Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

K.Jay 27-06-2010 19:11

Brawo Anglia.

K.Jay

Pan i Wladca 27-06-2010 22:29

Gdyby zajebisty gol Lamparda został uznany to potoczyło by sie to inaczej...mam nadzieje, że Argentyna wyeliminuje gestapowców

btw. widzieliscie listkiewicza w studio z meczu arrgentyny i meksyku? hahaha :>

Berbatov 28-06-2010 19:49

Mundial generalnie słabiutki. Czasami żałuję, że nie urodziłem się 60 lat wcześniej. Pal licho wojnę, jeżeli mógłbym oglądać Brazylię 1958 i 1962. Holandia której kibicuję na tych Mistrzostwach (jak i na innych wielkich imprezach za wyjątkiem roku 2002, kiedy się nie zakwalifikowali) przed paroma minutami pomęczyła się ze Słowacją i awansowała do ćwierćfinału. Tam prawdopodobnie spotka się z reprezentacją prowadzoną przez powszechnie bardzo lubianego i cenionego w kraju i na świcie pana Dungę. I to dopiero będzie pierwszy sprawdzian dla Oranje. Pomarańcza już dawno zgniła czy po prostu hodowana była tak, by dojrzeć dopiero na najważniejszą fazę turnieju? To oczywiście metafora do tego, że w końcu oczekuję sukcesu po Holendrach na miarę ich potencjału, pomimo tego że w porównaniu do Seedorfa czy Kluiverta obecni zawodnicy rodem z holenderskiej szkoły piłkarskiej to szrot. Sentyment zobowiązuje mnie jednak do trzymania kciuków 2 lipca. Knykcie zbieleją mi od trzymania, zobaczycie!

Szkoda też trochę Słowacji, ostatniej nadziei białych na tym Mundialu.

Pan i Wladca 29-06-2010 14:15

http://www.youtube.com/watch?v=E5kqO...layer_embedded

haha :>

Arka_Sath_Wielki 29-06-2010 14:48

http://img532.imageshack.us/img532/2...422531i1sy.gif
Japierdole. Temu panu juz dziekujemy.

Smuggy 29-06-2010 16:40

Wolę podziękować temu panu :>

http://www.youtube.com/watch?v=Iufnlu5842w

Duch Niespokojny 30-06-2010 12:57

Ja dziękuję Słowakom ;)

Faytah 30-06-2010 16:35

Odnosnie Torresa,nie ma co sie dziwic skoro kolega Busquetsa.

Berbatov 02-07-2010 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berbatov (Post 2768560)
Mundial generalnie słabiutki. Czasami żałuję, że nie urodziłem się 60 lat wcześniej. Pal licho wojnę, jeżeli mógłbym oglądać Brazylię 1958 i 1962. Holandia której kibicuję na tych Mistrzostwach (jak i na innych wielkich imprezach za wyjątkiem roku 2002, kiedy się nie zakwalifikowali) przed paroma minutami pomęczyła się ze Słowacją i awansowała do ćwierćfinału. Tam prawdopodobnie spotka się z reprezentacją prowadzoną przez powszechnie bardzo lubianego i cenionego w kraju i na świcie pana Dungę. I to dopiero będzie pierwszy sprawdzian dla Oranje. Pomarańcza już dawno zgniła czy po prostu hodowana była tak, by dojrzeć dopiero na najważniejszą fazę turnieju? To oczywiście metafora do tego, że w końcu oczekuję sukcesu po Holendrach na miarę ich potencjału, pomimo tego że w porównaniu do Seedorfa czy Kluiverta obecni zawodnicy rodem z holenderskiej szkoły piłkarskiej to szrot. Sentyment zobowiązuje mnie jednak do trzymania kciuków 2 lipca. Knykcie zbieleją mi od trzymania, zobaczycie!

Szkoda też trochę Słowacji, ostatniej nadziei białych na tym Mundialu.

