![]() |
|
Arsenal > Real :p
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W Polsce się urodziłe¶ i żyjesz, więc to logiczne że możesz być fanem drużyny z Polski.
Dobra pieprzyc, troche się czepiam, ale to też kwestia różnicy "sympatyka" od "kibica". Wspomnieli o lidzie włoskiej w tvp!!1111111oneoneoneone: "Nie ważne, czy oddałe¶ serce za Manchester czy Juventus, dzi¶ liczy się Real lub Barcelona" to i relacja przez neta z c+ przekonalo mnie do obejrzenia Gran Derby. |
Wlasnie tak sie zastanawiam czemu nie mowia nic o serie a w tvp, sa jakies inne smieszne ligi, a ligi wloskiej nie ma??
|
Cytuj:
|
Tak, ale twoim tokiem rozumowania mozna powiedziec ze Real jest ciagle genialny, tylko ma pecha z powodu kontuzji. Aktualnie maja chyba 11 zawodnikow kontuzjowanych, od poczatku sezonu jest mniej wiecej podobnie.
#mecz coraz bardziej wyrownanie, ale poczatek byl zdecydowanie na korzysc Barcy. Messi ogolnie robi z obroncami co chce. Ale jeszcze zobaczymy, Real juz tez mial 2 dobre okazje : ) |
Cytuj:
|
Sneijder schodzi już w 35 minucie o.O
Wrażenia po pierwszej połowie? Oczekiwałem więcej po Realu. Szybko trac± piłkę, posiadanie 75% do 25% mówi samo za siebie. Chociaż najlepsz± sytuację to miał Drenthe. Mam nadzieję na bramki w drugiej połowie :) |
ja wogole jakos tego Drenthe nie trawie, robi zamieszanie ale nic z tego nie wynika
aff :< Real z minuty na minute gral coraz lepiej dobry prognostyk na przyszlosc. |
iii 2 - 0 :D!
|
No i GB zakończone zwycięstwem Barcy : )
¦wietny mecz Toure, Messi trochę bez formy... |
Mimo Przegranej Barca nie była taka straszna jak sie wszyscy napinali...
No ale Wynik sie liczy, Brawa do Casillass'a no i Zapraszamy na Bernabeu : ) : ( |
yhy aha yhy yhy Barca jeeeest gor±±±±ca yhy yhy... lalalallaala :):) Barrrca jest goro±±±±ca <333
ogl±daj±c mecz miałem wrażenie, że Ramos sie wiedział, że nie ma szans wygrać z Barc± i zagrali defensywnie licz±ć na kontrę... gdyby Drenthe strzelił mogłoby się im powie¶ć, ale Valdes <33333333333333333 yhy yhy :) |
Cytuj:
Real zagrał całkiem przyzwoicie, ale zwyciężyła drużyna lepsza. Teraz czas na Villarreal. |
Nie wiem czy też mieli¶cie takie wrażenie, że druga bramka to z winy Casilliass'a ? Gdy patrzyłem na to podanie to byłem pewny, że wyjdzie i spokojnie wyłapie t± piłkę. A może już nie chciał wychodzić z bramki, po sytuacji z Eto'o ? ;P
|
A widzieli¶cie wolnego Giggsa? Jestem załamany...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |
|