Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 14-12-2008 23:14

Grande Juve! To co dziś robiła trójka De Ceglie, Marchisio, Sissoko było genialne! Po raz kolejny nie moge pojąć czym kierował się Benitez rezygnując z Malijczyka. Tóz to geniusz, niszczyciel, morderca środka pola!
Pieprzyć Zambrottę, zdrajcę, teraz mógłby być ulubieńcem kibiców, a jego poziom nie obnizyłby się, tak jak to było widać w Barcie i Milanie, a tak czerwień : )
We Are The Champions!

Yoh Asakura 14-12-2008 23:24

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, co to za wyczyn wygrać z żałosnym Milanem ?

Calen Futh 15-12-2008 07:16

@up:Na pewno większy niż zremisowanie z jeszcze żałośniejszym M'boro.

@topik: Juve jest na fali- ale w sumie muszą być po tym spadku formy sprzed kilku tygodni. Teraz trzeba nadrobić to co stracone.

Thomisson 15-12-2008 07:25

Jak myślicie, cała ta awantura z wywiadem o Piechniczku skończy się dymisją Beenhakera?

Faytah 15-12-2008 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2377881)
Jak myślicie, cała ta awantura z wywiadem o Piechniczku skończy się dymisją Beenhakera?

Nie ma takiej mozliwosci. Piechniczek duzo sie spinal, raz zostal zripostowany i dymisja ma sie to skonczyc?

Exo2 15-12-2008 12:46

Z jednej strony Beenhaker ma racje, ze mu sie wtryniaja w sprawy. Aczkolwiek co Beenhaker osiagnal, ze tak sie puszy i robi z siebei taki autorytet. Na dobra sprawe poza trenowaniem Realu bez zadnych wiekszych sukcesow i przegrania Mistrzost Swiata/Europy [juz zapomnialem ktore to bylo] dream teamem, jakim wtedy byla Holandia nic nie znaczy.

By$iu 15-12-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exo2 (Post 2378044)
Z jednej strony Beenhaker ma racje, ze mu sie wtryniaja w sprawy. Aczkolwiek co Beenhaker osiagnal, ze tak sie puszy i robi z siebei taki autorytet. Na dobra sprawe poza trenowaniem Realu bez zadnych wiekszych sukcesow i przegrania Mistrzost Swiata/Europy [juz zapomnialem ktore to bylo] dream teamem, jakim wtedy byla Holandia nic nie znaczy.

Nie rob z siebie idioty, blagam.
No moze nieco rozwine.. Beenhakker, bo Leo 3x siegnal po mistrzostwo Holandii (2x z Ajaksem, raz z Feyenoordem). Trzy razy mistrzostwo Hiszpanii z Realem. Tryninad i Tobago doprowadzil do Mundialu.

Yoh Asakura 15-12-2008 18:27

I opiekował się Bergkampem !

Ditto 15-12-2008 19:00

Zmieniając temat, co myślicie o naszej Ekstraklasie? Mi się tam wydaje, że Wisła (mój faworyt) wyprzedzi wszystkich, a Legia i Lech powalczą o drugie. Polonia chyba wywalczy czwarte miejsce, co i tak jest niespodzianką.

Jeszcze inaczej: pamięta ktoś Wisłe Kasperczaka?

Hughes
Baszczyński - ... - Jop - Stolarczyk
Kosowski - Uche - Cantoro - Szymkowiak
Żurawski - Frankowski

Proszę o uzupełnienie :D Wtedy to grali super... Teraz wydaje mi się, że trzeba poczekać z rok/dwa aby ta drużyna odzyskała tą świetność.

Swoją drogą, na tym rozdaniu nagród w Mariocie (nie wiem jak się to pisze) rozwaliła mnie rozmowa ze Stilicem, a szczególnie teksty o Celticu Glasgow.

Exo2 15-12-2008 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2378501)
Nie rob z siebie idioty, blagam.
No moze nieco rozwine.. Beenhakker, bo Leo 3x siegnal po mistrzostwo Holandii (2x z Ajaksem, raz z Feyenoordem). Trzy razy mistrzostwo Hiszpanii z Realem. Tryninad i Tobago doprowadzil do Mundialu.

Jedynie sukces z TiT swiadczy cos, reszta jest raczej standardem dla tych klubow, niezaleznie od trenera.

By$iu 15-12-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2378573)
Zmieniając temat, co myślicie o naszej Ekstraklasie? Mi się tam wydaje, że Wisła (mój faworyt) wyprzedzi wszystkich, a Legia i Lech powalczą o drugie. Polonia chyba wywalczy czwarte miejsce, co i tak jest niespodzianką.

Czwarte miejsce Grodziska to takie zaskoczenie?oO

Ditto 15-12-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2378636)
Czwarte miejsce Grodziska to takie zaskoczenie?oO

Jakby na to nie patrzeć, to jednak jest Polonia xD

By$iu 15-12-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2378643)
Jakby na to nie patrzeć, to jednak jest Polonia xD

Tak, a 90% to Grodzisk. Z Polonii to zostalo kilku zawodnikow i stadion.

Ditto 15-12-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2378653)
Tak, a 90% to Grodzisk. Z Polonii to zostalo kilku zawodnikow i stadion.

Stadion, który kilka lat temu był najgorszym w lidze... Pewnie i nie tylko tej najlepszej zasłóżyłby na to miano, szczególnie jeśli chodzi o szatnię... Nie stawiałbym ich tak wysoko.

@Down

Chyba i tak zawsze więcej niż na Czuwaju, Motorze i Polonii razem... Ciesz się, że w takim dużym mieście mieszkasz!

Capality 15-12-2008 20:44

@Up
Nie wiem, Warszawa ma jakies 2kk mieszkancow a na mecze chodzi 13k~? I to tylko wtedy jak Legia miala caly stadion bo teraz to chodzilo 5k~ na mecz

Stadion na którym chyba nigdy nie było kompletu widzów? Zadupie jak nie wiem

Arfyd 15-12-2008 21:47

Dzisiaj sobie oglądam sport na dwójce chyba, a tu masz! Prace nad Baltic Arena rozpoczęte. ;o

Frapper 15-12-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2378916)
Dzisiaj sobie oglądam sport na dwójce chyba, a tu masz! Prace nad Baltic Arena rozpoczęte. ;o

w pore. czyzby zoltki zaczely sie zjazd?

Calen Futh 16-12-2008 06:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2378573)
Jeszcze inaczej: pamięta ktoś Wisłe Kasperczaka?

Hughes
Baszczyński - ... - Jop - Stolarczyk
Kosowski - Uche - Cantoro - Szymkowiak
Żurawski - Frankowski

Co do luki to tam chyba Głowacki.
Ah, te czasy. Lazio, Schalke, Parma. Miło było pooglądać takie mecze ;)

Articuno 16-12-2008 08:10

Gortat 16 pkt, 13 zbiórek! Nie mam pytań! Gortat > Howard : D

Ditto 16-12-2008 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2379232)
Co do luki to tam chyba Głowacki.
Ah, te czasy. Lazio, Schalke, Parma. Miło było pooglądać takie mecze ;)

A rezerwowych ktoś pamięta? Moja luka w pamięci na to nie pozwala xD

BTW.

Kucharski i Svitlica - kto ich pamięta?

@Down

Częściej chyba jednak Głowacki. Strąk dostawał często szanse.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55.