![]() |
|
Heh...
Dlaczego mialby ignorowac, moje posty? Nie ja pisalem jakies pierdoly o graniu na Endroxie, a o CSie to stwierdzam, fakt dokonany, 'i tak chce sie tym pochwali'.. |
nie bede ignorowal jego postow bo wiem ze zartuje :)
|
Hrhrhr :P I <masz racjeeee >
Ps. W Carlin nie ma noobow, tak pisze jakby ktos tam mial jakies schizy :P <Juz nie ma> |
Hanys :*:*:*
|
duuki wbiłeś bana i teraz spam robisz :/
|
@up, za to ty jak zawsze piszesz na temat ;o
"This war seems to be over.Eh,so fast and not funny :s HAIL INMATES AND LA NEUTRAL EXP ONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _/////////" http://forum.tibia.com/forum/?action...9&pagenumber=2 huh;( |
Jebać świnie, jebać!! :D
|
Cytuj:
idz ty dalnie. |
Cytuj:
@down: właśnie, jego stara!!! Anaaaarchiaaaa! :D:D:D @down2: co Ty chesz... fajna duuupa! ;p;pp @down3: wygląda na "sprowadzaną" & "przechodzoną" najprawdopodobniej z Kambodży :D:D @down4: oj coś zbyt białe te ząbki.... @down5: ma się tę dwururke nie? :D:D .............. @2down: On nie klnie po rodzicach, tylko Twojej starej <evul> |
Cytuj:
@edit, @up chyba on dał zdjęcie starej na awatarze:> @up2 Z twarzy to fajna dupa, zgadzam się:] @up3 Nie zgadzam się, że przechodzona. Ma za dużo zębów @up4 Ciuszek wybielał =) |
Cytuj:
@down kurwa sry pomylilem name ;p srki @slide nie dojebie jebany ile masz lat ze po rodzicach klniesz ZIMAHEEE ROX POLSKA BIALO NIEBIESCY!!!!!! |
Ja 19, a Ty? Wskaż mi tu 1 przekleństwo na rodzinę, gdyż nie jestem w stanie dostrzec:baby:.
@ Slide No właśnie, nie "klne po rodzicach". Ja tylko wrzucam twojej starej :) @ down: Sam jesteś nje doieb:D @ 2 down: no zatkało mnie...Ale i tak ZIMAHEEE ROX @ Ciuszek: afe afeastanie, ledwo sie z podlogi podniosłem:D W*******am sie, bo wiesz- bylem zaczepiony ziąąąą |
@slide pedale
wybielac to ja wybielalem dla twojej starej nje doiebie:) kurwa ja pierdole jestes dla mnie takim nie dojebem ze kurwa szok |
Cytuj:
Jeśli twierdzisz że jeżdże po "starych" to musisz przyznać że faktycznie masz starą na avatarku... jesli nie masz starej na avatarku... to o co Ci do kórfy nędzy chodzi chłopcze? ;> @up: nie no to gratz.... zajebistą masz starą... xD Ten jej uśmiech... zwala z nóg :D:D Ty powiedz, tam w tle to nie Ty przez przypadek? xDD Cytuj:
@Down2x: Opanuj emocje i napisz to jeszcze raz aczkolwiek spokojnie =)) @Down 2x1 x 2 i x 3: Naucz się edytować posty chłopcze z Zimbabwe |
co zatkalo kakao frajerzy HEHEHEHEHEHE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty na chuj sie kurwa w*******asz jak z toba nie rozmawiam chcesz zaistniec jebana afesatanie |
@Slide
dobra nie bede cie juz osmieszal... JEBAC KCYNIE ! ! ! |
Cytuj:
ty chyba nie wiesz synek kim ja jestem ^^:) |
1:up
Widze, ze u was w Zimbabwe nie uczą angielskiego... down - dół... więc nie mozesz napisać "@down" bo nie było tam żadnych postów 8o (piszemy wtedy up - co oznacza... Twoja stara używa naturalnego wybielacza) @2up: Postaraj się mnie chociaż troche ośmieszyć to pogadamy... narazie marnie Ci wychodzi ;p @1up: Wiem kim jesteś... jesteś synem tej babki z twojego avatarka :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |
|