Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Slovik 03-04-2008 16:03

I chuj to kogo obchodzi, że są z tego miasta, ja też musze każdego z mojego miasta lubić?

@Atimcia

Bez komentarza ;)

@Pleb

Idioto, gówno wiesz o Lechii i dla Ciebie odpowiedź - LECHIA NIGDY IDIOTO nie kupiła żadnego meczu w HISTORII ODRODZENIA SIĘ OD DNA, tak ale ty pewnie oceniasz wiedze na temat kupowania z takich stron jak onet i sam nie umiesz grać jak byś poczytał wypowiedzi piłkarzy Ległej przed i po meczu byś coś wiedział,a tak robisz z siebie idiote
Bez pozdrowien frajerze

A co do kupowania to uderz do ludzi na północ od Sopotu - oni podobno to robią ;)

Glaca 03-04-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fernandos (Post 1984009)
Zwidek ale jesli oczy mnie nie mylily to zdazyles pobiec w dluga za nim taifun padl wiec nie wiem po co sie wypowiadasz na temat Draca jesli robisz prawie to samo .... ale jesli sie myle to sorka ;P

Wiesz raczej sam bym tam juz nic nie zrobil wiec zastanów sie co piszesz .. A draco uciekl chociaz walka jeszcze do konca nie byla skonczona. Jak bym zostal to popisalbym sie glupota a nie odwaga ^. Wiec zastanów sie co ty piszesz

Glaca 03-04-2008 16:05

@ Slovik
Nie musza sie lubiec, ale moga sie po prostu szanowac.. Jedno drugiego nie wyklucza..

PLEBSTER 03-04-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 1983999)
Odnosnie Taifuna moglby sobie stac w pz jak petro i byc ciota, ale wychodzi i ginie..

hahaha dobre petro ciota jakby wizion nie czekalo tylko zeby wyszedl z pz na sek i odrazu go pingowali to by przegralo ta wojne taka jest prawda (fanatycy vision noobow od pingowania i hakowania zapraszam do tyrania)

PLEBSTER 03-04-2008 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1984014)
I chuj to kogo obchodzi, że są z tego miasta, ja też musze każdego z mojego miasta lubić?

@Atimcia

Bez komentarza ;)

@Pleb

Idioto, gówno wiesz o Lechii i dla Ciebie odpowiedź - LECHIA NIGDY IDIOTO nie kupiła żadnego meczu w HISTORII ODRODZENIA SIĘ OD DNA, tak ale ty pewnie oceniasz wiedze na temat kupowania z takich stron jak onet i sam nie umiesz grać jak byś poczytał wypowiedzi piłkarzy Ległej przed i po meczu byś coś wiedział,a tak robisz z siebie idiote ;)
Bez pozdrowien frajerze

czytanie ze zrozumieniem nie boli.... po pierwsze nic nie opowiedzialem ze lechia gdansk kurwa szajs daje lapowki, tylko ze chodzisz na mecze takich druzyn, a jesli chodzisz ogladac tylko lechie co slabo gra a na inne druzyny co z nia graja nie patrzysz TO ZAPRASZAM NA TRENINGI

//edit a moze ty huliganka jestes i chodzisz sie bic ? :O!!!!!!!!! na nastepny mecZ wez uhy tylko uhy ciotko (fajnie jest dostawac wpierdol od swoich ? i byc tranym przez nich?)

Slovik 03-04-2008 16:16

Ja nie umiem czytać ze zrozumieniem tak?

Czyli Legia Jołena też jest słaba, bo powiedzieli, że Lechia to dobry zespół zasługujący na awans, a Tarrin chodzi właśnie na Lechie, a powiedziałeś, że chodzi na mecze drużyn, które kupują. Ty sam siebie nie rozumiesz

@down

Narzekasz :P

Master of Puppets 03-04-2008 16:18

niektorym to by sie nauka edytowania przydala ; o

Fernandos 03-04-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 1984016)
Wiesz raczej sam bym tam juz nic nie zrobil wiec zastanów sie co piszesz .. A draco uciekl chociaz walka jeszcze do konca nie byla skonczona. Jak bym zostal to popisalbym sie glupota a nie odwaga ^. Wiec zastanów sie co ty piszesz

Ale zobacz sam fakt nawet jest zostawiles go kiedy JESZCZE NIE PADL, a co do Draca tez mozemy powiedziec co by zrobil w 10 na 40 bo juz rozbici bylismy? nie oszukujmy sie zostawiles go poprostu

Lotah 03-04-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fernandos (Post 1984192)
Ale zobacz sam fakt nawet jest zostawiles go kiedy JESZCZE NIE PADL, a co do Draca tez mozemy powiedziec co by zrobil w 10 na 40 bo juz rozbici bylismy? nie oszukujmy sie zostawiles go poprostu

No co Ty, on jest czysty :) To się nazywa "obiektywizm". Ale ładna pogoda, nie? :>

QuanChi 03-04-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 1984016)

Uciekł bo nie było jak dojśc do nas, byliśmy od niego odcięci. Ja też wtedy na tych schodkach dałem loga, jak zniknął mi pz. Ty natomiast masz 195 ms i nie pierdol, że nic nie mogłeś zrobic. Jakby Taifunem grał ktoś ogarnięty, to 10 razy by tych wszystkich noobów wytłukł.

Cytuj:

Odnosnie Taifuna moglby sobie stac w pz jak petro i byc ciota, ale wychodzi i ginie.. Jak juz mowilem mozecie sie z niego smiac, ale dla mnie kazdy kto sie z niego smieje jest zerem. Wielki respect dla tego kto grał na Taifunie.

