![]() |
|
Nie dla każdego Sachar p******i głupoty ja się z nim zgadzam że Vision jedzie na bocie, porównajcie sobie ten filmik gdzie używaj bota i wojnę Vision wygl±da to tak samo :)
|
@up
znajdz mi 1 moment na OPENIE w ktorym sdki leca co do 1 sec. ty chyba nie wiesz jak bot wygl±da :) ZNAJD¬ MI TEZ KOGOS KTO WALI SD ZAWSZE JAKO 1 A PO NIM NASTEPNI -.- SD leader w Tibi NG |
Cytuj:
A co do Spaawa to widzisz, to jest to samo co Wy robili¶cie, dokładna analogia :) I to samo na forum, wtedy było, że Duskiness SuX ponieważ nie może Was zabić jak się trapniecie, teraz to samo tyle że w przeciwn± stronę. Wojna robi się coraz nudniejsza :| |
wiecie co to jest (wzglednie) kulturalna dyskusja ?
i gdzie sa modkowie ? dlaczego nic z tym nie robia ? -.- |
Cytuj:
@sall~ racja kilka osob powinno wyleciec np sachar @narrow a ktos narzekal ze vision 0 w fragach? @down raczej to dobre Ľródło ;< |
Cytuj:
To Twoimi dostawcami informacji s± chyba nóóbki spod ab dp :) Nastepnym razem jesli nie chcesz sie osmieszac to lepiej nie pisz o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. |
Cytuj:
wiesz to nie jest to samo :) bo w naszym wypadku to bylo lepsze rozwiazanie (sd combo Duskow jest o WIELE mocniejsze od naszego), wiec nie dziwcie sie ze chowalismy sie :) balismy sie co do Opena a jak sie okazuje wychodzi nam to na lepiej niz sneaki :P teraz duski sie chowaja, mimo tego ze maja MOCNIEJSZY, chodz nie tak zgrany jak nasz sklad :) Vision przypomina mi spartanów, w filmie "300" :> (ta wiem ze spartanie przegrali :P, wytnijmy to :P) |
Demthes odrobil lvl :) i na erigu jest na + ;)
|
Ymy
Apr 08 2007, 17:08:54 CEST Killed at Level 152 by Zwidek and by Vivi Vandes James Caros Apr 08 2007, 17:07:50 CEST Killed at Level 135 by Tarrin Kerrax and by Zwidek Zull Lucyfer Apr 08 2007, 17:16:11 CEST Killed at Level 117 by Zwidek and by Qel Apff Apr 08 2007, 17:08:12 CEST Killed at Level 109 by Zwidek Yubov Apr 08 2007, 17:15:07 CEST Killed at Level 156 by Zwidek Zwidek teh pwnzor! |
dzi¶ sneak attack im nie wyszedł :)
|
@2up: oj nie widzialem edita sry ;d
gz fragow:) |
Wszystkie 5 fragów Zwidka, nie wszystkie solo ale jednak.
|
Cytuj:
To nie byl sneak :) |
http://rapidshare.com/files/24949199/ilovedruids.rec
http://www.rogepost.com/n/6366551455 Pod tymi linkami można znaleĽć film. |
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra dobra nie rozpisuj sie co i jak bylo bo CI co maja wiedziec jak było naprawde to juz wiedza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
taa :D ale najważniejsze że Rumun zdechł :P |
Cytuj:
|
@up
NIE! To byla walka w ciasnym miejscu ! @NIRT DOSTALISCIE W DUPCIE :)) @I dla ludzi Kolejna udana akcja Vision , dusski chcialy snake atacka jednak my jestesmy lepiej zgrani , kochajmy vision bo ich wladza jest absolutna :0 Ymy twoja taktyka zeby snake atackami naklonic taifa do powrotu jest idealna ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |
|