![]() |
|
Ktoś tam wspominał o manieczkach :) zajebista dyska - 10 km od mojego miasta ;]
Muzy z ekwadoru mam tyle na kompie, że *********** In Memory Of Dj kris :evul: http://i53.photobucket.com/albums/g6...so/ekwador.jpg |
Moje Zdanie Jest Jasne Powinniśmy Się All Zebrac I Ich Rozłożyć.
Jest Sporo Polaków 100 + teraz więc nie ma czego się bać B) Jakby Ktoś Chciał Pomóc Msg In Game. Tyle Szafens Pozdro :baby: |
up
to moze do kurwy ktos nam powie o co chodzi ? bo jak narazie Flipy chca ludzi po to zeby Narqusowi dupe ratowac to nie jes moj jakis super friend i nie bede za byle shit walczyl narqqs napisz ocb i po co to zamieszanie bye |
@ mad
a co mam polakom wierzyć ?? już raz mnie zostawili także chyba racja po mojej stronie .. ja dołączepokozaczew depo dzien na drugi dzien flip się rozpadnie bo all mają to w dupie :P żal w chuj |
@war
Ja tam nie znam narqssa niewiem ocb itd. akbym wiedzial to bym dolaczyl lecz jesli to poszlo o jakies gowno itd. to nie mam zbytnio zamiaru padac o.O z powodu jakeis nie kompetentnego .... Ale sie rozpisalem uf..:baby::baby::baby::baby::baby: |
Moze niech wkoncu ktos napisze o co poszlo ?..
|
aaa tam sracie wszyscy 8o
dziś ide na 18stke więc nie spamować GG, żebym otsa włączył :)X( anyway good luck @Narqss miałem z Tobą jedno spotkanie :) niestety zachowałeś się jak frajer, żeby nie powiedzieć dziecko neo :) Mógłbyś napisać o co poszło itp :) Jeszcze tego nie zrobiłeś to mam prawo do myślenia, że znowu odpierdoliłeś jakieś PA albo coś i teraz myślisz jakby tu naściemniać, żeby ci PL pomogli ;) Jeśli się myle WYBACZ! jestem tylko człowiekiem :) Twój stary, Geo =) |
...
Narkol tu wogóle nie zagląda :p
Jak się wloguje powiem mu żeby napisał coś od siebie, w swoim imieniu... |
Ja powiem tylko tyle ze nie zachowam sie jak flip kiedyś i nie będe wtrącał sie w nie swoje sprawy.
I tyle. |
nie było o.o troche sie pospieszylem z postem :D
|
Ktos tam zral ze RK helpa hearts juz nie pamietam kto (nie chce mi sie szukac)
NIE WIESZ NIE PIERDOL ! 16:35 Exsta Flow [158]: He no hunted From my Guild 16:35 Jony Sola [108]: k 16:35 Exsta Flow [158]: and My guild will not help anyone in war 16:35 Exsta Flow [158]: I dont think Polaks will win though 16:35 Exsta Flow [158]: ;P |
Zobaczyłem pare screenów ( od Heart membera) i powiem tyle :)
Narqss ŻAL :) Pijesz? nie graj ;):evul: a tak poważnie - kozak z ciebie jakich mało 8o czy dobrze na tym wyjdziesz? wątpie |
...
Wyjaśnienia związane z warem...
Cytuj:
A tu coś na temat deada Narqssa... Narkol padł za free, nawet nie wiadomo za co... :confused: 2 screeny z rozmową lidera FMC z liderem KR (Exsta Flow): Jedna część rozmowy (klik!) Druga część rozmowy (klik!) Jak ktoś chce invita do Flip Mode Crew pisać do lidera or vice liderów... |
@war
Chyba zrezygnuje za takie cos war? powiem jedno ZAL wiem ze nie da sie juz tego cofnac lecz mogl ugryzc sie w jezyk i nei piasc tego "war?" gdyby nie to 1 slowo sprawy by nie bylo.. ZAL |
gogo 100: szafeks iris here ty joinasz tego wara?? [start pg mode :P:P]
18:12 Szafinio [170]: no ale all polacy olali Where sa te wszystkie osoby co mieli napisy na tibia.com 4ever loyal to szafinio....słowa gówno warte :) pzdr Iris~~ |
17:47 You see a certificate. It weighs 1.50 oz. You have mastered the Dream Challenge and may apply for joining the order of the Nightmare Knights.
Z przyczyn technicznych nie mam screena, full jester: http://img155.imageshack.us/img155/8...ljesterkb2.jpg |
|
LoL...jak tak patrze co wy tu piszecie to sie plakac chce... :]
jedni pisza ze zly reason,drudzy ze kasy nie maja,inni ze boja sie stracic chara...heh,jesli gracie dla zabawy i kumplo,to dolaczcie,pomozcie kumplom i sie bawcie...moje zdanie,ale uwazam i tak ze nie wygracie tego,i sie skonczy ze przeprosicie ich i bedziecie all free... :] |
Hmmm jak by to napisac
Narqss zal.pl? @Damu Ja rzadko pomagam ale jak juz to tylko dobrym kumpol i jak jest good reason a tego zioma to nawet chyba w tibi nie widzialem^^ |
narqss
narqs chyba byl najebany ...
kozak w huj ... nieczajek pozdroX( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |
|