![]() |
|
Cytuj:
@down Dziewiczy wąsik byłby bardziej widoczny. K.Jay |
No ale wygląda jakbyśmy nie golili. Nie mówiąc już o tym, że mi to przypomina bardziej dziewiczy wąsik. No ale nevermind.
@SmOoTHas Prawidzywy soldier! : D |
Odżałowałem trochę kasy i kupiłem maszynkę. Macie:
http://img32.imageshack.us/img32/187...ettefusion.jpg |
Cytuj:
Interesuję sie bronią i militariami (WWII zresztą też), zapisałem się do kółka strzeleckiego, zrobiłem sobie kuszę, kupuje sobie właśnie takich gówien na kulki, i konstruuje z nich swoje własne ASG, mój dziadek był gliną, Dzieki znajomościom dziadka miałem pare razy okazję postrzelać z jakimś Płk. na poligonie wojskowym (AKMS Rox!), lub na strzelnicy policyjnej z kumplami dziadka (po fachu). No to zgadnijcie jak maluje sie moja przyszłość. |
http://img22.imageshack.us/img22/5338/cb8d2aed18.jpg
no offens ale przypominasz mi na tym zdjeciu panienke :( |
Cytuj:
(znaczy on ze zdiecia) |
Cytuj:
Jeszcze jak miałem długie włosy (w pewnym momencie prawie do pasa) to mnie często mylili. --- SmOoTHas dodał 16 minut i 12 sekund później --- Cytuj:
PZU rox! |
Fryzura, młode lico.. Wykapana dziewczynka:P
|
Kurna, nawet tu mnie prześladują!
Poskarże sie na antenie Radia ma... Uhm, na antenie jedynego słusznego radia! |
zmien avatar, nie jest smieszny, nie tłumacz sie wiekiem ! :/
|
Tak to niestety jest, że jak zapuszczasz włosy w młodym wieku to wyglądasz jak dziewczyna, ale to z czasem minie.
|
ja tez mam w planach zapuszczenie kudłów... tylko watpie zebym wygladal tak kobieco. ;D
|
ja kiedys mialem wlosy do ramion to tez raz mi ktos powiedzial ze jak dziewczyna wygladam ;D ale to pare lat temu bylo , teraz tylko na lyso
|
Cytuj:
Ja do 2007 roku praktycznie co zimę zapuszczałem włosy, wszystko żeby nie chodzić w czapce! ;D |
Cytuj:
|
@SmOoTHas
Już wiem, skąd ta Twoja frustracja. A może to był ten drugi ze Smurfem w awatarze? Hmm... |
@smutas:
A wiesz, że kusza zdolna do oddania strzału jest nielegalna? ; ) (tzn. trzeba mieć na nią pozwolenie.) |
@Gieruberson
wywrociles tak galki oczne, czy masz jakies "soczewki" ? |
Pojęcia nie mam co ja wtedy zrobiłem, ale soczewek żadnych nie noszę...
|
Na CICKY chcial spojrzec !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |
|