![]() |
|
|
:)
|
Dołącze do Was niebawem KURWY !!
|
|
Z nudów ... B)
100 w 3 miesiące? Możliwe czy nie? :o http://img31.imageshack.us/img31/4489/dddddzs.jpg |
powo;]]]]]
|
|
|
Tak sobie pomyślałem,że jakby ktoś miał czas to mogłby skręcić filmik ze screenami z Empery :P
|
Dajcie mi te foty i zrobcie fotki postaci to cos pomysle :)
|
Długi filmik by był.:D
|
Cytuj:
a teraz uwaga ludziska! Tak sobie wykminiłem, żeby zrobić kiedyś ustawkę na empie, w ramach uczczenia 'starych, dobrych czasów' :) teraz nie zależy nam za bardzo, bo jak ktoś będzie chciał grać postacią z empery to i tak będzie musiał ją przenieść na inny serwer, a postaci na empie jest sporo. Jakby zebrać tak 10-15 osób na vencie (chociaż z doświadczenia wiem, że nie jest to takie łatwe), lognąć markerów czy inne noobki i pozabijać brazoli - a nóż jakiegoś LRa spotkamy ;) byłbym wniebowzięty jakby ta inicjatywa doszła do skutku i napiszcie co o tym sądzicie :) |
:d Moje sd'ki sa zawsze chetne by mordowac brów.
Pisz na gg jakby jakas akcja miala być :d. |
dacie postać to będę mógł iść. :D
|
jestem za ;]
;];] ;];];] |
Nawet nie potrafiles o mnie wspomniec Wilczq , a byl3m na kazdej akcjii i tyle nooib charow zrookowalem !!!!! >:
|
no, nie na każdej, ale fakt faktem byłeś z nami <3 ciężko zapamiętać wszystkich... przepraszam! :***
|
|
Ja tez bywalem !! :P Na kazdej na ktorej mogl;em byc bylem :D Fenida Thelina sie tylko logowala a LR aew mindo UAHSUAhsuaHSUAhs no i tafexa tez SDkowalem xD Siekierka UASHUAhuaSHAuhs
Happy new year !! :) Zycze wszystkim betonu na sylwku !:) |
Odwrotnie do naszego kochanego premiera życzę wam nowego roku z kacem.:D:D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |
|