![]() |
|
Cytuj:
|
Atimcia zaszalała ;o
|
HUeaheuauaHEuaea bany posypały sie dla fajterow xDDDD
Ps. Wracajcie ; ( |
nom, forum bez liska umrze ; /
|
[*] ......... ;(
|
Wpisujcie miasta które płacz±
|
@Lisek
Prawda jest taka, że jak sie jest po przeciwnych stronach to wiesz taki Kornik zawsze będzie Ci dupe obrabiał taki człowiek.. Trzeba sie do takich ludzi przyzwyczaic. @kornik Ja kornikowi mówilem otwarcie, że go nie lubie i nie podoba mi sie jego pa. Draco w ktoryms tam momencie powiedział nam, że jak jeszcze raz kornik zrobi pa to mozemy go zabic a on sie nie miesza, ale stwierdzilismy, ze nie bedziemy robic takich numerów. Chcielismy dac mu szanse. No, ale to jest jak w zyciu nie potrafi zarobic to kradnie. @Taifun Przyznam, że kiedys to byl hit jak Taifun padał a teraz to jest niby chleb powszedni.. Tylko teraz ta osoba wychodzi na kazda akcje wchodzi w kazde miejsce a Petro bal sie z pz wyjsc. Co do pucowania, ze jak ktos kogos polubi i fajnie sie im gada to odrazu pucowanie, lizanie dupy ? Zastanówcie sie czasami co wy mówicie |
Cytuj:
|
Heeee a ja nie dostałem bana B)
A co do lizania dupy i dwulicowosci to ludzie z dusk sa ostatnimi osobami ktore powinny miec na ten temat cos do powiedzenia :) |
Dokladnie ;) Polaczenie z wrogiem, przeciwko ktoremu walczyli tyle czasu ;) Jak myslisz Lisek... Dlaczego sie od was odlaczylismy ? Mielismy dosyc Andiego i jego pomyslow i braku szacunku do ludzi. Liczyl sie tylko on i nikt wiecej... Dla niego zyciem jest ta gra. Pzdr
|
Cytuj:
|
takk!
wszyscy teras bendom kohać inszon i łi rul agen |
Fajtujcie na Furorze!
teraz jakis dym jest? sporo ludzi online na mojej liscie VIP jest:p |
azared to wy odeszli¶cie czy my wszyscy chcieli¶my wojne z wami?
|
My odeszlismy ;) Ale to z waszego powodu ;) Poczuliscie sie zbyt pewnie i wasi przedstawiciele nas do tego zmusili ;) Mam na mysli Vision
|
O czym wy tu kurwa dyskutujecie? Kto kogo wyjebal, kto odszedl itd.. to jest gra tylko:) Przeciez jak jest server pvp to po to zeby sie na*******ac:D:D:D:D
|
to na huj w pz stoicie?
|
Raz sie wyzywacie raz piszecie to tylko gra:p
Spaaw czeka aż go Taifun przegoni z levelem?:p |
Cytuj:
Udajesz waznego w tej wojnie a jestes tylko pionkiem xd @slovik Atimcia dal mi 3 ostrzezenia haha x) praktycznie za nic ale nvm xd |
Katan to jest mega ważny player w tej wojnie przeciez on prawie sam zrobil Doom'a i on moze all. yol.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |
|