Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

K.Jay 13-07-2010 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2771692)
Chciałbym Sneijdera w United, jednak to prawie nie możliwe, a szkoda... Zobaczymy co będzie z Balotellim, jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tego transferu, oj bardzo... Po pierwsze - cena nieadekwatna do umiejętności zawodnika, a po drugie trudny charakter, który może przynieść klubowi wiele problemów. Z drugiej strony to wielki talent, może być jednym z tych najlepszych na świecie...

Nie zdziwiłbym się jakby Mario biegał w koszulce City po Manchesterze. :confused:

K.Jay

Yoh Asakura 13-07-2010 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2771671)
sam żeś nicpoń i przystopuj trochę, bo to przerośnięte ego ci niedługo łeb rozsadzi

PRZEROŚNIĘTE EGO HAHAHAHA jeżeli mam coś przerośniętego, to jest to tylko penis

Cytuj:

a co do asyst - tylko w sezonie 08/09 Xavi zanotował 28 asyst (z czego 21 w la liga), więc jestem pewien, że przez ostatnie 5 sezonów przebija Cesca
NO WAI
bardziej ufam Oribnho niż jakiemuś podczłowiekowi kibicującemu temu cyrkowi z camp gówno

Cytuj:

Offence of the month! Moze sam radykalnie jakos tego nie oswiadczam ale od kiedy kolega mi zwrocil uwage na to ze zawodnicy FCB sa traktowani poblazliwie to zwracam na to wieksza uwage,a wiec faul Iniesty bez pilki na Vam Bommelu to powinna byc zolta,to samo Busquets czy jak sie pisze nazwisko tego aktora odbieral pilke pare razy nieprzepisowo. No i po prostopadlej pilce od Snejidera byl faul na Robbenie.
Gdyby ginął komar za każdym razem, gdy inie*** i biscuits nurkują, to nic by już nas nie gryzło

Fintex 14-07-2010 00:00

joh: z dnia na dzień kopiujesz od dzieci z podstawówki coraz to gorsze porównania i bluzgi + masz słabą wiedzę o piłcę, ratujesz się tylko swoim subiektywnym spojrzeniem na arsenal, który od dawna już nic nie osiągnął (musialem to przypomnieć :)) i do teraz dziwie się czemu ci odpisują. istny fenomen imbecyla!

@Faytah: hmm.. albo ci się pomyliło, albo po prostu pierdolisz. faul iniesty był taktyczny. faul van bomela na iniescie za którą ten 1szy dostał żółtą był chamski i ewidentnie na nogi... nie wiem na co liczył van bomel, ale sędzie mógł pokazać za to czerwień tak samo jak za faul bodajże de jonga na Xavi alonso, gdzie de jong(?) nogą skopał go w klatę.

skoro zwracacie uwagę na graczy barcelony i tylko na nich się skupiacie to gratuluję. mi też się miło na nich patrzy, ale zwróćcie też uwagę na stronę przeciwną. i gdy teraz ktoś napisze, że van bomel gra fair i nie jest boiskowym brutalem to chyba jebne. (nie mam na myśli tylko finalu)

Yoh Asakura 14-07-2010 00:31

NO SPOKO EKSPERCIE

Van Bommel nie gra fair? Jest OGROMNA różnica między twardą i brutalną grą nastawioną na zdominowanie środka pola a zwyczajnym chamskim i debilnym symulanctwem.

Cytuj:

masz słabą wiedzę o piłcę
Poproszę o konkretny dowód, jeśli nie - tę swoją opinię możesz sobie wsadzić tam, gdzie barcelona ma godność osobistą. Głęboko w rzyć.

AnonimowyPowrot 14-07-2010 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2771698)
Nie zdziwiłbym się jakby Mario biegał w koszulce City po Manchesterze. :confused:

K.Jay

A ja bym się zdziwił. Po pierwsze, to on tej koszulki Milanu nwaet nie założył, a po drugie, to było w jakimś tam programie, który można porównać do Szymon Majewski Show, to nie był jego pomysł :S Akurat dałeś debilny przykład.

