![]() |
|
A mnie jako¶ TTGL odrzucił. Nie spodobał mi się i nie chce mi się dokańczać serii po 11. odcinku. Może kiedy¶ wrócę ;-).
|
Nigdy, ale to przenigdy nie lubilem mechow. Jedyna seria z pod tego typu anime, ktora jedynie mi przypadla do gustu, to byl Fullmetal Panic.
Ale po tym jak ujzalem Yoko, bylem gotow na wszystko, byle tylko zobaczyc ja do konca xD Ofc, po obejzeniu TTGL, moja opinia na temat mechow, jest jak najbardziej pozytywna i nie bylo to spowodowane tylko przez Yoko, ale przez caloksztalt serii. ^^ |
Zeby nie bylo niejasnosci: TTGL ma wiele plusow, ale jego ambitnosc, szczegolnie fabuly, jest conajwyzej srednia. Zasadniczo ratowanie swiata, mimo ze ciagle dosc wciagajace, nijak oryginalne nie jest. Wydanie juz tak ;)
|
Yatta! Druga seria K-ONa potwierdzona, łapcie:
http://www.sankakucomplex.com/2009/1...son-confirmed/ Ooo i Kuroshitsuji też http://www.sankakucomplex.com/2009/0...son-announced/ |
Ostatnio wkurzyłem się na torrenty wszelkiej ma¶ci, i kupiłem sobie premium na rapidzie. Więc anime będzie się ¶ci±gało baaardzo szybko. :P Teraz ¶ci±gam party filmu TTGL: Guren Hen. :P
|
Guren Lagann: Guren Hen Gekijouban niemiłosiernie ssie. Jest to skrócona wersja odcinków 1-17... Stanowczo zbyt mało epicko¶ci w porównaniu z seri± TV.
@K-On! 2 MOE MOE KYUN! Nipah~! Corgar Frizz |
Nie wierze, kuro~ seria !11 Yatta
Nari Arigato ;* poprawiles mi hoomor |
Cytuj:
|
irca... nie potrafię go skonfigurować odpowiednio. :/ A i tak wolę chyba rapida. No chyba że mi powiesz jak to zrobić z tym ircem. :)
@edit Zna kto¶ jak±¶ dobr± stronę, z której można ¶ci±gać soundtracki z animców. Bo by mi się takowa przydała. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=230211&p=1 |
Cytuj:
|
@Nari
Dzięki wielkie. Na pewno skorzystam. @Gro i Juzefek Dzięki. Obydwie strony sprawdzę. :) @top Z barku laku zobaczyłem 1st odcinek Shuffle. Zapowiada się bardzo ciekawa seria. :) |
Cytuj:
|
@ K-ON! 2
W 5 minut po obejrzeniu ostatniego odcinka mówiłem że będzie kolejna seria. Azu-nyan! @Ichigo 100% Kicha szczerze powiedziawszy. Kto¶ chyba probówał zrobić ecchi z rozterkami, albo na odwrót. Ale efekt jest raczej kiepski, szczególnie że kreska niezbyt już ¶wieża, fabuła ¶rednio wci±gaj±ca, muzyka nieciekawa, ani postacie szczególnie oryginalne. |
Cytuj:
|
rayza gapi sie na Nariego tępym wyrazem twarzy jakby chciał powiedzieć* "nie dostaniesz obiadu! won plugawa szumowino!"- odpowiedział(a) Nari na tępe spojrzenie Rayzy.
|
Cytuj:
K-on Zacz±łem ogl±dać, aczkolwiek muzyka w tej serii jest dla mnie za lekka, co nie zmienia faktu, że seria jest póki co zajebista. |
Cytuj:
@FMA Damn, fajne. Can't wait for the next one. |
Cytuj:
|
*Grycan patrzy się na tych dwóch kłóc±cych się ludzi (Rayza i Nari), z wyrazem twarzy, który ma znaczyć: "Zamkn±ć się i przeprosić!!"*
@top Shuffle jak na razie ROX!! |
Hhehe,Gro zaczyna ogl±dać tasiemce... fuufufu....
Cytuj:
*po czym patrzy na Nariego i...robi facepalma* @grycan a to jest na pods. eroge : p |
*Grycan (nadal maj±c lodowate spojrzenie) patrzy na Rayze, czym zamienia Rayzę w kupkę popiołu* ;)
@top Atak krzesłem w wykonaniu Sin jest fajny. :) |
Cytuj:
@¦ci±gne sobie Chrno Crusade, spodobało mi się na AXNie. |
*rayza ozywa niczym feniks z popiołów i mowi* "a pie.... nie robie XD" *po czym wyjmuje miecze Kratosa i zabija Nariego * ^^
|
*Nari, z powodu zbliżaj±cego się sylwestra, zyskał +5 do nie¶miertelno¶ci i +10 do zmartwychwstania, co poskutkowało zniwelowaniem ciosu Rayzy.*
@robię sobie powtórkę z K-ONa |
*Grycan popatrzył się na tych dwóch i zrobił facepalma, po czym znów podniósł wzrok, a jego mina ¶wiadczyła o tym, że się do nich nie przyznaje. Następnie próbował ich rozdzielić, ale został poturbowany.*
|
*a zaraz wpadnie gimlos i wszystkich pobanuje*
moar oftopu gajz |
Cytuj:
|
Cytuj:
K-ON Nonono, seria mi coraz bardziej podoba- najlepsza jest nauczycielka. |
Znalazl moze ktos zapowiedz K-ON'a 2 w postaci filmu? ;p
|
*Grycan patrzy z politowaniem na milano8, i przytakuje Juzefkowi*
@top Zabieram się w końcu za 3(!!) odcinek Shuffle, bo rano neta nie miałem, i nie miałem jak ogl±dać. A chyba dzisiaj do 10 odcinka dojadę. :) |
*A Juzefek ¶mieje się szatańsko*
|
*Grycan wznosi butelkę szampana i trochę się zataczaj±c krzyczy: "Wszystkiego Najlepszego w 2010 Roku"*
http://img704.imageshack.us/img704/9...imenewyear.jpg |
Szczę¶liwego nowego roku, anime freak'i!
No, popaprańce wielbi±ce japońskie kreskówki erotyczne z małymi dziećmi, czeka nas wszystkich pewnie wiele ogl±dania w tym roku. Niektórych czekać może też czytanie. Jeszcze innych granie. Cóż, miejmy nadzieję, że to wszystko będzie godne naszego czasu, ya (nie ma innej opcji!)? Ukryty tekst:
|
|
Czy tylko ja tu z tych No-life'ów byłem na sylwestrowej domówce? XD
Frizz i Kuma pewnie teraz opijaj± kolejn±±±±±±±±±±±a wodke,szampana,whatever co ma alko.~ Happy new year guyz~ żeby¶cie sobie dziew. ew, chłopak ^6 |
Cytuj:
Szczę¶liwego Nowego Roku ;-). |
Cytuj:
Najlepszego w Nowym Roku! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |
|