I zbielały, ale nie żałują! Holandia zagrała dojrzale, konsekwentnie i gdyby koncentracji starczyło do końca mogłoby być 3:1 lub nawet 4:1. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Ba! Szczęśliwy!

milano8 03-07-2010 18:55

srau pjez szwabow -.- dlaczego od poczatku nie gral aguero i veron -.-
oo wlasnie 4;0 najz

Thavenix 03-07-2010 19:46

Bo Maradona to kretyn taktyczny, ktory w swoich wypowiedziach sam mówi, ze nie ustala taktyki, jego piłkarze wiedzą jak mają grać. Na patalachow wystarczalo, na swietnie zorganizowanych Niemcow - niebardzo. Dziekujemy, Diego!

Pozostaje trzymac kciuki za Holandie...

Rzyttofrajer 04-07-2010 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 2769803)
Bo Maradona to kretyn taktyczny, ktory w swoich wypowiedziach sam mówi, ze nie ustala taktyki, jego piłkarze wiedzą jak mają grać. Na patalachow wystarczalo, na swietnie zorganizowanych Niemcow - niebardzo. Dziekujemy, Diego!

jezeli pilkarze ktorzy graja w argentynie nie wiedza jak maja grac to ja
podziekuje
@down
jezeli wiekszosc pilkarzy z argentyny nie potrafi trafic w 7m bramke to nie trenera trzeba tu zmienic

Faytah 04-07-2010 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2769845)
jezeli pilkarze ktorzy graja w argentynie nie wiedza jak maja grac to ja
podziekuje

Kiedy druzyna z lepszymi pilkarzami przegrywa z druzyna z gorszymi pilkarzami (kadrowo Argentyna bije na glowe Niemcow,tak samo jak Barca bila Inter ale trener robil roznice) to nie wie jak grac i potrzebny jest trener co to wyjasni ,a nie taki co juz samymi powolaniami skreslil swoje szanse.

PS. Fajne wydymanie Paragwaju przy bramce Valdesa.

Xevez 04-07-2010 03:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2769847)
PS. Fajne wydymanie Paragwaju przy bramce Valdesa.

konkretniej? jeden z paragwajczyków był na spalonym i wziął na siebie obrońcę rywali (który równie dobrze mógłby przeszkodzić Valdesowi), przez co o biernym spalonym mowy być nie może. decyzja jak najbardziej słuszna.

Capality 04-07-2010 21:12

nie do niego zagrywana pilka, jakby ja przejal to moze i by byl spalony ale Valdes nie stal na spalonym za nic

Xevez 04-07-2010 23:46

valdes nie, ale ten drugi ściągał na siebie uwagę obrońców, czyli brał udział w akcji

K.Jay 09-07-2010 11:27

Cytuj:

Po siedmiu latach gry LeBron James opuszcza Cleveland Cavaliers. Gwiazdor NBA od przyszłego sezonu bronił będzie barw Miami Heat, u boku Dwyane'a Wade'a i Chrisa Bosha.
Trzech moich ulubionych koszykarzy w jednej drużynie. To chyba spełnienie marzeń! Już nie mogę doczekać się sezonu. :33333

K.Jay

Fintex 09-07-2010 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2770910)
Trzech moich ulubionych koszykarzy w jednej drużynie. To chyba spełnienie marzeń! Już nie mogę doczekać się sezonu. :33333

K.Jay

Wade, Bosh - spoko, ale za LBJ wolałbym dobrego centra z tym, że obecnie wśród wolnych agentów nie ma dobrego centra, był Brendan Haywood, ale został w Dallas :( Bardziej cieszyłem się z CB4 w MIA niż z LBJ, ale zobaczymy jak to będzie.
sezon zapowiada się ciekawie... finał Lakers - Miami?

Beasley został przehandlowany do Minnesoty w zamian za wybór w 2giej rundzie draftu. Być może Gortat też tam trafi. Mają też Kevina Love'a. Ciekawa młoda drużyna.

