![]() |
|
Odruch bezwarunkowy ;
|
New image.
Co teroz bedziecie godoć o mnie? Dziełczyna? |
Moja dziewczyna też często robi taki dzióbek do zdjęć ;d
|
Cytuj:
Lepiej ci było w długich, wyglądałeś na starszego. ;) |
SmOoTHas mam pytanie, ty masz taki wyraz twarzy czy to tak "do zdjęcia". Jeśli do zdjęcia, to nie rób tak. To może wyglądać fajnie robione przez fajną panne, a ty takową nie jesteś : d
|
Cytuj:
|
Em, tylko ja to facet tak nawiasem...
|
Ich wypowiedzi miały charakter ironiczny. Chodziło im o to, że jako chłopak nie powinieneś wykrzywiać buzi do aparatu (robi tak sporo dziewczyn).
Lolek. @Down Chyba Ci się tematy pomyliły. Na poprzednich zdjęciach wyglądałeś lepiej i ładniej :) Tu zrobiłeś dziwną minę :p Wyglądasz jak ja... powaga. |
No comm. deleted
|
@Ametystowec
Małe coś to zdjęcie ;/ @edit nieaktualne. |
Amestytowiec zajebista kosa na pierwszym. ;D
|
yoh,jak to dobrze zobaczyc czasami twarz nerda ktory nawyzywał Ci kiedys na forum a na rl poleciałby na 1 strzała
@ nie chcialbys wiedziecz czym Ty mi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co tu taka kłótnia?
|
Lasooch bluzgaj Juzia, jak on mógł dać zdjęcie nie będąc co najmniej od roku na forum?! :o
@Albertus Thx, to szwedzka stal :) @Smutas Przyznam, że odróżnić Ciebie jako chłopaka od dziewczyny ciężko, tak jak pewne wylansowane przez media, rozczapirzone "coś" z Niemiec. Nie denerwuję Cię to, że możesz być mylony? Zgol głowę i tyle ;) |
@smutas
No o wiele lepiej. @Juzioo http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_...4523744762.jpg nie ma za co. |
smutas , jak bylem w 1 i 2 gim mialem dlugie wlosy , ale jak pare razy ktos powiedzial do mnie jakbym byl dziewczyna to je obcielem normalnie , po 3 razach juz zaczelem na lyso i teraz ciagle na lyso. Przynaimniej nikt mnie z laska nie myli no i nie ma problemu z wlosami (czesanie itp.)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |
|