![]() |
|
hołp ju dajs end burn in HELL FAK TARDS
|
Cytuj:
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Czy tylko według mnie przeginacie teraz trochę?
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Vincento_Vampire
czy moge nalezec do Twojego fanclubu?? od dzisiaj jestes moim idolem, koniec z Billem z tokio hotelu |
Character Information
Name: Shaos Paralyzed Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 99 World: Iridia Residence: Venore House: Wood Avenue 10a (Edron) is paid until Jun 11 2008 Guild membership: Redeemer of the Virtue Last login: May 19 2008, 22:22:10 CEST Comment: 22:28 Mendill [154]: pengarna går som det ska 22:28 Mendill [154]: de går bra nu Account Status: Premium Account Character Deaths May 18 2008, 00:58:13 CEST Killed at Level 100 by Shuu and by Laroz Apr 20 2008, 22:45:39 CEST Killed at Level 99 by Princess Arman Eee virtue zabija swoich? Nudzi się xDD? |
Cytuj:
|
Vincento i znowu szmacisz sie jak feav i gruhard :c
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro Anum, Xandar, Metek, Młody, Pimol, Kiepol, Panek, Kiełas, Vinczenco, Gruszkers i Daksie :cup::cup::cup::cup::cup: |
no wlasnie do ciebie Pan Gruszka :cup::cup::cup::cup::cup:
haha mam pozdro :cup::cup: |
dzienki za pozdruwka tesz pozdro :cup::cup:
|
Cytuj:
kk to ozbaczymy pozdro pimol, ripper i stary rippera, kiepa, balkon, NIE ma pozdro dla fewola, wojtus, nie ma pozdro dla fewola, wikink ofc, i bez pozdro dla fewola tym razem hola~ 8o |
Brak słów.
|
Cytuj:
no i pozdro wojtu¶ i wiking;(;( |
Cytuj:
|
Phoenix i Vincento oboje przeginacie chyba nie macie wlasnego zycia i musicie zajmowac sie cudzym!!!!!!!!! siedzi i pierdolcie glupoty nie znajac calej prawdy !!!!!!! i po jakiego czorta!!! zajmijcie sie czyms innym idzcie na spacer pogadajcie z babcia:D a nie pierdolicie glupoty !!!!!!!!
|
Cytuj:
Info mam z pierwszej ręki, a jak nie wierzycie - zapytajcie Kasha, Crea itd, którzy wkręcali Wojtuna, że będzie miał smyka;]] pozdrooooo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |
|