Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

NarroweQ 08-04-2007 22:13

Kto mi jakoś racjonalnie wytłumaczy, dlaczego wszystkie fragi na Dusk~ były na pojedynczych osobnikach? Czy naprawdę aż takim problemem jest trzymać się razem? Oni wszyscy solo biegają... A czy jest łatwiejszy cel? :|
A i to kolejna bitwa na której nikt nie atakuje Vision... no jedynie Czipsu rzezał z SD na początku. A reszta co? Runów nie ma? Jak Vivi napisał tam koło statku "zużyłem 4 sd" - i wystarczyło żeby nabić fraga. Ja już nie wiem co tu się dzieje, to wszystko robi się coraz bardziej żałosne i powoli zaczynam się zastanawiać za kim się kiedyś na tym forum wstawiałem... Róbcie tak dalej to przynajmniej wojna się szybciej skończy >,< (...)

Cyrillus 08-04-2007 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1359049)
Kto mi jakoś racjonalnie wytłumaczy, dlaczego wszystkie fragi na Dusk~ były na pojedynczych osobnikach? Czy naprawdę aż takim problemem jest trzymać się razem? Oni wszyscy solo biegają... A czy jest łatwiejszy cel? :|
A i to kolejna bitwa na której nikt nie atakuje Vision... no jedynie Czipsu rzezał z SD na początku. A reszta co? Runów nie ma? Jak Vivi napisał tam koło statku "zużyłem 4 sd" - i wystarczyło żeby nabić fraga. Ja już nie wiem co tu się dzieje, to wszystko robi się coraz bardziej żałosne i powoli zaczynam się zastanawiać za kim się kiedyś na tym forum wstawiałem... Róbcie tak dalej to przynajmniej wojna się szybciej skończy >,< (...)

duski braly pewnie taktyke z benny hilla... solo cisna na typa ale jak juz jest ich za duzo <mniej niz ich> to az sie kurzy a dlaczego uciekaja to nie wie chyba nikt ...

Marianos 08-04-2007 22:57

Duskiness chyba naprawde pragną przegrać tę wojnę. Kolejny raz jak to zauważył kolega 2up biegają samotnie, nie próbują atakować. A Vision robi swoje. Jeśli nie odmienią swego stylu walki to już dziś można powiedzieć kto wygra. Członkowie Vision expią, mają coraz większe lvle, a ludzie z Duskiness ciągle tracą zarówno lvl, skille oraz kasę. Zobaczymy co się będzie działo dalej.

Kapucha 08-04-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1359049)
Ja już nie wiem co tu się dzieje, to wszystko robi się coraz bardziej żałosne i powoli zaczynam się zastanawiać za kim się kiedyś na tym forum wstawiałem... Róbcie tak dalej to przynajmniej wojna się szybciej skończy >,< (...)

dokladnie... na poczatku tej wojny nie wyobrazalem sobie zeby taifun padl a co dopiero przegrywal wojne ;o niech sie w dussk pojawi wreszcie ktos z jajami i wydaje proste komendy... az tak trudno podzielic sie na 2 grupy z podobnym gun powerem i atakowac z 2 stron na ventrlio mowi jedna osoba kogo bic i odlicza kombo i pokoleji padaja.... albo jak ktos jest w trapie/ jest trapowany to mowi gdzie i wszyscy biegna banalne tylko do tego trzeba LIDERA a nei jakiejs podpierdulki ;s

Weltaxio 08-04-2007 23:23

@UP

DOBRZE GADASZ , tera ogarnij jakiegos chara i dolacz do duskow ;D

Ureticon 08-04-2007 23:23

Nie ma co "HAIL VISION" :P
Coś mi sie zdaje że Dusk~przegra :P
Dobrze mi sie zdaje :P

A znacie technike pvp Taifuna ?
-Exevo gran mas vis
-Exevo gran mas vis
-Manas
-Manas
-Manas
-Exevo gran ma......

Cyrillus 08-04-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ureticon (Post 1359260)
Nie ma co "HAIL VISION" :P
Coś mi sie zdaje że Dusk~przegra :P
Dobrze mi sie zdaje :P

A znacie technike pvp Taifuna ?
-Exevo gran mas vis
-Exevo gran mas vis
-Manas
-Manas
-Manas
-Exevo gran ma......

utani gran hur....

nie dziel skory na zywym niedzwiedziu ; p

MarS 08-04-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1359166)
duski braly pewnie taktyke z benny hilla... solo cisna na typa ale jak juz jest ich za duzo <mniej niz ich> to az sie kurzy a dlaczego uciekaja to nie wie chyba nikt ...

rozmawialem kiedys z rumunem i pytalem sie jak to jest ze wciaz jestescie wiernymi psami taifuna. was wystawia, trzymie sie na koncu i w dodatku pierwszy s*******a.

smerfu odpowiedzial: taifun to taki benny hill, on s*******a a my za nim :)

Jinikao 08-04-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1358707)
lol... nastepny nieuk sie do pisania postow zabiera nie chodzilo mi o to ze sie zlumpil i zaczeli bic dussk tylko o to ze i tak nie bedzie nigdy rzadzil i ZE NIEGDY NIE BEDZIE TAKI JAK TAIFUN TAK LUBIANY PRZEZ WIELU (wszyscy sie nim podniecaja [taifem] tylko udaja ze niby co to nie oni... jak jakas jego fota to odrazu comment jak taifun pierdnie to pol polski wie i cala tibia a taki Imargam to co przydupas...)