Herbi_Oxyna 12-07-2010 01:05

Odnośnie dzisiejszego finału, to mimo, że kibicowałem Hiszpanii, to nie jestem zadowolony z tego zwycięstwa, zniesmczony zachowaniem Webba, bo gdyby był obiektywny, ten mecz mógłby się inaczej zakończyć. Ogłaszał wiele fauli na korzyść hiszpanii, nawet takich, które były zwykłym delikatnym pchnięciem, natomiast kompletni ignorował faule dla Holandii. I jeszcze ten rzut rożny... Ogólnie, to z mojej strony wielki wał dla FIFy. Banda zjebów i leni Oby za rok wprowadzili nowy system.

milano8 12-07-2010 01:24

sadze ze po tym meczu nikt nie powinien wygrac, mecz byl nudny jak flaki z olejem -.-

Herbi_Oxyna 12-07-2010 01:33

Drużyna Holandii powinna bojkotować ten mecz po błędach arbitra. Przynajmniej ludzie by się zainteresowali i by może wreszcie się szanowni FuckinIdiots-FailingArbiters się zajęli zachowaniem Howarda Webba.

Lasooch 12-07-2010 02:33

Niemcy vs. Urugwaj >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mecz finałowy. Tam się coś działo ; ) wielkim fanem futbolu nie jestem, ale z tych meczy, które podczas tych mistrzostw obejrzałem, ten był zdecydowanie najlepszy.

Wszystko >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Webb.

edit: podobało mi się, jak komentatorzy wymiawiali Howard jako prawie-Harold.

Ghernie 12-07-2010 03:00

Nie licząc wuwuzel, Euro 2010 bylo do bani.
http://www.youtube.com/watch?v=7B2LPxggvqY

Tasior 12-07-2010 03:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2771327)
Nie licząc wuwuzel, Euro 2010 bylo do bani.
http://www.youtube.com/watch?v=7B2LPxggvqY

Hihi.
@Herbi_Oxyna
FIFA jest ze Szwajcarii
@topic
Piłka jest nudna :P

Herbi_Oxyna 12-07-2010 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior (Post 2771329)
@Herbi_Oxyna
FIFA jest ze Szwajcarii

Akurat nie mogłem wymyślić nic co by pasowało do akronimu, już zmieniłem. :D

Kabe 12-07-2010 12:40

Pogratulować Hiszpanii, chociaż liczyłem trochę na Holandie. Niemcy także ładnie wywalczyli sobie trzecie miejsce, Urugwaj był blisko zwycięstwa, gratulacje dla wszystkich państw ww.

Pan i Wladca 12-07-2010 12:57

złota piłka dla Forlana i rękawice dla Ikera jak najbardziej zasłużone.

Yoh Asakura 13-07-2010 14:03

http://www.youtube.com/watch?v=C36Li...layer_embedded

Czy bar****** może upaść jeszcze niżej? Czy te katalońskie ścierwa mogą jeszcze bardziej się pogrążyć? Czemu Platini nie reaguje? Czemu bar****** nie dostaje kary za to, co robi z Fabregasem? Przecież Chelsea za takie zagrywki dostała zakaz transferów na bodajże 2 sezony.

To już przechodzi ludzkie pojęcia. Debilizm tego klubu, egocentryzm tych śmiesznych śmieci z katalonii...możecie nakładać mu koszulki, ale wraz z końcem dnia, rozbrzmiewają się śpiewy, że to MY mamy Cesca, tego Cesca, który wszedł na boisko w końcówce i zrobił tę różnicę.

Swoją drogą, ten inie*** to symulant, cipa i podczłowiek - takie wraki społeczne powinno się wieszać, bo to małpopodobne coś nie ma za grosz honoru.

Panie i panowie, oto far$elona w pełnej krasie!

Lotress 13-07-2010 14:12

To, że Barcelona jest żałosnym klubikiem bez żadnego honoru było wiadome już od dawna.

