![]() |
|
Idz na dwarfy ale przed tym troche poskiluj zebys mogl bic guardy.
|
dwarfy to niezbyt loot bo na guardy moze isc ale...jezeli masz pacc to zolwie i loota nie masz nazbyt wielkiego ale tam sie glownie kase zbiera ewentualnie war hammery itp.na guardy za cienkie skile i cie beda cialy ale mozesz sprobowac.mozesz rez isc na wieze mino (dwarf cage<hell>) kolo kazo.ja tam w okolo godzinke wynosze okolo 9000 wagi lota i z tego od 6 do 9 k no i skorki oczywiscie sie zbiera jezeli masz obsidiana a jak nie to sobie zalatw bo sie bardzo przydaje :]
|
Reblax a na żółwie to od którego lvl i jakich skilli?
EQ: dsm, demonka, k legsy, crusader helmet, bs i boh. Starczy? |
witam mam knighta na harmoni :
lvl:25 skils:65/65 m lvl:4 eq:dsm, royal helmet, demon shield, c legs, platinum amulet, boh, crystal sword/wyvern fang gdzie moge expic?? cze dam rade na quardach?? bedzie duze waste? prosze o szybkom odpowiedz z gory thx |
Na guardach powinienes dac rade ja expilem z gorszym eq ale lepszym skilem, mozliwe ze bedzie podobnie najlepiej sam sprawdz nie powinny ci robic duzo.
|
Spoko mam chara knighta na malverze do 16 lvl skiliłem na rotach i nic nie straciłem shielding 57 to już jest dobrze
|
gra kto¶ na guardii,Malverze lub saphirze??
|
dzięki za pomoc ale niestety pacca nie mam ;/ a może znacie jeszcze jakie¶ miejsca poza tymi?? Bo dwarfy jednak za mało expa, a na wieże mino jeszcze sie troche boje
|
Witajcie
27 paladyn z paccem skile 68 gdzie mam ekspic ? |
dobra ziomki ja teraz need help.moje zapytanie jest takie:kto zna jakiegos dobrego boota zeby mnie nie wylogowalo za afk jak skiluje najta.za link bede wdziczny ale tylko tibia.org czy pl bo goldena nie chce :P czy czegos z tym stylu :] Xirgan moze Ty cos znasz??
|
Reblax a może spróbuj z Tibia Auto ;) A co do tych żółwi to od którego lvl i jakich skilli żeby na + było?
|
no wlasnie o to biega ze auto mi nie chodzi :( nie wiem czemu a co do zolwi to sadze ze minimum tak ze 40 lvl (widzialem 30 ale ciagle yellow czy red) no i skile to mozemy pogadac minimum od 60 ale to wlasciwie za malo w sumie.nie wiem jak sie bedziesz trzymal.z jakis sensownym eq i skilami 70 lub 70+ to jedziesz na lajcie i nic nie wydajesz na mf czy uh (chyba ze na pk ale zadko jest).I gz avataru Vincyl xD jest cool (tez ogladam ;D )
|
Odpowie mi kto¶ czy załozyć topic :P
Gdy pytam sie szczegółowo nikt nie odpowada więc:
33s 35mlvl eq:Blue robe,Hat of the Mad,Bohy,Demon shield,P ammy,Knight legs sprzedane, moge porzyczyć ps:wszystko tylko nie guardy :/ |
Cytuj:
2.Piraty na nargor +1 3.Dworce To tak do 40 lvla potem możesz lecieć na małpy i niższe poziomy tombów. @down na tym samym co napisałem wyżej |
Paladyn
Mam Paladyna 25 lvl skille 70/58, eq : HotM,B robe, P legi, Vampirka,BOH,P Ammy...Gdzie mógłbym expić-PACC?
Chodzi o szybki exp no i żeby sie zwracało:D Z góry thx. Pozdrawiam Mango |
Moim zdaniem powinno byc tak:
8-15 LvL (30/30) Orci,Orc Warrior. 15-25 LvL (60/60) Ghoule,Cycklopy. 25-40 LvL (70/70) Dwarfy. 40-60 LvL (75/75) Mintwallin, Smoki, Mozna próbować hydry z ekip±. Dalej juz jak sami bedziecie wiedziec :) Pozdrowionka ;) |
20 Paladyn. Skille 60/42. Eq: Steel Helmet, Mammoth Fur Cape, P Legs, Dwarven Shield. Kasa około 4k + niewykonany Desert. Gdzie expić??
|
Czy knightem na 31lvl, skille 63/62 dałabym radę w miarę efektywnie expić na Hellgate? Co mam wzi±ć na ok. 2h expienia tam?
|
Hellgate?! Knightem??
|
Cytuj:
-Soldy + guardy -Poh - cyklopy -Mount sternum - cyklopy Pacc : - Shadow tomb -1 - Peninsula -1 i -2 (tutaj ostrożnie w miejscach gdzie s± crypty) - Mino pyramid - larvy + scaraby i tak można do ~40 lvla nawet. Potem piraty , banuta niższe poziomy tombów itd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |
|