![]() |
|
plz gdzie expic: 16lvl, 11mlvl, EQ: soldier helmet, plate armor, brass legs, leather boots, dwarfen shield, wand of dragonbreath. SORC. PLZ pomurzcie:( ??????????????????????????????
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dzieki, a przy okazji widzieliście dzisiaj atak niebieskich na Venore? :evul:
Zabili z 20 ludzi;( |
znowu ja ;s
14 knight, 53/53, 3.5 mlvl, gdzie podexpic?!
EQ: C arm, wampka, serpent/crimson/bs, k legi, crus helm, fur booty, obsidian knife... Od kiedy moge na slimie trenic?!, bo na 12lv i tych skillach zabil mnie takowy xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i jakich zaś niebieskich ? srry za offtop |
Kolejne pytanko a właściwie kilka:
1.Co polecacie mi 33 sorc 35mlvl ? Wszystko oprócz guardów 2.Czy mino mount było by dla mnie odpowiednie?? Jakoś nie pale się żeby tam iść bo jak dostałem combo od archera i 2 orc warrior wolałbym to przemyśleć(w sek 170hp :)) 3.Dark Catedral -1,widzialem filmik i nawet fajne miejsce mysle ze byłoby idealne smuglery,wild warriory i inne słabsze z wodb a silniejsze z woi + pare hmm i gfb.Podobno dużo tam ludzi ale brazole chyba bedą jeszcze o 14-16 w szkole :) mają czas o 5 godzin wstecz czyli u nas 15 u nich 10 :) Ile jest hunterów jeśli idziemy przez Outlaw Camp?? Eq:Crown helmet,Blue robe,Demon shield,Bohy,P ammy,gacie sprzedalem ze wzgedu na cap, jak już p legsy z 2 chara oraz 5k na manasy,runy mam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
54 RP <pacc>
75 / 54 eQ : Aol , C helmet , DSM , P legi , BOH , Demon Shield |
Cytuj:
|
20 knight- facc, eq:G arm,Demon shield,warrior helmet,k legs,orcish axe. gdzie expic? skills 56/54 wystarczają.
|
A i jeszcze 3 sprawy...
1. Gdzie moge robic lootbagi tak, by nooby obok miasta nie staly i nie wrzucali do wody >.< (na zamku 3 stracilem w ten sposob...) 2. Od kiedy moge smigac na mintwalin? ;> 3. Od jakich skilli/lvl moge bezpiecznie na slimie trenic?! xD |
Cytuj:
A na mintwalin od 30lvl możesz chodzić ale będziesz miał waste w uh i mf |
Z dwarfow to elegancko ciagnalem ;DD Ale to na Galanie bylo... Teraz gram na Securze i z zamku nie moge do ab dociagnac.... A kolo dwarfow to fajny trick (jesli to mozna tak nazwac ;s) jest...
Czy skille 55/55 wystarcza na skillowanie na slimie? xD |
Cytuj:
|
Knight <FACC>
DSM, BS, VAMPIRE SHIELD, DEVIL HELMET, K LEGI skile 84/85.. 5mlvl Gdzie moge poexpic i zarobic ..?(szybko zarobic) EDIT... Zapomnialem dodac ze 37 lvl;pp |
81 RP
<skille i mlvl w profilu> Eq dobre. Gdzie by tu naexpić??? + 17 knight 50/50 Eq słabe Gdzie expić? |
knight
Mam knighta skille 57/57 23lvl eq: DSM, K legs, Crusader helmet, Vampire shield, BOH, Wyvern fang i tu moje pytanie, gdzie mógłbym dobrze poexpić i zdobyć ciekawego loota?? Teraz expie na cyklopach, ale jak dla mnie cienki loot :confused: prosiłbym o szybką diete.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |
|