Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Celesta thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=68575)

antol89 24-04-2006 19:37

Tristen masz problem?

Po pierwsze nois niech się nie udziela bo ja wiem kim jest z rl i chodzi do 2 gim jest z Płocka, dzieciak któremu z 10zł długu narosło ponad 200zł ukrywa się, nie chodzi do budy, a jak już to idzie do cafei. Gra najprawdopodobniej ze starszym bratem, młodszy patryk, starszy rafał. Niedziwne że cały czas online? Możesz sobie nois pisać co chcesz ale to prawda.
Sprawa tristena co masz berecie do Kotra? on nawet się nie wypowiada na tym żałosnym forum to co się go czepiasz, ja widziałem twoje foto i z ciebie też nie jest żaden byk góra 14 lat to może ty zajebałeś starej z krzesła, a jak nie to ja moge tobie, więc się go nie czepiaj...no comment

Thristen 24-04-2006 19:44

a tak serio co ma moj wiek do Kotra? poprostu gnije z niego pol celesty i tyle to co sie ma udzielac na forum ;]?

Btw z tymi 14 lat to chyba troszke przesadziłes a fotko widziales z paru lat temu xD

Wu'Tang 24-04-2006 19:54

Thristen w ogóle nie rozumiem czemu to tu piszesz to temat ze zdjęciami a nie rewelacje z celesty to ze masz coś od niego to pisz na private a nie przedstawasz jakieś nie sprawdzone informacje na forum. Ja wiem jedno kotr mieszka w Sremie a nie we Wrocławiu i to jest pewne ponieważ znam paru jego kumpli rl nie koniecznie z celesty. :baby:

@Thristen
4.Po jego rl zdjeciu wyglada na psychicznie chorego.

Chlopie każwy wie jak ty wygladasz mimo to czy ktoś się obraża ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bazyllu12

@down prawdopodobnie tak

Bazyllu12 24-04-2006 19:56

Hacked?

Czyzby Makaroneczek hacked? :o
http://i60.photobucket.com/albums/h1...iiuoiuouio.jpg

antol89 24-04-2006 20:04

makaron grał boqasem i na odwrót ;]

Tak wychodzą zamiany postaci Makaroneczek grał Bogasem, obaj nie zmienili rk i tak to się skończyło jak któryś zaczął zjeżdżać postać...
i bardzo dobrze dwóch noobków mniej :D

Wu'Tang 24-04-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez antol89
Tak wychodzą zamiany postaci Makaroneczek grał Bogasem, obaj nie zmienili rk i tak to się skończyło jak któryś zaczął zjeżdżać postać...
i bardzo dobrze dwóch noobków mniej :D

Makaroneczek który sie zamieniał czyli ten ostatni to też nie był pierwszy ovner :) ale nie ma co rozgrzebywać sprawy ich zamian.

Leera 24-04-2006 20:31

:)

Heh... Nudziłem się już nieco starym expowiskami, więc postanowiłem pohuncić w nowym miejscu :D loocik fajny...
http://i36.photobucket.com/albums/e2...321/UO0003.jpg

A tak poza tym... Boqas też hacked :P

Dandrok Shadow 24-04-2006 20:45

A boqas wisial mi kase ;'( X(
a makaroneczek chcial mnie zbloczyc na guardach - tobrze mu tak :p

Xelo 24-04-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thristen
I o co się znów besztacie?

Grev daj luzu komarzyco ty tez =]
Wystarczy ze kotr pobil Matke krzesłem, eh co te pixele robią z ludźmi (biedna kobieta)

co do kotra to są fakty:

1.Data kicka i deda kotra na dragach zgadza sie (na 99%) z datą pobicia tej (pani -mamy kotra).
2.Kotr nie zdal 2x w szkole przez tibie.
3.Kotr nie wiadomo gdzie mieszka (pewnie Wrocek) podaje ze Srem a Srem to ja na niego.
4.Po jego rl zdjeciu wyglada na psychicznie chorego.
5.Nois sam przyznal (jego byly najlepszy kumpel) ze to na bank byl to Kotr.

Kotr zawsze spada na cztery łapy? nie bo w jednej zawsze trzyma myszke.

ostatnio jak napisalem tutaj posta to skonczylo sie na tym ze Pan Thristen przeprosil za to ze jak to ma w zwyczaju napisal zanim pomyslal.
dlaczego dzieciaku musisz byc taka hiena ktora zeruje na innych? zawsze musisz wtracic swoje cholerne 3 zadko majace cokolwiek wspolnego z prawda? przez takich aferzystow az sie nie chce przegladac tego tematu na forum.

baj

Witmac 24-04-2006 20:54

Nuby są wśród nas ;|

DumbassNoiser 24-04-2006 21:23

Do pana up

Skoro tyle o mnie wiesz to czemu jeszcze nie dostalem w.....ol Do kotra i reszty jego kolegow jak juz grasz i masz z kims konflikty to nie mieszaj gry z rl zyciem bo jak widzisz guzik z tego wyszlo ale powiem ci ze fajnie sie gada z twoimi kolegami kazdy ktory pisze mi o tobie dostaje odrazu ignora nie chce mi sie tego ciagnac mam nadzieje ze i ty to zrozumiesz /gz all wszystkiego thristen wyloozuj juz