Synku, ani Orzech ani Dinox nie zrobili tej postaci, nie wbili chocby levela ponad to, co było zrobione. Z legendy zrobili ścierwo, które za każdym razem pada od noobcharów. Jak Taifunem padał Petro, to było to wydarzenie. Teraz nikt się z tego jakoś zbytnio nie cieszy. Wychodzi się bic powiadasz? Bo to nie on poświęcił kupę czasu na zrobienie tej postaci, kupił go za pieniążki, na które nawet sam nie zapracował. Dlatego nie żal mu wychodzic na akcje i ginąc jak noob.

Edited:
http://s305.photobucket.com/albums/nn202/DirtyMagic89/
Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd

DuRi_Zmc 03-04-2008 18:20

@glaca
nie wiem po co to piszesz ze uciekles itd.Wiekszosc tez by spierdolilo zostawiając kolege na pastwe losu ;)

LaRrYxX 03-04-2008 18:45

miłość i pokój dla wszystkich!

ziomal.aiem 03-04-2008 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1984215)
Uciekł bo nie było jak dojśc do nas, byliśmy od niego odcięci. Ja też wtedy na tych schodkach dałem loga, jak zniknął mi pz. Ty natomiast masz 195 ms i nie pierdol, że nic nie mogłeś zrobic. Jakby Taifunem grał ktoś ogarnięty, to 10 razy by tych wszystkich noobów wytłukł.

Synku, ani Orzech ani Dinox nie zrobili tej postaci, nie wbili chocby levela ponad to, co było zrobione. Z legendy zrobili ścierwo, które za każdym razem pada od noobcharów. Jak Taifunem padał Petro, to było to wydarzenie. Teraz nikt się z tego jakoś zbytnio nie cieszy. Wychodzi się bic powiadasz? Bo to nie on poświęcił kupę czasu na zrobienie tej postaci, kupił go za pieniążki, na które nawet sam nie zapracował. Dlatego nie żal mu wychodzic na akcje i ginąc jak noob.

Edited:
Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd

100000000000000000000000000000000000000000000% PRAWDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ:)

Tarinek 03-04-2008 19:24

Cytuj:

@Po pierwsze
Od zawsze bylo wiadomo, że ty Adi nie lubisz sie z imciem i na odwrót. Moglibyscie przestac sie tu wyzywac i dac sobie na wstrzymanie. Jestescie z jednego miasta, a cisniecie po sobie. Nie musiscie sie lubic, ale istnieje takie cos jak szacunek..

Powiedz mi tylko za co mam go szanować? Mowie to na co mam ochote i w dupie mam zdanie innych. Chce tylko powiedziec ze chodzi mi cały czas o starszego imaragaragarama do młodszego nic nie miałem i nie mam.

Cytuj:

@Po czwarte
Mozecie sie cieszyc z tego, ze banujecie nam ludzi i deletujecie.. To jest czesc gry.. Sam porokowalem bardzo duzo postaci i wiem, ze gralem nie czysto, ale to jest czesc gry. Trzeba znac sie na ludziach i wiedziec komu mozna zaufac, a komu nie.

Dobrze o tym wiem.... I Ty tez o tym wiesz.

PLEBSTER 03-04-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1984035)
Ja nie umiem czytać ze zrozumieniem tak?

Czyli Legia Jołena też jest słaba, bo powiedzieli, że Lechia to dobry zespół zasługujący na awans, a Tarrin chodzi właśnie na Lechie, a powiedziałeś, że chodzi na mecze drużyn, które kupują. Ty sam siebie nie rozumiesz

@down

Narzekasz :P

dobry jestes... powiedzm i ktora polska druzyna wygrala by z 3ligowym angielskim zespolem, wcale nie mowilem ze legia jest dobra ale wywniosowac z twojej wypowiedzi mozna ze uwazasz legie za lepsza od lechi

Slovik 03-04-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLEBSTER (Post 1984344)
dobry jestes... powiedzm i ktora polska druzyna wygrala by z 3ligowym angielskim zespolem, wcale nie mowilem ze legia jest dobra ale wywniosowac z twojej wypowiedzi mozna ze uwazasz legie za lepsza od lechi

Wisła Kraków ? Twoje rozumowanie w postaci porównywania 3 Ligi Angielskiej (4 Liga Angielska jeżeli wiesz jak się stopniuje ligi w Anglii )jest bardzo bez sensowne,a pozatym nie ma się co oszukiwać, że Legia jest drużyną lepszą od Lechii, przynajmniej narazie wystarczy spojrzeć na nazwiska, chociaż nazwiska nie grają

Dobra koniec tej rozmowy bez odbioru i nie odbiore ;)

---

"Powód: uspokoisz się? czy może wolisz przerwę? w postaci bana?"

rzal i bul

Tomkooo 03-04-2008 23:05

Jutro między 6:00 a 6:30 nie expcie bo kicki będą :> takie info dla tych co komunikatów nie czytają ;p

lisekvl 03-04-2008 23:13

Edited:
Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd[/quote]

Wiesz co z tym akurat moge sie zgodzic :D kiedys jak padal to bylo cos a teraz nic nadzywczajnego , takie moje zdanie.

Master of Puppets 03-04-2008 23:54

czy mi sie wydaje czy lisek napisal normalnego posta? :O

Tucz 04-04-2008 00:30

czasem pisze normalne xd widzialem ich kilka nawet .. kiedys .. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44.