Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Smuggy 20-12-2009 23:29

#Daniel
Akurat w moim przypadku ma to znaczenie ; )

Grycan 20-12-2009 23:43

@TTGL 6

Ten odcinek mnie rozbroił. :) Motyw mecha-łaźni był ciekawy. :P
A kobiety-króliczki ze szponami (w swojej prawdziwej formie) łudząco mi przypominały Wolverina. :)

Rayza 20-12-2009 23:53

nocne Ohayo~
wróciłem z Otakonu ^^ było dużo fajnych lolitek~ dużo znajomych spotkałem i wiem jedno,jesli twoja lolitka mowi ci ze nie jest uke,to jej uwierz XD auć~ auć~

Do rzeczy,konwent ciekawy ot 1dniowy umieszczony w 2 poziomowym Domu Kultury z prawdziwym bufetem i darmową herbatą ^^ co do atrakcji sie nie wypowiadam bo na nich nie byłem,prócz Cosplayu którego zwycięzca zostało:
STAROŚWIECKIE KRZESŁO! XD nie oficjalnie dziewczyna przebrana za kota z Alicji z Krainy Czarów i znajoma cosplayująca postać z LA2. Była tez loteria którą wygrał pewien młodzieniec ^^ [nie ja] nagrodą było PS3~

To all co publicznie moge powiedzieć~ : p

Corgar Frizz 21-12-2009 02:30

Resztę opowiesz na gadu, nee Rayza-chwan? :3

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 21-12-2009 11:22

Hai,Luke-kun :3

Pacz_knight 21-12-2009 15:29

A ja na Chibiconie nie bylem, poniewaz przygotowania przedswiateczne byly nie co wazniejsze. Az strach sie przyznac... ;<

No i w dodatku do qurki nedzy, nie moge sobie zrzucic na telefon mangi Claymore, bo brakuje mi pamieci! Mam nadzieje ze po gwiazdce troche przybedzie gotowki, nastepnie dokupie karte pamieci do fona, co wiaze sie z tym, ze spokojnie bede mogl czytac mange. ^^"

Juzefek 21-12-2009 19:52

I'm back!

db kai 37
Ukryty tekst:
Nareszcie się zaczyna to na co czekałem!!! Freeza już w 2giwj formie, robi Kuririnowi mały piercing + zajebisty motyw muzyczny pod koniec odcinka

Quezacoatl 22-12-2009 00:56

Fairy Tail manga
Ukryty tekst:
No wiec, cala glidia byla urojona... Wendy idze do FT... Gerard ja uratowal w przeszlosci... Nowy arc?

Rothes 22-12-2009 11:39

Jest tu ktoś, kto czyta mangę FMA? Ostatnio w Internecie coraz częściej spotykam się z losowymi wypowiedziami różnych osób, twierdzących jakoby FMA: Brotherhood powoli odbiegało fabularnie od mangi. Co odważniejsi wysnuwają teorie mówiące o tym, że twórcy anime znów zakończą je "po swojemu".

Znajdzie się ktoś będacy w stanie to potwierdzić lub (oby) temu zaprzeczyć?

Quezacoatl 22-12-2009 19:29

Czytam mange FMA od dawna, ale nie ogladalem FMA Brotherhood. Powiem jednak ze jest to mozliwe. Nie wiem czy to prawda, ale podobno Brotherhood ma juz ustalone zakonczenie. A manga jeszcze wychodzi.

Rayza 22-12-2009 23:44

Moi drodzy!
Ukryty tekst:

Cytuj:

PHP Kod:

_.---,._,'                                           
    /' 
_.--.<                                             
      /
'     `'                                           

