![]() |
|
reblax są gdzieś żółwie tylko zwykłe? Bez thornback tortoise i toadów?
|
@up
niema |
@Forceware
Małpy, Lizardy |
JA chcialem sie spytac czy knight lvl [34] 575HP 165MANA EQ :
-Platinium Amulet ( 2 ARM ) -Warrior Helmet ( 8 ARM ) -Knight Legs ( 8 ARM ) -Crown Armor ( 13 ARM ) -Vampire Shield ( 34 ARM ) -Boots of Haste ( 0 ARM ) - Sword Fighting 63 - Shielding 62 powinien skilowac na slimach bez obawy o dead ( lecz kiedy skonczy mi sie jedzenie , bo dlugo skilluje , no i zdarza mi sie odejsc od kompa z wymuszonej sytuacji ;( ) , bo tak zauwazylem , ze przez pierwsze 20 min , nic mnie nie hituja , no moze raz czy dwa do max 8 hitpoints zjada , a po tym czasie czesciej i mocniej hituja X( Czy mam taki niefart , slaby lvl , skille lub eq ? Czy kolejne klony slima sa mocniejsze ? :confused: |
yo chlopaki gdzie expic pall 24 lvl 65/47 c armor k legs crus helmet fur boot vamp shield tylko nie guardy xDD mam pacc
|
Pall
Elo mam 9 palla skile 40/23 eq: dwarven shield, speary ,scale arm,dark helmet. Czy dalej skilowac i do jakich skilow czy troche poexpic i gdzie?
|
Dobij z 18 lvl na fibuli na rotach i carionnach, a potem znowu skile.
|
Sorc, 29 lvl, mlvl przyzwoity (34^^), noble arm, plate legs, stell helm, WoCE, gdzie expic? ;] Ale bez waste, zeby sie oplacalo
|
Ponawiam swoje pytanie, ponieważ nie ma pomysłu na exp druidem 35lv. Dobre eq. Na brak kasy na runy także nie narzekam. Nie mam pacca.
|
Cytuj:
2.Peninsula -2 3.Piraty +1 i podziemia 4.Shadow tomb -1 Później banuta (40+) , piraty +2(40+) shadow tomb -2 (35+ , omijaj fe) , tarpit -3 (50+) itd. |
Exp
Siemka. Mam pytanie.
Gdzie moge expic palem 19 lcl skille 60 distans eq jak naarzie slabe po hacku : scale arm, leather legs, dwarven shield , spear, legion helmet i zwykle buty Chcialbym jak najszybciej miec 25 lvl na lepsze speary i kupic sobie pacc... Z gory dzieki |
Cytuj:
@Lissek92 No coz nie wiem gdzie expiles wczesniej dlatego jesli wymienie expowisko przez ciebie dostatecznie "zwiedzone" to przepraszam xD A wiec expowisk na jakich mozesz probowac expic jest wiele. 1.Guardy 2.Dark Catedral 3.Ghostland (dsy i inne potworki typu ghule itp.Nie zapomnij o niewidce) 4.Dragi z dsami 5.Mintwalin z monkami :) |
Na banucie jakie skille, lvl i eq dla ek?
|
Cóż...Mam pytanie niedotyczące expowania, ale skillowania knightem. Od jakiego lvl, skilli, ostatecznie eq polecacie skillowanie na slimach? I mniej więcej, od którego skilla polecacie expić?
|
Cytuj:
mysle, ze skillowanie na slimach mozna zaczac, jak bedziesz za szybko zabijal minosy/dwarfy/roty :] bierzesz najlepszy set i jazda :) co do expienia, wydaje mi sie, ze skille i exp powinny isc rownolegle.. ja np. wbijam sobie 5lvli potem 5skilli itd. inni wola wbic 90+skilla na 30lvlu i dopiero expic. co kto lubi. sa tez tacy, co na 60lvlu maja skile po 60 ;) |
gdzie (s)expić?
steel helmet, plate armor&legs, lider bootsy, kusza, 50 dista... |
Moze cos wiecej bys powiedzial:/ Jaki lvl?? A tak pozatym to lepiej nosic speary i tarcze.
|
14 lv
tak uważasz? ok gdzie mógłbym expić? |
@Melbeth
Na takim lvl można expić na....Dwarfach (soldiery, guardy). Musisz trochę uważać, hity od nich mogą być dość wielkie obrażenia. Jednym z także dobrych rozwiązań mogą być roty/c-wormy pod Fibulą, albo cyklopy w Mount Steroum. Na PoH'u nigdy nie expiłem, więc nie wiem, ale tam też można expić (nawet dobrze, pdobno) |
@up
dwarfy... a mógłbyś dokładniej? jakiś dobry poziom, kopalnia... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |
|