Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Only Danera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49005)

Ukaszek0622 20-12-2007 23:42

jak tak kazdy bedzie czekac na kazdego to sie wszyscy doczekamy :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby:

dolaczcie all do flipow ostatni week stycznia spodkanie w krk bedzie popijawa :evul::evul:

Sola 20-12-2007 23:46

zobaczymy zobaczymy

Narqss powinien postawic tu posta i wyjasnic ocb

kthxbye

zeriel_argano 21-12-2007 00:09

hehe jak jaga idzie to ja chyba tez :P jutro dam znac na 100% czy ide czy nie :D

Psycha 21-12-2007 00:25

LUDZIE LUDZIE :p

psychica down comeback ale grac i tak nie bede :P

bo juz sila nima xD

apropo :P
@@kuszczyx to twoj ss?? :P
kiedy do manieczek jedziesz? :D tosz to kawolek ody mnie xD
mow kiedy to biore szwagra i jade :P

a po 2 znudzilo mi sie trocheee :D

a tu jeszcze jeden powod :D

wy w tibii mowicie ze 200 kinas pada na 2 comba teraz?

zczajcie to combo :P
pol klasy ujebalo xDDDD (ja sie wybronbilem xD)

nie dajcie sie zjesssssssssc :D
combos?
http://i197.photobucket.com/albums/a...n/DSC00049.jpg

MLA 21-12-2007 02:03

I Znow Woja Polacy VS BR ... sondzilem ze polacy zapomna o klutniach miendzy soba i sie poloncza by zabic pewna czensc BR ale tu widze polowe czekajacych na zbawienie i druga polowe ktora jest chentna sie przylaczyc do naszej walki ...
Jesli w tej Kfili pozwolimy brazylijczyka Zniszczyc najstarsza istniejaca polsko gildie to juz mozemy zapomniec o powazaniu respekcjie i honoze na tym serwie ... pozwolimy zeby BR nas zjadlo z butami ... wystarczy ich zastraszyc albo zniszczyc 1 moze 2 openami ...
moze sie nikt do mnie nie przylaczy ale choc bym mial sam wojowac to nie odpuszcze
MaLiN 4 EveR !!

Ukaszek0622 21-12-2007 02:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MLA (Post 1798098)
I Znow Woja Polacy VS BR ... sondzilem ze polacy zapomna o klutniach miendzy soba i sie poloncza by zabic pewna czensc BR ale tu widze polowe czekajacych na zbawienie i druga polowe ktora jest chentna sie przylaczyc do naszej walki ...
Jesli w tej Kfili pozwolimy brazylijczyka Zniszczyc najstarsza istniejaca polsko gildie to juz mozemy zapomniec o powazaniu respekcjie i honoze na tym serwie ... pozwolimy zeby BR nas zjadlo z butami ... wystarczy ich zastraszyc albo zniszczyc 1 moze 2 openami ...
moze sie nikt do mnie nie przylaczy ale choc bym mial sam wojowac to nie odpuszcze
MaLiN 4 EveR !!

Flip Mode Crew 4 Ever, i oto ku..a chodzi zeby wziasc im napierdolic zeby sie nas nasralo w chuj i rozjebimy ich z 2x i juz bedzie po war.
Tylko ze musimy sie zjednoczyc a nie ze 1 od*******a ze nie bo kolega nie idzie a kolega nie wie czy isc bo sliwa jest koloru truskawkowego...

Phil128 21-12-2007 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MLA (Post 1798098)
MaLiN 4 EveR !!

www.ortografia.br

MLA 21-12-2007 02:21

Yeah Flip Mode 4 EveR ... Jak Tera polska da dupy to juz jest pozamiatane ... juz nigdy wiencej nie bendzie respektu dla PL tak jak ten respekt sie skonczyl z All Stars ... Tak Zaczol Sie Puzniej Z Flip Mode ... Sheda Po Old Postaciach zostala ... moze mam mala postac ale gram dosc dlugo zeby wiedziec ze nieugiencie sie to podstawa ... wole stracic kilka miechow grania na odrabianie dedow niz stracic cala gre przez to ze polacy nie umieli sie dogadac jak juz to tak wyglonda to br wykoncza plakow po kolei beda wykanczac polskie gildnie ....

