![]() |
|
23 pall skill 65/50
gdzie expic? bez waste FACC |
@dawid000
Cyklopy na POH, beholdery na BK house ... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdzie expic 9lvl knight 35/35 serpent sword ,vampirka, boh, b robe
pacc |
@up
skilluj, skilluj i jeszcze raz skilluj, przy twoich skillach bardzo ciezko bedzie ci expic, ale jezeli bardzo chcesz to mozesz roty sprobowac a teraz moje pytanie: gdzie expic drutem- 34 lvl 36 mlvl?? eq dosyc dobre |
Megumiak. Skiluj, skiluj, i jeszcze jedno jezeli twoj server jest normal pvp to nie nos takiego eq.
|
Gdzie expić 27 paladynem skille 65/50?? Eq: Devil Helmet, Guardian Shield,Noble armor, P legs, Fur boots. Czekam na odpowiedzi.
|
72 Royal Paladin skille : 81
Aktualnie mam 55k-60k/h |
gdzie mogę ekspić druidem 29 lvl 32mlvl eq dobre
i dobrze by było gdybym był na + |
Gdzie moge poexpić moim 12 palkiem ze skillami 46/30?
|
a ja na czym mam expić?? 12 lvl, knight, thais. Skille 30/26
eq: Sepent Sword Krimhorn Helmet Fur Boots Tusk Shield Plate Legs Knight Arrmor A przynajmniej takie eq miałem przed dednięciem, zaktualizuje tą wiadomość jak coś mi wypadło (aktualnie mam problemy z zalogowaniem sie) |
51 Elite Knight
Skile:72/72 EQ: DSM,Demon Shield, BOH,Knight Legs, Crusarder Helmet, Fire Axe Gdzie mógłbym expić oprócz Małp i Żółwi , bo na moim serwie te miejsce są oblegane. Proszę o pomoc . |
proponuje piraty,dragony lub cos z tym stylu a przede wszystkim szybka zmiane axe.czlowieku nie lataj na takim lvl z fa.albo kup inne albo wbijaj fast 60 lvl i idz na questa arene (heroic axe).najszybciej nabijesz na dragach (poponuje sie wbijac jak tylko dasz rade na miejscowke przy venore).na zolwiach tez mozesz duzo nabic bo to bardzo obry spocik ale skoro sa oblegane proponuje predzej robic nocki...ja tak robilem i good ;)
|
ruid 24 lvl
shieldning:21 Mlvl 30 eq:volcanic rod, scale armor, steel helmet,leather bots,tortoise shield p legi. kasa:17k accont:free ziomki; palek 25lvl,palek,62lvl,knight84lvl. Może dostane jeszcze jakiś help . |
Elite Knight 28 lvl 70/70 eq royal helmet, dsm, demonka, k legi, p amu, bohy i bright sword. Gdzie expić, żeby było około 20k/h albo więcej bez dużych strat? Na banucie dobrze by było?
|
jedz na zolwie tylko wez sobie troche mf ale nie powinny cie mocno ciac z takim eq i z takimi skilami.a jezeli twoj serwer jest pvp to nie radze na takim lvl nosic takiego eq chyba ze jestes szczesliwym posiadaczem aola :p
|
Royal Paladin 44 lvl 75/56
EQ: CRUZ HELMET, B ROBE, P LEGI, BOHY, VAMP SHIELD Niby sprawa prosta mogę nawet iść na dragi, jednak mam słabego neta, lagi, kicki i ostatnio padłem nawet na piracie... Nudzą mi się już scaraby i tomby, powiedzcie proszę gdzie mogę expic zeby bylo bezpiecznie i w miarę dobry exp. |
Paladin
26 lvl skille 65/47 10 mlvl eq knight armor plate legsy fur bootsy Vampire shield crusader helmet royal speary. Niewiem gdzie expić HELP. |
Knight
40 lvl Skile : 75/74 Czy dam sobie radę na Of , a jeżeli nie to chociaż na bramie czy dam radę ?? |
guardy ziomek.to najlepsze praktycznie co moze byc na facc dla najta z takimi skilami a jezeli jestes pacc lec na zolwie chyba ze masz jeszcze dobre eq i slabo cie tna to mozesz pojsc na piraty tez bedzie good
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |
|