/' _.---._____                                        
    \.'   
___, .-'`                                       
        /'                
.                             
      /
'       `-.         -|-                            
     |                      |                             
     |                  .-'
~~~`-.                         
     |                .'         
`.                       
     |                |  
R  I  P  |                       
     |                |           |                       
     |                |  
W  F  B  |                       
jgs                |           |// 

Zgromadzeni tu i już nie zgromadzeni spammerzy innej maści dewiaci i psychole...za prawdę powiadam wam Ceremonia pochowania odbędzie się....
(o nowy hentai z K-ONa! i czas poćwiczyć .....)
*20 min później*
dnia 23.12.09 o godz 00:00!

Zycie miłego dnia i bezpiecznej od tentacli nocy : )

Grycan 22-12-2009 23:51

@Rayza

O co biega?? Bo chyba nie jarzę (albo i na pewno nie jarzę). ;)

Rayza 22-12-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2708112)
@Rayza

O co biega?? Bo chyba nie jarzę (albo i na pewno nie jarzę). ;)

nie jarzysz? zmień baterie albo dilera.

Corgar Frizz 23-12-2009 00:10

DZIEŃ 181
Znalazłem ciekawy okaz całkowicie niecywilizowanej istoty. Spróbuję nauczyć ją podstawowych zasad

DZIEŃ 260
Wszelkie próby ucywilizowania pacjenta nie przynoszą widocznych efektów. Pacjent używając wszystkich swoich sił próbuje zachować swoją dzikość. Zostałem opluty i obrzucony fekaliami.

DZIEŃ 261
Pacjent zostaje zamknięty w izolatce na 21 dni. Może to go uspokoi.

DZIEŃ 270
Widać lekką poprawę w zachowaniu, zobaczymy co się stanie gdy zostanie wypuszczony z izolatki.

DZIEŃ 282
Ledwo opuścił izolatkę, a zostałem opluty, obrzucony fekaliami, oraz wulgarnie obrażony. Wulgarne słowa... jedyna rzecz której pacjent nauczył się w niewoli.

DZIEŃ 290
Niestety, po wielu próbach reanimacji pacjent zmarł na stole operacyjnym. Klimat uleciał do nieba, a najważniejsze organy zostały przeznaczone do transplantacji.
Wszelkie próby ucywilizowania okazały się całkowicie bezowocne. Pacjent do końca opierał się wszelkim zabiegom.

Reszta zapisków z eksperymentu doktora Gimlosteina została zniszczone. Jedynie tyle udało się odzyskać z opuszczonego laboratorium.
=========================

No cóż, dawny M&A thread umarł. Przed śmiercią kilka razy próbował się podnieść w napływie adrenaliny, jednak wszystkie próby zakończyły się niepowodzeniem.
Miło było was poznać, mam nadzieję że kontakt z wami się nie urwie i wreszcie uda zorganizować się forumowy wypad no konwent. Miał być w tym roku, niestety skarbówka i kilka innych urzędów postanowiła zatopić swe macki także w fanowskich konwentach. Mam nadzieję że uda się to w 2010 roku, bo wielu z was chciałbym poznać także w rl.

PS. Komu pasuje Magnificon? 10-11 kwiecień Kraków.

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 23-12-2009 00:24

Ukryty tekst:
DZIEŃ 95
Uff,jeszcze trochę do tego spotkania rycerzy królestwa króla Tibianusa
a co to? jakaś macka! ubije i pojde dalej...

DZIEŃ 105
Udało się,uciekłem temu wielkiemu mackostworowi który pojawił sie z otchłani
porwał mnie i chciałsie dobrać do spodni ale udało m sie zwiać...

DZIEŃ 115
Ja,ja zyje! jakim cudem? byłem pewien ze te stwor chwycił mnie i zaciągnął do swojego legowiska,było tak ciemno..myślałem ze mnie zjadł ale zyje..to swietnie,ale co to to ON! MUSZE UCIEKAC! GONI MNIE! agh!...co? nie zaatakował mnie? on sie mi kłania?....o co chodzi...

DZIEŃ 182
Głodny jestem...potrzebuje ofiary,takiej jak te 2 stwory jeden to chyba człowiek przy wadze a to drugie to coś..

Tak moi drodzy,to koniec tego tematu. Zegnajcie. Próbowaliśmy dalej...ale spadliśmy...z Nieba na Ziemię...

kołbaś 23-12-2009 06:27

panowie WTF?? mogl by mi ktos to rozsadnie objasnic na pw ?

milano8 23-12-2009 06:32

si, temat is going down.
Ale czemu akurat ubzduraliscie sobie ze tutaj mamy siedziec ? Malo tych forum, albo mam lepszy pomysl, zalozmy forum tylko dla fanow anime stad, taka nasz small siedziba. Jak mysliscie otakowcy ?

VibulZiom 23-12-2009 08:12

Jakie możecie polecić kodeki do filmów z rozszerzeniem *.mkv (HD) ??

Muszę się pochwalić że się "podjarałem" DB Kai, stąd to zainteresowanie...

Fenel 23-12-2009 10:11

K-Lite i odpalą się nawet płyty chodnikowe ;) .

Co do DB Kai 37 - bardzo fajna muzyka podczas dziurawienia Kuririna, jakość kreski bardzo wysoka już od paru odcinków (wcześniej to kaszana była...). W następnym odcinku furia Gohana - niewiele zostało do wkroczenia Goku ;) .

Fairy Tail - ściągnąłem wszystkie epki i zacząłem oglądać, bardzo podobne do One Piece - Lucy przypomina Nami a Natsu jak Luffy - cóż trzeba obejżeć dotychczasowe odcinki a potem dodać te anime do cotygodniowego watcha.

Pacz_knight 23-12-2009 10:20