Fintex 14-07-2010 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2771733)

Van Bommel nie gra fair? Jest OGROMNA różnica między twardą i brutalną grą nastawioną na zdominowanie środka pola a zwyczajnym chamskim i debilnym symulanctwem.

rozumiem faule taktyczne itp. np. schweinsteiger nie raz się do tego uciekał i to jest element tej gry.
powiedz, że to było chamskie i debilne symulanctwo...:
http://www.youtube.com/watch?v=Fc50568WxUQ
http://www.youtube.com/watch?v=MCCXfdxOT_Q

Cytuj:

Poproszę o konkretny dowód, jeśli nie - tę swoją opinię możesz sobie wsadzić tam, gdzie barcelona ma godność osobistą. Głęboko w rzyć.
dowód? każdy twój post ucieka się do komentowania, że tych co nie lubisz (Barca, Tottenham) to nieumiejący grać w piłkę pacany i symulanci. gdybyś się spróbował jakiejś konstruktywnej krytyki to spoko, ale wyglądasz jak motłoch ludzi, którzy kładą chuja na polityków, sportowców czy kogokolwiek innego a nie mają o tym żadnego pojęcia. a na pytanie dlaczego? odpowiadają: bo ma krzywy ryj.

Yoh Asakura 14-07-2010 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2771774)
rozumiem faule taktyczne itp. np. schweinsteiger nie raz się do tego uciekał i to jest element tej gry.
powiedz, że to było chamskie i debilne symulanctwo...:
http://www.youtube.com/watch?v=Fc50568WxUQ
http://www.youtube.com/watch?v=MCCXfdxOT_Q

No i co to ma do rzeczy :D Myślisz, że jak pokażesz 2 chamskie faule, to one sprawią, ze przeszłość się zmieni na taką, w której katalońskie piłkarzyny nie symulowały? :D
A tak w ogóle, to w każdej sytuacji zamiarem był atak na piłkę, z różnym skutkiem.

Cytuj:

dowód? każdy twój post ucieka się do komentowania, że tych co nie lubisz (Barca, Tottenham) to nieumiejący grać w piłkę pacany i symulanci.
Bo tak jest - far$elona symuluje, tottenscum nie potrafi grać w piłkę.
Cytuj:

gdybyś się spróbował jakiejś konstruktywnej krytyki to spoko, ale wyglądasz jak motłoch ludzi, którzy kładą chuja na polityków, sportowców czy kogokolwiek innego a nie mają o tym żadnego pojęcia. a na pytanie dlaczego? odpowiadają: bo ma krzywy ryj.
Przeczytaj proszę Fever Pitch (ja przeczytałem po angielsku, hej!), może wtedy pojmiesz, o co chodzi.

AnonimowyPowrot 14-07-2010 12:32

De Jong się tak zachował, bo po prostu uczy się od lepszej strony Manchesteru:

http://www.youtube.com/watch?v=Cs88nvpF_gw

;)

Fintex 14-07-2010 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2771778)
No i co to ma do rzeczy :D Myślisz, że jak pokażesz 2 chamskie faule, to one sprawią, ze przeszłość się zmieni na taką, w której katalońskie piłkarzyny nie symulowały? :D
A tak w ogóle, to w każdej sytuacji zamiarem był atak na piłkę, z różnym skutkiem.

KAŻDY piłkarz symuluje jeśli tylko ma taką okazję. cel uświęca środki.
poza tym prawisz jak polityk.

Cytuj:

Bo tak jest - far$elona symuluje, tottenscum nie potrafi grać w piłkę.
a arse(a)nal niczego nie potrafi zdobyć. nawet henry nie raz symulował i wszystko na nic! fajnie, że im kibicujesz, ale zapewne jest to trochę irytujące, że twoja ulubiona drużyna nic nie zdobywa.

Cytuj:

Przeczytaj proszę Fever Pitch (ja przeczytałem po angielsku, hej!), może wtedy pojmiesz, o co chodzi.
łał. brawo! książki nie przeczytałem, ale przeczytałem o czym jest i nie chodzi mi tu o twoją miłość do arsenalu, bo to jest jedna sprawa. ale o ogólny stosunek i rozmowy o piłce.

oczytałem się trochę artykułów o różnych dziennikarzach, komentatorach głównie z NBA. Byli niesamowicie stronniczy, posiadali wszystkie cechy najgorszego komentatora, byli szanowanie w różnych kręgach( w większośći u kibiców drużyny, której kibicowali, ale nie tylko), dlatego, że robili to stylowo.