Ukaszek0622 21-12-2007 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phil128 (Post 1798105)

blad czy nie blad chodzi o sens kur** czepiacie sie pierdul zamias doczepic sie do tych co niechce walczyc z nami bo kolega... ... ... moim skromnym zdaniem: ten mecz rozegramy ale wyniak zalezy od was :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Ukaszek0622 21-12-2007 03:13

nikt nic nie pisze to ja na pisze.

:confused::confused: ~~NiE Ma WoJnY~~ :confused::confused:

Phil128 21-12-2007 03:20

"We from Hearts of Fire declare war against Flip Mode Crew, for what was happend yesterday.

So, if someone want leave the guild, mensage me, Noether, Scargot or Val'Relux.

Thanks,

yours Bitu."

Ok, what happened yesterday?
O co war tak apropo?

Narqss
Dec 21 2007, 02:57:28 CET Killed at Level 106 by Lady Chanel and by Ashes'phoenix

Z tego co syszalem, chca tylko narqa lac.. a nie cala gildie huncic.

zeriel_argano 21-12-2007 08:46

@ up
Ja też bym się chętnie dowiedział o co poszło od samego narqssa lecz.. chyba się nie doczekamy, trudno :P

MydlanaBanka 21-12-2007 08:52

@Psycha

Ja to teraz też przerabiam xD,lubie matme ale tego nie nawidze ;s

Mad_Iris 21-12-2007 09:31

Witam all :P
@Geosoft
OTS PLAX !!! :P
@Phillip
¬le mowisz w huj o sytuacji ......kazdy by byl kozak na twoim miejscu klikajac F~~ SD zza plecow Nerd dina val'heviego chuckiego czy roxisa
nie powinienes tyle gadac tylko zaoferowac pomoc :P
@Cato
dolaczysz jak beda realne szanse na wygranie ....
ZAL W HUJ .....

@war
Jak bedzie osoba ktora ogarnie polska chołote ..a jest tylko jedna osoba ktora to moze zrobic (roro) to nie trudna wojenka bedzie :P

Only my opinion....:P

Jak bym gram irisem, jeszcze dzisiaj bym skamlal o invita do flip :P
tyle w temacie
Pzdr ALL

Rewux 21-12-2007 09:53

gratz All ss
uuu i jak z tym warem ??
jak co to ja tam moge pomuc hara mi nie szkoda ;p

Emef-Squn 21-12-2007 11:12

!

No jak narqss ma wyjebane na all najebał sie czy zjarał i nagrandził to bedziemy bronic Pa wiec pierdole to:) chyba ze padnie jakis mój friend to ofc pizgamy.

Darefiend 21-12-2007 12:15

...

I hoy, doł±czacie czy nie - wasza sprawa...
Jak my nie wygramy to automatico, wy również...

Albo chcecie żeby Polacy wygrali to joinujecie, a jak nie checie to nie joinujecie...

Proste? :baby:

I nie piszcie już, że doł±czycie jak będ± szanse albo jak wasz jaki¶ brejdak joinie, bo mnie co¶ zaraz trafi :o

Varis 21-12-2007 12:26

War

@ War
Teraz widac jak polacy sa niezgrani Nargss na wyjebane kazdy moiw ze ,,jak all dolacza to ja tez " zal...
@ Hearts On Fire
w 2 dni dolaczylo do nich prawie 30 typa

good luck

NIeczajek:confused:

Darefiend 21-12-2007 12:57

...

Aaaaa... Polewa!

Siedzę sobie na afku w Greenshore, bo łaziłem po necie...
Wchodze po hmmm 5 minutach i patrzę, że Haizoon był i puszaczał koło mnie exete res. Mówię sobie: "Dobra zawijam, bo co¶ mi tu ¶mierdzy".

Zaraz patrzę 3 typa leci w moj± stronę (Haizoon, Tiziwzinhu i trzeci to jaki¶ zjebany lvl). A ja sobie bez hotków (przez tego otsa by Gejo :D) biegnę do dp i się udało B)

Nie ma co, genialny jestem :p My¶lałem, że większy lajacik będzie a tu chłopaki nie ¶pi± :)

http://img177.imageshack.us/img177/5704/hehenv3.png

Tasior1964 21-12-2007 13:14

nie wiem o co wam chodzi w tibie nie gram SILKROAD ONLINE zaprasza

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17.