![]() |
|
Zimahee to znaczy po serbsku zima? Widziałeś kiedyś śnieg? Czy już ci sperma oczy zakleiła?
@down: Czemu zmieniłeś avatar z mamą? Czy to operacje plastyczną przeszła? Nie wiem, czy nie wyglądała lepiej na tamtej fotce... |
Cytuj:
o boze o boze co za idiota |
Cytuj:
a juz cie szanowalem myslalem ze z ciebie ludzie beda a cie kurwa do tego jebanego frajera ciagnie wsyd i Chaba u ciebie slide cale zycie snieg przed oczami [wiesz o co chodzi] :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D |
Cytuj:
oznacza po serbsku Boss |
BUAHAHAHHA
AHAHAAHAH SHSHSHSHHS Doprowadziłem do tego, że wstydzisz się własnej matki! Usunąłeś ją z avatarka.... nie grasz fair chlopcze... =((( @Down: Cytuj:
|
Cytuj:
to nie byla moja matka.. wiem jak wyglada chyba :) |
Cytuj:
@down: Przynajmniej jest biała.... ;pp Bądź taki cfany i wstaw tamten avatar spowrotem... to zdjęcie z tą twoją matką i tobą w tle... =))) |
|
Cytuj:
|
@Tyran The Bro'war Slide_Aurea
jestescie tacy poje czy co ? gosc was prowokuje a wy mu jedziecie .... wspulczuc wam tylko moge .. @_ciuszek_ i jak zadowolony jestes ze komus pojechales ? zal mi was naprawde a jak chcecie sobie tak pisac to polecam priv |
jak odblokowac na komorce dzwonienie pod 0 700, mam Heayah i niemoge zadzwonic
ODRAZU POWIEM ZE NIE DZWONIE DO DZIWEK ITP!!!! |
Niejestem pewien ale z komorki pod 0700 i 0800 nie idzie dzwonic ;O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tak jestem z siebie zadowolony i to bardzo...:D a ty po co to kometujesz chcesz zaistniec chcesz aby ktos cie zauwazyl? :D |
H&H chyba sie juz wlaczy do wara:Dpo tym co ns wyprawial tej nocy...NS sami tego chcieli=]znowu pz beda grzac=]Good Luck=]8o
|
Cytuj:
a co wyprawialy nsy?:o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wydaje mi się, żeby NS grzało kiedyś pz.... zawsze wychodzili na openki... pozatym u nich nie bylo sytuacji gdzie ludzie latali bez wbitego pzta na opence...
@Nata... to my go sprowokowaliśmy.. żałuj, że nie widziałeś jego avatara.... (tzn matki :D) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |
|