![]() |
|
Cytuj:
na Twój lvl bardzo dobry exp, leci sporo kasy wiec waste nie powinno być z jakimś ogarem (bez utamo) |
ponawiam..
|
Dla pala:
Skilowanie do 50/35 10-20 Cyce 20-30 Cyce 40-60 Guardy Dwarfy/Dragi 70-80 DL(dragon lair) |
Mam 20 knighta ze skillami 47/45. Eq to : steel helmet, knight armor, dragon shield, plate legs, knight axe. Posiadam PACC. Wolałbym, żeby nie było waste.
P.S. Knight axe jest od 25 lvla, a mam dopiero 20. Bardziej opłaca się kupić barbarian czy dwarven axe? Z czego będę walił mocniejsze hity? |
Cytuj:
|
A gdzie expić? To ważne, nie chcę wastować pacca.
|
Proszę o poradę, gdzie expić:
53 pall skille 73/53 facc |
Cytuj:
Paladyn 56lv, 82/65, Paladin Armor, Vampira, Bohy, Warrior i K legi. Jakie są odpowiednie dla mnie respy w Yalahar. Nie miałem pacca od roku, więc się nie orientuje, do tego jeżeli doszły w Winter upie jakieś respy w pozostałych pacc miastach, to czy są jakieś odpowiednie dla mnie. I czy dam radę zabić 3 bossów bog raiderów bijąc power bolt+san? |
Gdzie expić bez większego waste 34 druid facc, eq: hat od the mad, focus cape, plate legi , bohy , softy, spellbook of enlightment 41 mlvl, i jakich broni/run używać/czym się leczyć???
Polecam "tomb" koło Thais. Leczyć się exurą i bić roda. Tomb koło Thais po pierwsze manasy sie ledwo zwracają, po drugie tylko 15- 22k exp/h. Guardy exp podobny manasy sie zwracają jak robie lota. Proszę o inne propozycje, jakis lepszy exp oraz propozycja na exp na duzy + |
@up Cytuj plx?
A co do tego expienia, to szybciej na FACC się chyba nie da... |
Cytuj:
Hellgate, Draconia, OF, MoTLS, Demona, PoH, Isle of the Kings, może najniższy poziom Dark Cathedral, Dragon Lairy (np. Deep Fibula czy zwykłe legowiska). |
uradze tem druidem na hellgate ??
|
gdzie moge wybrac sie 40 druidem (facc) z 53 mlv, (eq: hotm, focus cape, vamp sh, b legi, bohy)? (najlepiej brak albo maly waste..)
|
Cytuj:
|
sss
witam chciałbym się dowiedzieć gdzie expić knightem 14 z eskilami 33/31 i z p setem dark helmet dwarf shieldi zwyczajny leathers butki i serpentem
ale wymagania 1. mało pk 2.dużo expa 3zarobek niegra roli |
Cytuj:
Wbij chociaz 40 skill i idź expic na folde..... Jak chcesz mozesz isc na soldiery w kazz ale to juz wiekszy skill by sie przydal chociarz niekoniecznie ;) |
23 druid
Gram na serwerze non-pvp i gdzie nie pójdę, czy to na roty czy na cyklopy, wszędzie pełno ludzi albo botów. Potrzebuję miejscówki gdzie dobije do 28 lvla, musi być to miejsce mało odwiedzane przez ludzi i boterów. Może być waste. |
50 lvl elite knight, eq: crown arm, crusarder helm, angelic axe, platinum amulet, steel boots, knight legs, skille 72,5/71. Gdzie mógłbym expić?
|
Cytuj:
Cytuj:
Dwarfy (poziom z soldami i guardami) dobijesz do 28levela a potem guardy :) |
exp
Gdzie dobrze expic i dobrze zarobic 78 rp pacc skille 84/62 plx o odp.Pozdro
|
Ancient Scaraby, Tar Pit tomb.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie mogę sobie efektywnie poexpić 30 MS z 44 magicznym na PACC?
|
Gdzie mogę expić 60 palem skils 78(+2)/60
Eq Paladin armor Blue legs Boh Dragon shield Rs Crusader helmet Nie mam pacc |
44 Knight, facc, 80/81 eq: demon helmet, dsm, blue legs, mms, boh, noble axe
Gdzie moge szybko wbic 50 lvl, i zarobic troche kaski ? |
http://img269.imageshack.us/img269/5197/gdzie.png
Gdzie expic? [THAIS - BOTTERZY DC - WIECZNIE ZAJETE .. KOPALNIE - KRADZIEZE LOOTBAGA/NOOBKI] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
EQ:
CROWN HELMET KNIGHT ARMOR KNIGHT LEGS BRIGHT SWORD BOH DEMON SHIELD SCARF SKILLE: SWORD: 63 SHIELDING: 62 PACC/FACC: FACC |
26 Pal, skille 62/46 eq Crown helmet belted cape crown shield plate legs zwykłe buty royal speary. FACC
Gdzie expić? |
80ek full set skille 77/72 i nie mam zamiaru skillowac
gdzie expic bez waste? odpadaja piraty, dragi, bogi, mary, barby, lizardy, gs-y bo albo waste albo słabiutki exp #down konto od początku moje i nie burz sie :* |
No ok. Edytuje
|
Gdzie moge expic palem na FACCu
75lvl , 84 dist dobre eq zarobek: byle sie zwracało za manasy |
siemka xDD
22 Pal skills:63/50
eq: belted cape,plate legs,steel helmet,leather boots,hunting spears-kusza albo łuk dobry exp :p |
Gdzie expic?
Palladyn 25 skille 55/35 facc (bez pacca)
Świat pvp (Valoria) Gdzie expić albo inaczej prosze mi pokazać expowisko cyklopów :] |
moja rada D:
Cytuj:
|
Cytuj:
a solo : mozesz sprobowac culty, tomby~, banuta, Djiny(?) niejestem pewny ale mysle ze ci to cos pomorze ;) |
Cytuj:
2 kopalnia- Dwarfy Guardy,Slimy,Soldiery[3 pietra] Wyveryny-tam gdzie 3, mozesz sobie chodzic na pojedynczy resp dragona POH - cyklopy, minotaury Wszystko do swiatyni[Orlak] wszytsko w poblizu lurujac pojedynczo jak widzisz gsa,lurera odrazu swiatynia. :D Cytuj:
|
60 lvl elder druid 51 m lvl, gdzie expić, chodzi oto żeby nie było waste, fajnie by było jakby był profit. Narazie expie na dragach, ale jest waste (150 many na 1 draga), szukam miejscówki na której mógłbym odzyskać straconą kasę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |
|