-Mikej- 24-04-2006 21:50

Kolejny temat na ktory wszyscy maja cos do powiedzenia.
Zgadzam sie z Xelo. Po co tutaj wrzucac posty z tym co niejest do konca sprawdzone, jak widac to kolejny temat do klotni i wytykania komus sharowania/hackowania itp. PO CO TO WSZYSKO?

dajcie troche na luz i jedzmy dalej z SS B)

antol89 24-04-2006 21:54

hehehe nois lol

nie będę się tu kłocił i zaśmiecał forum, spotkamy się w rl jak wyjdziesz z chaty<prędzej czy później>. Poza tym nie napisałem twojego nazwiska na forum i nie sądze żebyś je tak od razu zapamiętał jak ci je kiedyś powiedziałem no ale cóż, zgadza się... to na pewno nie ty bo ty grasz 1h dziennie to się nie bój xD<ironia jak byś nie widział bo w 2 gim może tego nie miałeś ;]>
nie dostałeś bo jak byłem pod twoją chatą 3 razy to nie wyszedłeś cioto to nie cwaniakuj na forum, tak samo było na tibi jak ci tylko pisalem że masz wpier... to nic nie odpowiadałeś a jak ci podalem twoje dane itp to od razu się tym zaintersowałeś....

Solmyrek 24-04-2006 21:56

8o :D :evul: :cup: :] :p I dllUgo ocZEkiWaNy mLvL'eK:p :] ;) B)
http://i7.photobucket.com/albums/y26.../Mlvl50001.jpg

Avedi Bezel 24-04-2006 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cebulak
Więc tak chciałem napisac pare słow a noobach Celesty (sry że nie damm ss z nimi ale cos mi sie zuwielbiam jeść bananyało z tymi ss) A więc pierwszy noob Kawaa gdy chunciłeś sobie becholdery za takim mostkiem pojwaił się i powiedział żebym odtworzył (tam jest qest) ja nie a on Hunted itp potem pojawił sie niejaki Lord Matiz zjumał mi loot z beheoldera potem zaczał tyrac mi starych to ja się go pytam czemu kradnie a on że nie kradnie że on tez bił tego beholdera (szczegół że dostałem full expa) i mówi że nie ukradł tylko był szybszy i że to nie był mój loot...
Potem zjawił się Light Stasiu wpuściłem go on se poszedł posiedziałem jeszcze z godzinke i se poszedłem ropam sie patrze fd choć tam się respią tylko 2 orc wariory... no to uuwielbiam jeść bananyałem go (juz była jedna ofiara fd) wracam ja do niego noob a on zaczał po mnie jeżdzic był jeszcze z kolega chyba 68 ed

Nie 68 ed tylko 63 pall.

Pozdrawiam:PP

Baka88 24-04-2006 22:35

"21:16 Sir Smeldi of Celesta: ty szm.to jedna ja ci upie...ole nosa nasz gildia jest swietna to ty masz fikniete w glowie twoja gildia znalazla sie z klozetu czy co powiedz swojej gildze ze mam ja gleboko ale to gleboko w du.ie mow to karolkowi emmie i innym ty palo nie dojebana sij pale"
Nie mam słow. Kolko tym hasełkiem zdobywasz tytul NOOBKA ROKU. Zostawiam wam to do skomentowania. Tak oto ujawnia sie twoj talent do bycia zgredem... moze kiedys c minie, chociaz watpie. Nie masz odwagi zeby powiedziec mi to na forum? Come on, damy se po szlagu i zobaczymy kto jest lepszy...:evul: :evul: :evul:

Misi3Q 24-04-2006 23:01

Ludzie troche powagi...

Witam.. co prawda nie gram na celescie ale kiedys gralem... jednak mam tutaj wiele znajomych... jak patrze na was chce mi sie smiac... bez kitu... jestescie okrutni...

anatol~~moim skromnym zdaniem.. masz cos pod kopula nie tak... tibia to jest tibia... czyli swiat stworzony... nie lacz tego z rl.. bo to nie ma sensu...

Jedyna osoba ktora najbardziej ma poukladane w glowie jest grevamba... 1 porzadny x)

P.S. Moze jakies zaklady... ?? ;) obstawiamy Kto pierwszy z moderatorow zamknie ten temat ?? ;]

~Your Misi3Q ;)

Miodojad 24-04-2006 23:29

Lvl wbity w ostatniej chwili
http://i44.photobucket.com/albums/f48/Miodojad/59.jpg
Ludzie... Dajcie sie siana.

Cloud99 24-04-2006 23:56

xD

Biłem go...2 tyg? Trudno sie mówi ;]
Najważniejsze że są osoby dla których warto wracać do tej gry ;p

http://i16.photobucket.com/albums/b2...99/Lvl/64k.jpg

Ofc Pozdro dla Emy, Urdona (Nukah blz) oraz Gilfara-wracaj do nas :(

Ups.. Bym zapomniał xD Pozdro także dla Karolaka, Gony, Martka and Sojerka!
Hail Army od Darkness ^^

Pyciu 25-04-2006 00:08

@ Up Co z tego,że 2 tygodnie go bileś-ważne,że jest level xD So gratz :) poozdro for all xD Ja niestety nie mam zadnego ss z levelem :( Dla tych,którzy myśla,ze dziele konto-mylicie sie xD i nich tak pozostanie :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56.