Yoh Asakura 14-07-2010 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2771808)
KAŻDY piłkarz symuluje jeśli tylko ma taką okazję. cel uświęca środki.
poza tym prawisz jak polityk.

Nie mogę się doczekać tego, aż mi to udowodnisz :D
Arshavin nigdy nie symulował, jest jednym z najuczciwszych graczy. Lineker also. Twoja teoria legła w gruzach :D

Cytuj:

a arse(a)na
:o:o:o:o:o;(;(;(;(;(;(;(
Cytuj:

l niczego nie potrafi zdobyć. nawet henry nie raz symulował i wszystko na nic! fajnie, że im kibicujesz, ale zapewne jest to trochę irytujące, że twoja ulubiona drużyna nic nie zdobywa.
Thierry symulował, ale w stolicy kata****onii.
Swoją drogą, ten Thierry Henry to piłkarz, który wygrał w Arsenalu ligę nie przegrywając ani jednego spotkania - elo.

Cytuj:

łał. brawo! książki nie przeczytałem, ale przeczytałem o czym jest i nie chodzi mi tu o twoją miłość do arsenalu, bo to jest jedna sprawa. ale o ogólny stosunek i rozmowy o piłce.
innymi słowy, w kiblu byłeś, gówno widziałeś.

btw, obrazek specjalnie dla ciebie:

http://www.blurtit.com/var/question/...1217_305_irony

Cytuj:

oczytałem się trochę artykułów o różnych dziennikarzach, komentatorach głównie z NBA.
nie obchodzi mnie jakieś nba
Cytuj:

Byli niesamowicie stronniczy, posiadali wszystkie cechy najgorszego komentatora, byli szanowanie w różnych kręgach( w większośći u kibiców drużyny, której kibicowali, ale nie tylko), dlatego, że robili to stylowo.
żalisz się czy o ciasteczko prosisz?

Fintex 14-07-2010 16:32

ja ci nie bede nic udowadniał, nie ma to najmniejszego sensu. zresztą gówno mnie obchodzi jakiś arseanal. bo jak mówi powiedzenie: 'nie gadaj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu'

btw. ciasteczko bym poprosił.

Berbatov 14-07-2010 18:29

Że panowie jesteście w temacie Arsenalu, to od siebie dodam tylko, że już nie Tomas Rosicky jest moim ulubionym Kanonierem, a na to miano awansował Marouane Chamakh. Brawo dla tego pana, wielkie brawo! Pewnie nie spodziewał się, że takie wyróżnienie spadnie na niego tak szybko po przejściu na wyspy. No, Marouane, gratulacje!

Yoh Asakura 14-07-2010 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2771823)
ja ci nie bede nic udowadniał, nie ma to najmniejszego sensu. zresztą gówno mnie obchodzi jakiś arseanal. bo jak mówi powiedzenie: 'nie gadaj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu'

a ty mi coś w ogóle udowodniłeś? :D :D

AnonimowyPowrot 14-07-2010 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2771823)
btw. ciasteczko bym poprosił.

Wysuwaj CD-Roma.

K.Jay 17-07-2010 21:15

No i z City robi się drugi Real. Boateng, Yaya Toure, David Silva i Kolarov. Kto jeszcze? Szczerze wątpię, żeby City coś ugrało w tym sezonie. Pewnie znowu będą poza czwórką.

K.Jay

milano8 18-07-2010 00:54

eh, a moj favourite club czyli manchester utd w nowym sezonie nic nie zdobedzie jezeli ferguson bedzie prowadzil dalej taka polityke transferowa, czyli sprzedaj vidica kup jakis 2 mlodych "talentow"

K.Jay 18-07-2010 10:07

Vidić od dawna nie gra tak, jak powinien. W defensywie Czerwonych Diabłów przyda się świeżość, chociażby w postaci Smallinga. Po za tym Evans już spokojnie może grać w wyjściowej jedenastce, Rafael pewnie niedługo zastąpi Neville'a.