WTF!? No nie pitolcie ze odchodzicie? >.>
Brak slow... Nie mam nic wiecej do powiedzenia. ;<

Juzefek 23-12-2009 12:39

M&A is falling down, falling down, falling down, M&A is falling down, my fair lady...

@edit
Jak już znowu grzebiemy ten temat to gdzie się przenosicie?

eerion 23-12-2009 13:27

A tam temat umiera.
Można sobie pogadać na temat anime? Można.
Ze spamem gorzej? Można przerzyć. Nie ma co robić nie wiadomo jak wielkiej paniki i płaczu

Gangrel 23-12-2009 13:38

Ktoś tu bardzo przesadza...pokazać palcem?

Grocix 23-12-2009 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2708377)
A tam temat umiera.
Można sobie pogadać na temat anime? Można.
Ze spamem gorzej? Można przerzyć. Nie ma co robić nie wiadomo jak wielkiej paniki i płaczu

+1

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2708387)
Ktoś tu bardzo przesadza...pokazać palcem?

+2

Tyle.

Smuggy 23-12-2009 15:07

Jakaś maniana.

#top
Zassałem fate stay night i zabieram się do oglądania !

Nari 23-12-2009 15:40

A patrzcie, co dostałem od kolegi:

http://rapidshare.com/files/32180242...gfix.themepack

Anime theme z microsoftu do windowsa 7.

Grycan 23-12-2009 16:59

Panowie, nie mówcie że odchodzicie z tego pięknego tematu!! Przecież to jest nie do przyjęcia. Ale że niby czemu temat upada?? Że pogadać o czym innym niż M&A nie idzie, za mało ludzi się udzielających?? Że w ogóle co spowodowało że ten temat umiera?? Bo wg. mnie ten temat trzyma się znakomicie. W ŻADNYM, powtarzam, ŻADNYM innym temacie nie ma takiego klimatu jak tu!! Więc, za przeproszeniem, nie pierdolcie głupot, i żyjmy dalej w zgodzie i pokoju!!

Gangrel 23-12-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2708476)
A patrzcie, co dostałem od kolegi:

http://rapidshare.com/files/32180242...gfix.themepack

Anime theme z microsoftu do windowsa 7.

Zarzuc jakims screenem, nie wiem czy warto siostrze odlaczyc rapida :P

Otakuma 23-12-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2708521)
Panowie, nie mówcie że odchodzicie z tego pięknego tematu!! Przecież to jest nie do przyjęcia. Ale że niby czemu temat upada?? Że pogadać o czym innym niż M&A nie idzie, za mało ludzi się udzielających?? Że w ogóle co spowodowało że ten temat umiera?? Bo wg. mnie ten temat trzyma się znakomicie. W ŻADNYM, powtarzam, ŻADNYM innym temacie nie ma takiego klimatu jak tu!! Więc, za przeproszeniem, nie pierdolcie głupot, i żyjmy dalej w zgodzie i pokoju!!

Ignoruj, ewentualnie przytakuj ; P. Nie wygląda na to żeby ktoś miał zamiar opuszczać temat, może za wyjątkiem tych dwóch wspaniałych :)

Nari 23-12-2009 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2708524)
Zarzuc jakims screenem, nie wiem czy warto siostrze odlaczyc rapida :P

Jednak trochę sięzawiodłem ;p. 3 tapety + parę dźwięków.
http://www.youtube.com/watch?v=iyRyjNPZN8c

Grycan 23-12-2009 18:11

Nari, możesz wrzucić ten plik na inny server hostingowy?? Bo z rapida nie chce mi ściągać. Jest napisane, że potrzebuje konta premium. Albo że coś innego ściągam (chociaż nie ściągam). Więc proszę weź to wrzuć na inny server hostingowy. :)

Grocix 23-12-2009 18:29

Teraz się rzuciliście na Nanami-chan? Przecież to już od dawna jest, nawet dawałem swojego screena. Jya jya!

Nari 23-12-2009 21:18

Ale nie każdy pamięta ;p
Zaraz wrzucę na coś innego

@edit
http://www.megaupload.com/?d=T7G088A2

Grycan 23-12-2009 22:03

Dzięki wielkie Nari!! :)

@edit
A wie ktoś skąd takie coś dla Visty Home Premium znaleźć?? Bo przez google nic znaleźć nie umiem. :/

Albo oficjalną stronę, skąd można to ściągnąć??

Gangrel 23-12-2009 23:16

Kaszana imho. Tapetki raczej nie ciekawe, a dzwieki systemu i tak mam wylaczone :P

Gangrel 24-12-2009 01:18

No panowie, wesołego jajka, czy czego tam ;)

http://img.photobucket.com/albums/v6...umiyagro16.jpg

Corgar Frizz 24-12-2009 01:25

Niedobry Gangrel, podkradł mi obrazek <placze>

Oresama życzy wam wesołych świąt i czego tam możecie jeszcze chcieć. Dużo loli, fur czy nawet boing jeśli ktoś lubi. A dla Rayzy specjalnie pomodlę się, by w swoim życiu nie spotkał prokuratora, bo im starszy, tym bardziej zbliża się do najniebezpieczniejszej granicy w życiu faceta.
http://i621.photobucket.com/albums/t...yStarX-mas.jpg

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 24-12-2009 02:37

Od razu niebezpiecznej XD z swojej Lolitki-konwentowej nie uczyniłem jeszcze żadnej 14 latki : D

Wesołych świat moi drodzy,na gwałty przyjdzie czas w sylwka : D
Ritsu życzy wam tego samego : D
http://img709.imageshack.us/img709/9...b7b22adfca.jpg

Grocix 24-12-2009 03:23

Ok, to ja śpiewająco:
http://www.youtube.com/watch?v=1bkwZ...eature=related
Saa, christmas... ;)

Pacz_knight 24-12-2009 10:01

Najlepszego! Zeby sie temat nie rozpadl... ;)
http://img40.imageshack.us/img40/5594/ecchimas.png

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12.