![]() |
|
Ja sie do zana nie lize a, ze to rl to jak niema co robic lub sprawia mu radosc pkowanie to czemu mialby mnie nie obronic?A co do dupy...Ja sie codziennie myje a ty tam bizony chodujesz(dla niewtajemniczonych to kupsko zmieszane z wlosami)i moge stwierdzic po twoim poziomie rozmowy(mniej wiecej jak moj ale jaka roznica wieku)ze masz tam cale stado albo ranczo i juz Cie uwiera.Nie wiem co mnie natchnelo do nastepnych postow w tym temacie ale zapowiadam, ze to beda ostatnie.Gratuluje wszystkich osiagniec.
|
Miasto
Dopiero zaczynam grać na tym serwie i mam pytanie w jakim mieście jest najwięcej POLAKÓW???
|
ahahaha Dele rozwaliłeś mnie tym....
twoja głuptoa pobiła wszystko |
Może przerwę wam kłótnie i na wrócę do tematu :)
http://img291.imageshack.us/img291/961/lvljw2.jpg Gratuluje wszystkim swoich osiągnięć :P |
|
|
Razes, Ukochana 2 ? xD
Pewnie 3 siedzi na ventrillo ;p A 4 rysujesz w paincie. :) |
Gratz defciu widze kosisz rary z Eterni hehe
|
Cytuj:
Ale masz koles fantazje. |
defender,padles kiedys na PvP? ^^
gratz all |
Witam ;)
Gratuluje wszystkich adv i Defowi szczescia do bossow ;] Wczoraj aktywowalem pacc i pierwszego dnia wpadlem do dziury na Hydra Isle, skutek: Jul 15 2008, 00:07:51 CEST Died at Level 91 by a quara constrictor scout Rano wybralismy sie na Nightmary z Kit'owcem o to skutek: Jul 15 2008, 12:43:51 CEST Died at Level 89 by a crypt shambler Jul 15 2008, 12:43:26 CEST Died at Level 124 by a crypt shambler Wybaczcie ze bez ss. |
@Asping
No to rzeczywiscie miałeś pecha z ta dziura... A co dopiero z mass kickiem :( Naszczescie ja go na własnej skurze nie odczułem :p |
@Dele~
aushaushuahsuahsuah... bizony? Przepraszam, ale mój kuzyn który ma lat 12 czy tam 13 nie jest na takim niskim poziomie jak Ty... Ciekawe skąd znasz te bizony? Jakiś kumpel Ci pokazał? Moża Zan bo mówileś ze rl jesteście. haha xD! Bizony ;] @Topic Gratz, lootów, adv i upadków ;]] |
|
|
@Gratz Timbu
@Gratz Azelux @edit Kindziuk jak by co, służe pomocą. |
|
|
To jest topic o awansach a nie o zalosnym przenoszeniu tibii na rl.
|
Ale debil.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |
|