K.Jay

Berbatov 19-07-2010 09:23

W Premiership nie ma miejsca dla nieudaczników, dlatego Arsenal opuszcza Eduardo. Ma występować w ukraińskim Szachtarze. Osobiście życzę mu szczęścia i połamania nóg!

19Skrzypeq45 19-07-2010 21:33

Final MŚ

Myślicie że mecz był przekupiony czy nie ?
komentujcie i odwiedzajcie mój temat.

Yoh Asakura 20-07-2010 13:05

http://www.arsenal.com/news/news-arc...to-be-re-named

http://www.arsenal.com/news/news-arc...s-not-welcome-

Miło będzie znowu słyszeć śpiewające do siebie trybuny. No i nie będzie wuwugówien.

nemelza3 31-07-2010 20:01

Sebastian Hajduk w Stalówce?
http://www.90minut.pl/news/130/news1...lowa-Wola.html
Co o tym sądzicie?

nemelza3 31-07-2010 20:20

Moim zdaniem ten zawodnik może bardzo pomóc Stalówce w awansie. Jeszcze obrońca i napastnik by się im przydał.

Faytah 04-08-2010 21:40

Powinno byc 2-0 dla Lecha po pierwszej polowie a jest dupa.

Swiety 04-08-2010 22:23

I ogólnie jest dupa. Dlaczego polskie drużyny mają wmówione granie defensywne 4-5-1? Ktoś powie, że Smuda grał 4-5-1, tyle że u Smudy dwaj boczni pomocnicy zasuwali do przodu, a tutaj nie mamy nic do stracenia, a zaczynamy mecz defensywnie. O sędziowaniu nie wspomne, zupełnie stracił kontrole nad meczem. Może czas na protest Lecha? Pójdzie 100 tyś euro, ale sędziów będziemy dostawać normalnych.

Fintex 05-08-2010 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2775743)
I ogólnie jest dupa. Dlaczego polskie drużyny mają wmówione granie defensywne 4-5-1?

może dlatego, żeby nie dostawać 3-0 do połowy ze słabeuszami ? :)

Dupca 05-08-2010 19:49

Oni chyba musieli by grac 9-1-1 zeby nie stracic bramki.

K.Jay 06-08-2010 09:58

Cytuj:

UEFA podała podział na koszyki przed dzisiejszym losowaniem ostatniej fazy kwalifikacji do Ligi Europejskiej. Lech może wylosować któregoś z następujących rywali: Juventus Turyn, AEK Ateny, Getafe CF, AZ Alkmaar i Dnipro Dniepropietrowsk.
:confused:

K.Jay

AnonimowyPowrot 06-08-2010 12:22

Dnipro Dniepropietrowsk nie brzmi aż tak źle.

Faytah 06-08-2010 16:23

Moim zdaniem Dnipro jest duzo trudniejszym rywalem do przejscia niz Sparta, ktora nic nie musiala pokazac by nas odprawic z eliminacji lm.

AnonimowyPowrot 09-08-2010 13:47

http://kanonierzy.com/shownews_id-17...-Givena-.shtml

Mancini jest frajerem, a Arsenal dokona największego wzmocnienia w ostatnich latach, jeśli dojdzie do tego transferu. No, Arshavin jeszcze był.

Za to rozwalił mnie komentarz:

Cytuj:

Given wydaje mi się bramkarzem tylko minimalnie lepszym od Almunii i też zdarzają się mu wpadki, w RPA całkowicie mu nie wyszło. Nie warto kupować kolejnego średniaka, my potrzebujemy kogoś z najwyższej półki, nie można żałować pieniędzy na tą pozycje bo jest ona najważniejsza
Given w RPA, a do tego to porównanie do Almunii... :D

nemelza3 09-08-2010 14:07

Arsenal nie pokazał klasy z Legią. Tracąc 5 goli w tak ważnym meczu nie dziwne, że Arsenal szuka bramkarzy. Chciałem jeszcze zaznaczyć, że Arsenal jest słaby jak barszcz z kartoflami i znając życie na koniec sezonu będzie na miejscach 5-7.
Za Chealsea, Manchesterami, Tottenhamem, Liverpoolem może i jeszcze kimś.
W Polskiej lidze bez niespodzianek.

milano8 09-08-2010 14:15

ale ladnie chelsea dostala lanie ;] Z tego Hernandeza cos bedzie jak h*j

K.Jay 09-08-2010 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2776403)
Arsenal nie pokazał klasy z Legią. Tracąc 5 goli w tak ważnym meczu nie dziwne, że Arsenal szuka bramkarzy. Chciałem jeszcze zaznaczyć, że Arsenal jest słaby jak barszcz z kartoflami i znając życie na koniec sezonu będzie na miejscach 5-7.