Yoh Asakura 13-07-2010 14:13

Barcelona wearing the UNICEF logo on their shirts is like pedophiles opening a charity for children.

hihihihi B)

Fintex 13-07-2010 15:40

Tymczasem Mike Miller w Miami na 5 lat : ) a Haslem zostaje : ) nie mogę doczekać się listopada : )

K.Jay 13-07-2010 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2771601)
Tymczasem Mike Miller w Miami na 5 lat : ) a Haslem zostaje : ) nie mogę doczekać się listopada : )

Jeszcze jakby Fisher przeszedł, to mistrzostwo gwarantowane. :cup:

K.Jay

AnonimowyPowrot 13-07-2010 18:41

Yoh wrócił, no i w jakim stylu! ;) Tego mi na tym forum brakowało.

Xevez 13-07-2010 18:52

naprawdę aż tak bardzo boli Was ten żart?:||

Yoh Asakura 13-07-2010 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2771642)
naprawdę aż tak bardzo boli Was ten żart?:||

Jaki żart, kataloński nicponiu? Ja się dziwię, że tam xavi nie podleciał, żeby Cescowi do dupy zajrzeć w poszukiwaniu osławionego świętego Graala...pardon, DNA barc*****.

Fintex 13-07-2010 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2771604)
Jeszcze jakby Fisher przeszedł, to mistrzostwo gwarantowane. :cup:

K.Jay

Fisher przedłużył umowę z LA o 3 lata. dostanie 10,5kk $.

Apropos Xaviego no to Cesc póki co nie dorasta mu do pięt, ale ma ku temu predyspozycje.

Yoh Asakura 13-07-2010 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2771660)
Apropos Xaviego no to Cesc póki co nie dorasta mu do pięt, ale ma ku temu predyspozycje.

Ahahahaha :D
Przez ostatnich 5 sezonów żaden zawodników nie miał tylu asyst, co Cesc Fabregas (54). Cesc w ostatnim sezonie strzelił masę goli (pobił klubowy rekord wielkiego Roberta Piresa!), zaliczył dużo asyst - i to wszystko grając jako środkowy pomocnik. Nie żyj przeszłością, xavi jest od niego gorszy.

Xevez 13-07-2010 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2771655)
Jaki żart, kataloński nicponiu? Ja się dziwię, że tam xavi nie podleciał, żeby Cescowi do dupy zajrzeć w poszukiwaniu osławionego świętego Graala...pardon, DNA barc*****.

sam żeś nicpoń i przystopuj trochę, bo to przerośnięte ego ci niedługo łeb rozsadzi

a co do asyst - tylko w sezonie 08/09 Xavi zanotował 28 asyst (z czego 21 w la liga), więc jestem pewien, że przez ostatnie 5 sezonów przebija Cesca

Faytah 13-07-2010 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2771655)
kataloński nicponiu

Offence of the month! Moze sam radykalnie jakos tego nie oswiadczam ale od kiedy kolega mi zwrocil uwage na to ze zawodnicy FCB sa traktowani poblazliwie to zwracam na to wieksza uwage,a wiec faul Iniesty bez pilki na Vam Bommelu to powinna byc zolta,to samo Busquets czy jak sie pisze nazwisko tego aktora odbieral pilke pare razy nieprzepisowo. No i po prostopadlej pilce od Snejidera byl faul na Robbenie.

We didn't start the flame war

AnonimowyPowrot 13-07-2010 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2771683)
We didn't start the flame war

Kiedyś ktoś (może Ty?) użył już tego słynnego zwrotu w tym temacie, ale od razu z hiperłączem do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos

<post uzupełniający poprzednika>

Albo dobra, napiszę coś na temat :P

Chciałbym Sneijdera w United, jednak to prawie nie możliwe, a szkoda... Zobaczymy co będzie z Balotellim, jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tego transferu, oj bardzo... Po pierwsze - cena nieadekwatna do umiejętności zawodnika, a po drugie trudny charakter, który może przynieść klubowi wiele problemów. Z drugiej strony to wielki talent, może być jednym z tych najlepszych na świecie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53.