![]() |
|
Dudek bronił ;O!
|
Cytuj:
|
Ja gdzieś czytałem, że po meczu Lecha z Deportivo polski dziennikarz rozmawiał z hiszpańskim na temat meczu Barcy z Realem i tamten powiedział, że Barcelona nie wygra z Realem, bo nie udźwignie presji. Nie presji zwycięstwa, ale presji wygranej 4:0.
Wracając do LM to szkoda, że żadnej innej hiszpańskiej drużynie nie udało się wywalczyć pierwszego miejsca w grupie. Teraz Barca trafi na jednego z czterech rywali: Chelsea, Inter, Arsenal, Lyon. |
Cytuj:
znaczkiznaczki |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Adamek wpierdolił Cunningham'owi :)
|
Cytuj:
@Bols: Niektórym już puszczają nerwy przed Gran Derbi. Nie ma sensu odpisywać na prowokację "Hala dzieci":) Cytuj:
Cytuj:
|
W Fakcie (chyba) były błędnie podane wyniki fazy grupowej Ligi Mistrzów, jako ciekawostka. Arsenal i Bayern za wysoko coś... Do tego Manchester miał tylko 1 bramkę straconą (po remisie 2:2 z Aalborgiem!). Bywa :D
|
Cytuj:
widze ze tylko wszechmogacy kibic barcelony moze miec swoje zdanie, inni nie, tak? :< co do messiego to widzialem filmik- jakas sytuacja ze byla pusta bramka i pilka leciala do gudjohnsena chyba, a messi sobie podbiegl, przejal pilke i strzelil gola :O nie bylo to pewnie dokladnie tak, ale to jedyne co pamietam z tego filmiku. http://www.sportfan.pl/artykul/5633/...sle-250-mln-zl ?? :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
A taki Eto'o sie w tym sezonie rozstrzelał :| to dopiero kutas nie ?
|
Oj weekend zapowiada się uroczo: Barca - Real, Juve - Milan, Villareal - Sevilla, Lyon - Marsylia, Tottenham - Manu !
|
Nie uważam Messiego za kutasa. Jeśli już to cham. Przykład kiedy ukradł gola swojemu koledze to jest w sumie nic. Bo Messi to świetny siatkarz.
Kiedyś go lubiłem, ale wciąż jest młody i może się naprostowac. Wystarczy, że nie będzie naśladował Diego jeśli chodzi o grę rękami ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
hmm to Kibicowanie Blancos Wyklucza kibicowanie katalońskiej drużynie? , Trenera który nie wierzył w korzystyny wynik na Camp Nou juz nie ma xD , a Barcelone moge nazywać jak mi sie podoba : ) ale skoro Cie to boli to Przepraszam... |
Cytuj:
|
No to OK Kibicuje Realowi ale ciesze sie ze Sukcesów Espanyolu i Recreativo : )
|
Barcelona zawsze byla i bedzie w cieniu wielkiego Realu. Mówiąc bardziej obiektywnie Barcelona zawsze miala kompeks Realu, zawsze chce mu dorownac. Mysle, ze pilkarze Barcy nie wytrzymaja presji i Real ich rozklepie. Moga miec dobry sezon, ale Barca to Barca, a Real to Real.
Jak wszyscy wiedza, Real > rest of the world. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |
|