W ważnym meczu? Huehuehue. Ważny to będzie w niedziele z Liverpoolem. Arsenal słaby? Kanonierzy są jednym z dziesięciu najlepszych zespołów na świecie, także gtfo.
@topic
Manchester United z pierwszym pucharem w tym sezonie. :cup: Jak Chelsea dalej będzie tak grała (a zwłaszcza Ashley i Frank), to może zapomnieć o mistrzostwie.

CHICHARITO! <3

K.Jay

Game_Over 10-08-2010 09:43

@K.Jay

UNITED ! :evul:

Gol Javiera - parodia 8o, ale liczy się gol :cup:

W tym sezonie w ''PL'' liczyć się będą United i Arsenal, później CFC (A.Cole zagra tak jeszcze 2 mecze i go posadzą na ławie do okna transferowego w styczniu...).

Co jak co, czas odzyskać potrójną koronę i zawładnąć Europą po raz kolejny.

Straznik Monopolowego 10-08-2010 10:30

Cesc zostaje a Wilshere doroslal w Boltonie, takze jeszcze tylko transfer bramkarza, srodkowego obroncy i mozna jakos pozytywnie patrzec w przyszlosc, chociaz transfery City napewno niepokoja kazy klub z czolowki

Game_Over 10-08-2010 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2776560)
Cesc zostaje a Wilshere doroslal w Boltonie, takze jeszcze tylko transfer bramkarza, srodkowego obroncy i mozna jakos pozytywnie patrzec w przyszlosc, chociaz transfery City napewno niepokoja kazy klub z czolowki

Transfery City może i niepokoją, ale ich wyniki śmieszą. Rozumiem, że grali bez Adebayora, Teveza i Silvy, ale Hiszpan jest z drużyną nie ograny, a tamci dwaj... no to bez nich City leży jak widzimy...
Jako fan Manchesteru United chciał bym, żeby City (i Liverpool) spadło do niższej ligi, natomiast jaki fan piłki nożnej chciał bym, aby City kupiło J.Millnera na prawą stronę, Balotelliego i kogoś do obrony (Cahilla?), a Liverpool np. S.Piennar'a i chciał bym aby Anglia znowu rządziła w LM jak w 2008 kiedy na top4 były 4 zespoły z Anglii, a w Pucharze Uefa na 8 drużyn 2 były z Anglii.

K.Jay 10-08-2010 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2776560)

Nie zapomnij że nazwiska nie grają. Co z tego że The Citizens wydali grube pieniądze na transfery, skoro drużyna nie jest zgrana? Fakt, zawodników mają z najwyższej półki, ale nie sądzę żeby to im pomogło zakończyć sezon w pierwszej czwórce.

K.Jay

cocojumbo 10-08-2010 13:22

a ja powiem ze liga angielska jest gorsza od niemieckiej.

Game_Over 10-08-2010 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cocojumbo (Post 2776601)
a ja powiem ze liga angielska jest gorsza od niemieckiej.

Nób... Bundesliga jest za ligą Angielską, Hiszpańską i Włoską... jest porównywalna do Lige 1.

Zakładając ilość zdobytych pucharów przez zespoły z ww. lig na arenie miedzy narodowej, jak również ilość pieniędzy wydane na transfery, piłkarzy jacy grają w danych klubach (kierowałem się ich statystykami w ligach jak i w reprezentacjach), oraz nie mogłem zapomnieć o sile rozgrywek lokalnych (liga).

A ty czym się kierowałeś pisząc tego posta?:p

Fintex 10-08-2010 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Game_Over (Post 2776575)
chciał bym aby Anglia znowu rządziła w LM jak w 2008 kiedy na top4 były 4 zespoły z Anglii,

W top 4 w 2008 były 3 najlepsze angielskie kluby + Barcelona.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35.