Koles nigdy nie zdąbedziesz takiej wiedzy jaka ja obecnie posiadam, to po pierwsze. po drugie nick twoich posatci swiadczy o twoim IQ, po trzecie sam napisales ze to on sie sie rzucil na dusk, wiec jak masz pierdolic to idz do burdelu...

Sachar 09-04-2007 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1359316)
rozmawialem kiedys z rumunem i pytalem sie jak to jest ze wciaz jestescie wiernymi psami taifuna. was wystawia, trzymie sie na koncu i w dodatku pierwszy s*******a.

smerfu odpowiedzial: taifun to taki benny hill, on s*******a a my za nim :)

dokladnie benny hill tez zawsze spierdolil tym lamusom co go gonili... dobrze to ujeli

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1359353)
Koles nigdy nie zdąbedziesz takiej wiedzy jaka ja obecnie posiadam, to po pierwsze. po drugie nick twoich posatci swiadczy o twoim IQ, po trzecie sam napisales ze to on sie sie rzucil na dusk, wiec jak masz pierdolic to idz do burdelu...

cos chyba nie tak z twoim IQ bo nie zrozumiales tego co chcialem wam/tobie przekazac

murarz89 09-04-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1359450)
dokladnie benny hill tez zawsze spierdolil tym lamusom co go gonili... dobrze to ujeli

cos chyba nie tak z twoim IQ bo nie zrozumiales tego co chcialem wam/tobie przekazac

ale na koncu i tak go odnajdywala taka mala dziewczynka czy cus :p

Kazum 09-04-2007 01:06

Olekbundy
Apr 08 2007, 23:56:05 CEST Killed at Level 7 by Bartek Knightek

Jinikao 09-04-2007 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1359450)

Zrozumialem dokladnie co chailes powiedziec, Ima nigdy nie zdobędzie takiego szacunku jak taif, jednak mi chodzilo o dalsza czesc twojej wypowiedzi...

Ligu 09-04-2007 03:24

gdybym bral udzial w tej wojnie chcialbym sfragowac laen loys :(

da mi ktos chara plxplxplxplx :D

MarS 09-04-2007 03:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1359489)
Zrozumialem dokladnie co chailes powiedziec, Ima nigdy nie zdobędzie takiego szacunku jak taif, jednak mi chodzilo o dalsza czesc twojej wypowiedzi...

przepraszam, wogule ktos ma szacunek do taifa? patrzac na lvl? - moze, ale na zachowanie ? :| Dba tylko o wlasną dupe -.- jak mozna szanowac egoiste?

Ricalone 09-04-2007 03:31

oczywiśćie hail vision tylko mam pytanie do Imargama czemu na open battle w plecaku miał 460k ;d?

Ellein 09-04-2007 08:18

@up

Na drobne wydatki ; ) A tak wracajac do sprawy wojny to jesli duski nie dadza pasow innym majacym pojecie to zostanie z nich to co jest czyli proch i pyl.

NarroweQ 09-04-2007 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ligu (Post 1359618)
gdybym bral udzial w tej wojnie chcialbym sfragowac laen loys :(

da mi ktos chara plxplxplxplx :D

A w podpisie masz:
Victory Inteligence Skills Immorality Obsession Noblity

Czy aby na pewno ma być immorality? To troche zmienia sens tego wszystkiego :P
Ja bym jednak stawiał na Immortality. Mimo wszystko.

Ellein 09-04-2007 09:40

@up

Kogo to obchodzi ? Pokazales ze jestes elo elo 5 2 0 mastah ziom :)

NarroweQ 09-04-2007 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellein (Post 1359712)
@up

Kogo to obchodzi ? Pokazales ze jestes elo elo 5 2 0 mastah ziom :)

Nie będę Cię misiu wyzywał, jeżeli nie widzisz różnicy między słowem IMMORALITY a IMMORTALITY to

a) Nie znasz angielskiego nawet na podstawowym stopniu
b) Pospolicie jesteś przygłupem
c) Rozumiesz o co chodzi, chciałeś tylko popisać się wjeżdżając na kogoś online
d) Wyjdź i przemyśl swoje zachowanie

Odpowiedź o treści WYBIERAM**a,b,c lub d należy wysłać SMSem na numer 71200, koszt wysłania SMSa 1,22 z VAT

KTHXBYE

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37.