![]() |
|
@Sam
A probowales kiedys cos z kuchni japonskiej? Jesli nie, a nie lubisz chinszczyzny, to pewnie tez ci nie podpasuje. Kuchnia japonska dla polakow wydaje mi sie jeszcze trudniej przyswajalna od chinskiej. Bylo isc na Big Maca :< @Edit Znalazlem zdjecie dziewczyny Rayzy: http://img217.imageshack.us/img217/5...lithid1ac8.jpg A polaczyly ich tentacle xDDDDDDD |
@Up
Pomyliles temat. "Zdjecia z RL" jest dwa tematy wyzej. :p |
ohayou albo raczej konbanwa
Wielki powrót ? |
@Grocix & Sam:
Ja preferuje milosc mojego zycia (niezdrowe jak skurczybyk, ale pyszne) - kebab! : D ps. chinczyk tez moze byc, ale wole takie dzielnicowe sajgonki niz jakas prawdziwa restauracje : ) |
@Que
Ale to nie zdjecie uzytkownika, tylko jego milosci! :< @Ilya(?) Ye, whatever. @i386 Ty to na miejscu masz Inabe - polecam z calego serca. |
Illya? Raczej fake : P.
|
@Up
Tia, albo Rayzie sie nudzi >.< |
Obejrzałem najnowszego wybielacza. Kawaii, chyba pierwszy raz spodobał mi się filler, to nic, że pół-odcinkowy : P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rayza nie powazny jest odchodzic z tego tematu no ale zawsze ja moge zastapic jego miejsce
|
@DDoS
Ktory to juz odcinek? @Up Dzieki :* |
@up
23165746513 @DDos Ep jest trochę rozszerzony poza mangę. Moim zdaniem to lepsza forma przedłużania serii niż xxx filerów, potem 10 normalnych, znowu filery i tak w kółko- tak jak w przypadku Naruto. |
@Illya Ohayou i Sayonara ;p Nikt cie tutaj nie potrzebuję.
Rayza wróc! W/g mnie anime powinno byc lekko rozszerzone ponad mangę. Nie wszystko idzie umieścić w mandze. Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
@ Naruto manga Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Mógłby polecić ktoś jakieś anime? Ale tak żeby było fajne i wciągające, i to bardzo : P. Może być komedia, czy coś typu szkoła itp. Byleby fajne. |
@Nari
Powtorze sie... Wolf's Rain |
Cytuj:
czemu myslalem ze bedziecie happy ze wrocilem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |
|