![]() |
|
13:22 Tharius Vampire [138]: hahahaha trap kurwo
wybacz |
Cytuj:
|
|
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1 "opena" po plecach panowie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
znaki znaki znaki |
dostali po pizdzie i zaczynaja sie wymowki:D
Nie wygracie tej wojny i tyle... |
neq de'oldstar, sol exoz jesli to nazywasz kilkiem bot knightow to pozdrawiam twego okuliste dla mnie chodzenie bez war moda jest w huj lamerskie ale coz jak widac nie ode mnie to zalezy ale mam nadzieje ze inni tez sie naucza
|
Czołowi denserzy jeszcze nie wkroczyli na parkiet, a tutaj już taka imprezka. :P
|
obejrzalem, trzeba przyznac, ze latwo poszlo xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wymówki ziomeczku, tylko stwierdzamy fakty,
- Neq de'Oldstar - Exiss Hunter - Eustachowiec - Sol Exoz - Jovana - Hercales - Rubyss - Zenus Mango - Baleia Brutal Oczywiście te chary tylko przypadkowo stały między nami, przypadkowo blokowały sqm, przypadkowo pushowały i rzucały mw. Czysty zbieg okoliczności. Mając taką przewagę lvli i osób, próbujecie wygrać za wszelką cenę wspierając się noobcharami. Czyż to nie jest żałosne? Zauważcie że u nas nawet party miał taki Suprido czy Zamalek club, 60lvle, tudzież pokazaliście jakimi jesteście frajerami bo nie potraficie uczciwie zagrać. (edit; sorki że wszucam tu wszystkich do jednego wora, ale trudno nie jest powiedzieć "WY*******AJ TYM NOOBEM Z OB") Takie sprostowanie, teraz nie da się przejąc serwera na wyłączność. Mozna się bawić w nieskończoność. Jeżeli Wy na pierwsze OB nie potraficie wyjść uczciwie bez noobcharow to myślę ze war mode'a nie będzie w najbliższym czasie, tak wiec niestety będziemy się póki co pierdolić po stackach. |
Eaustachowiec to slyszalem ze od was tez ma hunta wiec nie klasyfikuj go do nas, co do reszty masz racje nie wiem na huj tam przyszli
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |
|