Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Ellein 09-04-2007 09:58

@up
nie mam zamiaru cie wyzywac tylko kogo interesuje ze typ mial w komencie zle wpisane slowo ? idz lepiej oplakiwac kolejna porazke duskiness pozdro ;P

NarroweQ 09-04-2007 10:09

Zaczynasz mnie irytować >,<
Po 1 to "Źle wpisane słowo" ma w tym kontekście dość śmieszne znaczenie, rozumiem, że Ciebie może to nie śmieszyć, co jest wynikiem przepaści intelektualnej między naszymi osobami, ale cóż :P Przyczepić się wszakże musiałeś, rozumiem, miesiączka ciężka sprawa, humorki, zmiany nastrojów, Miśku, ja Cie rozumiem :)
Po 2 pier**oli mnie to co robią Dusk w tym momencie, kiedyś się wstawiałem za nimi, to było inne Dusk, miałem tam znajomych. A teraz żal dupę ściska jak na nich patrze, co oni robią na openach... Dokładnie jak napisał Kapucha, "Kiedyś nie wyobrażałem sobie że Taifun może paść(...)" a teraz to już codzienność...

Teraz pisz co chcesz, nie będę odpisywał bo nie chcę spamować tego i tak już zaspamowanego przez osobniki Twojego pokroju forum.

@Down:
Sprawdz PM i zastosuj sie do tego co napisałem...

BTW Zauważyłem że nietsety na tym forum wszystkie ironie/żarty/nieścisłości należy tłumaczyć łopatologicznie. Jak piętnastowiecznym chłopom z Koziej Wólki. Albo inaczej: Jak dzieciom...

Ellein 09-04-2007 10:23

@up
je**e mnie to co o mnie sadzisz wiem ze chciales przykozaczyc znajomoscia angielskiego ale wcale nie jestes fajny wiesz?

Metreaz 09-04-2007 10:34

@2up

skoncz cioto i nie wymadrzaj sie.. fajnie ze znasz angielski ale huj kogo to obchodzi zjebany ryju

NarroweQ 09-04-2007 10:39

Nie skomentuję tego. Zobaczcie że ziomuś ma w podpisie Hail Vision... I post na poziomie napisał. Psujesz tylko opinię Visionom pisząc takie posty...

Ertil 09-04-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1359771)
Nie skomentuję tego. Zobaczcie że ziomuś ma w podpisie Hail Vision... I post na poziomie napisał. Psujesz tylko opinię Visionom pisząc takie posty...

No i?? Ważne, że prawde napisał.

sallceson 09-04-2007 11:11

ignorowanie trolli itp. jest najlepszym pokojowym rozwiazaneim. Jesli jednak wybierzesz miła konwersacje zostaniesz zbluzgany poniewaz towarzysz rozmowy nie zrozumie normalnych slow. Jesli wybierzesz agresywne zachowanie, sprowadzisz siebie do jego poziomu, gdzie pobije Cie doswiadczeniem.

Wybierz sam:
a) ignoruje
b) jestem miły
c) jestem niemiły

Po nagrody prosze zglosic sie do skarbca w Kazo~

a i co do immorality i immortality to roznica jest taka jak miedzy słowami 'niemoralnośc' i 'nieśmiertelnośc' wiec nie dziwcie sie narrowqowi.

NarroweQ 09-04-2007 11:19

Sallceson - Respect dla Ciebie, jako jeden z nielicznych zrozumiałeś ocb w tym wszystkim xD
A jak ktoś nie rozumie niech nie pisze tutaj postów tylko niech bierze swój mega-hiper-ultra nowy kosmiczny pistolet na wodę i biegnie na podwórko chlapać dziewczyny! (dla debili: to ironia była...)

Street"Fighter 09-04-2007 12:04

Przed sekundą Still Knight sie zlozyl na 2x UE od Demethesa:D Smiesznie było ;D

Still Knight 09-04-2007 12:20

Taa to bylo bardzo śmieszne;]
Wszystko świetnie ale nie padl bym gdybym nie dostal kicka neo ;]
Kocham moj net...

Cyrillus 09-04-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Still Knight (Post 1359960)
Taa to bylo bardzo śmieszne;]
Wszystko świetnie ale nie padl bym gdybym nie dostal kicka neo ;]
Kocham moj net...

jak ja kocham kicki :baby: :baby: :baby: co minute byly? ; ( powiedz prawde a nie zaslaniasz sie kickami =/

Kapucha 09-04-2007 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metreaz (Post 1359767)
@2up

skoncz cioto i nie wymadrzaj sie.. fajnie ze znasz angielski ale huj kogo to obchodzi zjebany ryju

bo co, bo ty nie znasz zadnego jezyka obcego i irytuje cie to ze ktos inny zna slowa o ktorych ty nie masz pojęcia? ;o

Rodri 09-04-2007 12:51

Still Knight
Apr 09 2007, 10:57:50 CEST Killed at Level 73 by Demthes

Wielki strateg, zabity solo pod dp...

Keel 09-04-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metreaz (Post 1359767)
@2up

Hhahahaha envy?

Inteligo 09-04-2007 13:04

Still padles jak pies,duzo mowisz a jestes 0,jestem pewny ze montura tez padniesz ;)

Cyrillus 09-04-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inteligo (Post 1360037)
Still padles jak pies,duzo mowisz a jestes 0,jestem pewny ze montura tez padniesz ;)

pod dp solo by demthes :) i tez pewnie na kicku ;( :baby:

Ellein 09-04-2007 13:13

Co minute kicki mial tylko fallathanu i chuck norris ;)

neutral.forum.fighter 09-04-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Street"Fighter (Post 1359928)
Przed sekundą Still Knight sie zlozyl na 2x UE od Demethesa:D Smiesznie było ;D

o.0 fajnie

jak taif zabijal z ue to go krytykowaliscie ze nie ma pvp i tylko ue umie walic

ta w taka pogode az zal sie chlapac ;/

Ellein 09-04-2007 13:16

@up
Ale oni byli pod dp tak? Czyli chciał to załatwic jak najszybciej w tym przypadku to bylo najlepsze rozwiazanie.

neutral.forum.fighter 09-04-2007 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellein (Post 1360068)
@up
Ale oni byli pod dp tak? Czyli chciał to załatwic jak najszybciej w tym przypadku to bylo najlepsze rozwiazanie.

a wg Ciebie taifun zabijajac z ue wybieral najgorsze rozwiazanie ta?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03.