Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Capality 10-12-2008 23:26

Dudek bronił ;O!

Iron 11-12-2008 07:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2371650)
Dudek bronił ;O!

I nawet gola nie puścił :P

Xendriel 11-12-2008 10:59

Ja gdzieś czytałem, że po meczu Lecha z Deportivo polski dziennikarz rozmawiał z hiszpańskim na temat meczu Barcy z Realem i tamten powiedział, że Barcelona nie wygra z Realem, bo nie udźwignie presji. Nie presji zwycięstwa, ale presji wygranej 4:0.
Wracając do LM to szkoda, że żadnej innej hiszpańskiej drużynie nie udało się wywalczyć pierwszego miejsca w grupie. Teraz Barca trafi na jednego z czterech rywali: Chelsea, Inter, Arsenal, Lyon.

Arfyd 11-12-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 2372091)
nie wiem jak mozna kibicowac barcy, ani tym bardziej messiemu. to najwiekszy kutas wsrod pilkarzy jak dla mnie :<

Bo?

znaczkiznaczki

Fintex 11-12-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2371837)
Ja gdzieś czytałem, że po meczu Lecha z Deportivo polski dziennikarz rozmawiał z hiszpańskim na temat meczu Barcy z Realem i tamten powiedział, że Barcelona nie wygra z Realem, bo nie udźwignie presji. Nie presji zwycięstwa, ale presji wygranej 4:0.

Chodzi o wygraną z Valencią? Przecież Lech z Deportivo grał we czwartek a Barca z Valencią w sobote ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 2372091)
nie wiem jak mozna kibicowac barcy, ani tym bardziej messiemu. to najwiekszy kutas wsrod pilkarzy jak dla mnie :<

Uzasadnij.

Pomocny Murzyn 11-12-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2371837)
Wracając do LM to szkoda, że żadnej innej hiszpańskiej drużynie nie udało się wywalczyć pierwszego miejsca w grupie. Teraz Barca trafi na jednego z czterech rywali: Chelsea, Inter, Arsenal, Lyon.

Zamiast Arsenalu to chyba Porto??

Calen Futh 12-12-2008 07:46

Adamek wpierdolił Cunningham'owi :)

Xendriel 12-12-2008 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2372219)
Chodzi o wygraną z Valencią? Przecież Lech z Deportivo grał we czwartek a Barca z Valencią w sobote ;p

Trochę źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi tu o mecz z Valencią, ale o to że kibice oczekują od Barcy rozgromienia Realu co najmniej 4:0 i według tego hiszpańskiego dziennikarza piłkarze Barcelony nie udźwigną tej presji i przegrają. No ale to tylko takie dziennikarskie gadanie.

@Bols: Niektórym już puszczają nerwy przed Gran Derbi. Nie ma sensu odpisywać na prowokację "Hala dzieci":)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny Murzyn (Post 2372236)
Zamiast Arsenalu to chyba Porto??

Nie, bo Arsenal był drugi w swojej grupie.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2372977)
Adamek wpierdolił Cunningham'owi :)

Miałem obejrzeć tą walkę, ale zapomniałem o niej:o

Ditto 12-12-2008 14:59

W Fakcie (chyba) były błędnie podane wyniki fazy grupowej Ligi Mistrzów, jako ciekawostka. Arsenal i Bayern za wysoko coś... Do tego Manchester miał tylko 1 bramkę straconą (po remisie 2:2 z Aalborgiem!). Bywa :D

Bols 12-12-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2373052)
odpisywać na prowokację "Hala dzieci":)

o qrcze, no keal
widze ze tylko wszechmogacy kibic barcelony moze miec swoje zdanie, inni nie, tak? :<

co do messiego to widzialem filmik- jakas sytuacja ze byla pusta bramka i pilka leciala do gudjohnsena chyba, a messi sobie podbiegl, przejal pilke i strzelil gola :O
nie bylo to pewnie dokladnie tak, ale to jedyne co pamietam z tego filmiku.

http://www.sportfan.pl/artykul/5633/...sle-250-mln-zl ?? :D

Calen Futh 12-12-2008 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols

Uzasadnienie:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols
messi sobie podbiegl, przejal pilke i strzelil gola :O

No to bardzo ładnie to uzasadniłeś. Teraz to i ja zacząłem myśleć jaki to palant z Messiego jest ; ooo

Arka_Sath_Wielki 12-12-2008 22:29

A taki Eto'o sie w tym sezonie rozstrzelał :| to dopiero kutas nie ?

Articuno 13-12-2008 00:03

Oj weekend zapowiada się uroczo: Barca - Real, Juve - Milan, Villareal - Sevilla, Lyon - Marsylia, Tottenham - Manu !

Pix888 13-12-2008 00:10

Nie uważam Messiego za kutasa. Jeśli już to cham. Przykład kiedy ukradł gola swojemu koledze to jest w sumie nic. Bo Messi to świetny siatkarz.
Kiedyś go lubiłem, ale wciąż jest młody i może się naprostowac. Wystarczy, że nie będzie naśladował Diego jeśli chodzi o grę rękami ;)

Capality 13-12-2008 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 2373954)

ty a czy w "Wiadomosciach" pokazuja informacje z pudelka? xd ten sportfan to chyba serwis prowadzony przez tych od pudelka

Hanndo90 13-12-2008 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2371227)
Barca > Real
Bydgoszcz > Toruń

Nie oszukujmy się ;) Real NIE MOŻE wygrać z Barcą ;). Juan nie zmieni całej taktyki w 4dni i nie zrobi z Twojej drużyny miszcza kraju oks?

oj żebys sie nie zdziwił : )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2367410)
Kibicujesz Realowi, Espanyolowi i Recreativo? Dziwny z ciebie człowiek.

Jak Real może mieć nadzieję uzyskać korzystny wynik na Camp Nou, skoro nawet ich trener w to nie wierzy...

A tą Far$e sobie daruj, bo świadczy to o twoim poziomie, wieku i braku szacunku dla tej drużyny.

hmm to Kibicowanie Blancos Wyklucza kibicowanie katalońskiej drużynie? , Trenera który nie wierzył w korzystyny wynik
na Camp Nou juz nie ma xD , a Barcelone moge nazywać jak mi sie podoba : ) ale skoro Cie to boli to Przepraszam...

Articuno 13-12-2008 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanndo90 (Post 2374815)
hmm to Kibicowanie Blancos Wyklucza kibicowanie katalońskiej drużynie?

tak, poneiważ kibicem to możesz być jednego klubu.

Hanndo90 13-12-2008 14:27

No to OK Kibicuje Realowi ale ciesze sie ze Sukcesów Espanyolu i Recreativo : )

Exo2 13-12-2008 17:07

Barcelona zawsze byla i bedzie w cieniu wielkiego Realu. Mówiąc bardziej obiektywnie Barcelona zawsze miala kompeks Realu, zawsze chce mu dorownac. Mysle, ze pilkarze Barcy nie wytrzymaja presji i Real ich rozklepie. Moga miec dobry sezon, ale Barca to Barca, a Real to Real.
Jak wszyscy wiedza, Real > rest of the world.

Xevez 13-12-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exo2 (Post 2375184)
Real > rest of the world.

Jakoś wyniki na to nie wskazują.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35.