrzymy sobie w akcji Arsenal:)
|
Clichy został oficjalnie uznany najlepszym lewym obrońcą Premiership, więc ssijcie.
|
Po prostu nie wypada pomijać arsenalu, który mimo wszystko należy do wielkiej czwórki (Metallica, Slayer, Anthrax i Arsenal - przyp. moje).
|
Niedługo jak Manchester City się wzmocni, to może zabraknąć miejsca w LM dla Arsenalu. Smutne, ale prawdziwe.
|
Ja tam czuje, że City aż tak straszliwie się nie wzmocni. Niby ta kasa, ale mam takie przeczucie... już prędzej Aston Villa szybciej zapuka do drzwi "tych 4"...
|
Man City, oni chca wielkich pilkarzy, stac ich na to, lecz jak widac, nie kazdy chce..ale 150mln $ czy euro za Buffona...widac ze im zalerzy ;)
|
Cytuj:
|
Barca > Real
Bydgoszcz > Toruń Nie oszukujmy się ;) Real NIE MOŻE wygrać z Barcą ;). Juan nie zmieni całej taktyki w 4dni i nie zrobi z Twojej drużyny miszcza kraju oks? |
Tu chodzi o świeżośc, o gre bez presji. Jednak jest to jedyna szansa Realu.
|
Brawo Skra Bełchatów! Mecz zajebisty. :] Skra poprostu przejechała Iskre.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|