![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Tak, tak - popatrz najpierw na twoje ukochane kisiątko;]] Dzwonil na kozaka "daj adres to sie ustawimy" - dałem, a czekam juz 3 tygodnie :D |
Cytuj:
I pamietaj ze wszytsko sie dzieje w twojej glowie :baby: |
Cytuj:
Ty jestes idiotą który udaje mądrego na forum+in game, a ja wręcz przeciwnie i kto tu jest górą..? Rzuć teraz we mnie jakąś wiązanką - i tak jestem ponad tym przyjacielu. |
Cytuj:
Po 2 Juz ci pisalem ,ze to wszytsko dzieje sie w twojej glowie. I na twoja chorobe jest potrzebny tylko weterynarz by cie uśpil albo lesniczy by zastrzelil na miejscu. Po 3 Nie mam zamiaru juz ci odpisywac ,bo poziom piaskownicy jest dla mnie o wiele za niski. Papa :cup: |
olaboga znuw sie bendom bic na rl
|
Feav daj sobie spokoj juz z tą grą i z pisaniem na forum. Zdecydowales, ze zrokujesz chara, wiec odejdz i nie rob z siebie posmiewiska, przyciagajac uwage innych ludzi. Zal patrzec na Ciebie i daxa, kłócących sie, o to kto ma lepsze zycie w "rl". Taka prawda ze jakbyscie mieli co robic w tym waszym super rl, to byscie sobie glowy nie zaprzatali klotnią z matołem, bo obydwoje sie za takich wzajemnie uwazacie. I nie ciesz sie ze kisia do Ciebie nie przyjechal, bo nie ma z czego, sam dobrze wiesz ze jakby przyjechal to by Ci nie bylo tak wesolo.
|
Cytuj:
ciekawy jestem ilu jest bartków, z polski, grających na iridii :D ale w sumie, moglbym miec te dwa chary. jak to mowią - pieniądze nigdy nie śmierdzą :) |
Cytuj:
|
Dajcie sobie spokuj... peace !!!:cup::cup::cup:
|
z ostatniej chwili :D Krejzol dedzi xD
May 21 2008, 20:47:41 CEST Killed at Level 150 by Shielona and by Thoron Jano |
May 21 2008, 20:47:41 CEST Killed at Level 150 by Shielona
and by Thoron Jano Lajf is Krejziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8o |
Cytuj:
|
GRATZ 149 MEGA ELDER <3
May 21 2008, 20:47:41 CEST Killed at Level 150 by Shielona and by Thoron Jano |
bongo tem znow deduje heheheh
http://www.***********.com/419463617.html macie filma jak ten zyd padl junior chyba kuzwa gral krejzi nie bij zony;/ |
Red Devils! :D
|
R
E D D E V I L S <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 |
junior padl ManUtd wygralo pieknie;d
|
Ahh piękny dzień i piękna noc...
Glory Glory Man U !! ]:-> signed: (zawsze czerwony) Usar xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |
|