Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Honera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46819)

freeman_xtr 10-04-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xiaczek (Post 1995497)
@up
@Yuzek

(...) Z twoich postow wywnioskowalem, ze chcesz byc fajny. Nie udaje ci sie to, wiec nie rob z siebie dalej blazna :|.

Tak tak powyzywaj mnie teraz i wal tekstami "ty pewnie jestes fajny, noobie", nie nie jestem fajny, jestem normalny...

haha jednak ktoś w końcu poruszył temat idioty co próbuje włazić w dupke niektórym ;>

Racja Xiaq ... MAsz 100% racje ;]

@Yuzek

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Yuzek
taaaa chcem byc fajny, ale mi chyba niewcyhodzi ;(

Zauważyłem że często twoją taktyke stosują pewne osoby które po takim tekście na orzeźwienie dalej próbują poprzez bycie śmiesznym i fajnym wyjść z kłopotliwej sytuacji ? ;]

Ja czuje że to czysty brak zajęcia powoduje twoją nadmierną aktywność na forum ... ;)
Rada : zajmij się czymś pożytecznym :)

GZ ALL UP

Pan Yuzek 10-04-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xiaczek (Post 1995595)
No wlasnie takimi postami pokazujesz, ze bardzo ci nie wychodzi. I nie pisze sie "chcem" tylko "chce".

NO dzieki bede pamietac. Bo ja juz chcem se kupic slownik ortograficzny a tu mi wyskakuje dragon i qwa go ubic musialem i zapomnialem o slownik.u.

aaAaaAaaaA wczoraj widzialem Cie w biedronce jak mleko kradles, ej Ksiakuś nie podpierdolilbys mi jakiego elementarza?

@up Pierdolisz jak mIlerr czy balcerowicz. A poza tym nikomu w dupe nie wchodze, bo bym chyba czul jakies dziwne zapachy nie?

Dobra lepiej nie bede nic pisac bo dostane w pape :< Wyskoczy mi jakis Cezar Jajo i mnie trapnie:(:<

Xiaczek 10-04-2008 22:11

No widzisz, musze krasc mleko ;( jestem biedakiem a posty pisze z komputerow, jak ktos mnie wpusci do domu na chwile... Czlowieku zastanow sie nad swoim zachowaniem, bo naprawde nie jestes ani fajny, ani smieszny...

@Tak apropo wie ktos moze co sie stalo, ze gdy zainstaluje tibie, wlacza sie jakies 10 min, po wpisaniu pasow co trwa jakies 3 min trzeba czekac do pojawienia sie character list jakies 5 min, wybieram postac i po 10 min debug (na tibie sie nie loguje) ;/
Zapomnialem dodac, ze z tibia 7.6 nie mam takich problemow....

@down
to pytanie nie bylo skierowane do Ciebie, daruj sobie juz te glupie docinki bo nie bede odpisywal, edutupje posta bo szkoda na ciebie zasmiecac forum. kthxbye

Pan Yuzek 10-04-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xiaczek (Post 1995614)
@Tak apropo wie ktos moze co sie stalo, ze gdy zainstaluje tibie, wlacza sie jakies 10 min, po wpisaniu pasow co trwa jakies 3 min trzeba czekac do pojawienia sie character list jakies 5 min, wybieram postac i po 10 min debug (na tibie sie nie loguje) ;/

Spróbuj sie przenieść do innego kartonu.
Tak apropo, wczoraj ładne pudełko wyrzucałem, nie przydały by Ci sie nowe drzwiczki do hałsa?

@up haha a myslisz ze jak wezmiesz edytuj to nie zasmiecasz? lama?

freeman_xtr 10-04-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Yuzek (Post 1995604)
NO dzieki bede pamietac. Bo ja juz chcem se kupic slownik ortograficzny a tu mi wyskakuje dragon i qwa go ubic musialem i zapomnialem o slownik.u.

aaAaaAaaaA wczoraj widzialem Cie w biedronce jak mleko kradles, ej Ksiakuś nie podpierdolilbys mi jakiego elementarza?

@up Pierdolisz jak mIlerr czy balcerowicz. A poza tym nikomu w dupe nie wchodze, bo bym chyba czul jakies dziwne zapachy nie?

Dobra lepiej nie bede nic pisac bo dostane w pape :< Wyskoczy mi jakis Cezar Jajo i mnie trapnie:(:<

Nom ide teraz w kąt płakać bo mnie wyzwałeś ;[

A teraz brutalna prawda zawołaj mame żeby cie wspierała ... wiesz pogłębiasz się w swojej patologi i rób to dalej jest przynajmniej z kogo się śmiać (i z czego :))

zdenerwowałeś mnie debilnym postem dlatego mówie że :

Jesteś zwykłym dzieckiem NEo co spędza przy tibi i na tym forum podejrzewam ok. 3/4 wolnego czasu i nie robisz tutaj niczego prócz bezsensownego pierdolenia ... szczerze to ty nawet nie pierdolisz tylko coś bełkoczesz dzieciaku ... jak masz 12 lat to na prawdę chyba max <tak obstawiam>

Co do tego blokowania :
a) Ja sie tym nie zajmuje
b) no no prędzej ja ciebie niz ty mnie idioto ... ;/

Zakończ to śmieszne i żałosne przedstawienie w twoim wykonaniu
afff zdenerwowałeś mnie ... ide oglądać mecz a nie sie zajmuje takim ciulem jak ty ... narqqq

n/c do twoich odp bo "wasste timie" o ile wiesz co to znaczy ;]

Pan Yuzek 10-04-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez freeman_xtr (Post 1995748)
Jesteś zwykłym dzieckiem NEo co spędza przy tibi i na tym forum podejrzewam ok. 3/4 wolnego czasu i nie robisz tutaj niczego prócz bezsensownego pierdolenia ... szczerze to ty nawet nie pierdolisz tylko coś bełkoczesz dzieciaku ... jak masz 12 lat to na prawdę chyba max <tak obstawiam>

Dziecko NEO? Jeśli chodzi o dostawce, to prawde mam neostrade.

Tibia+Forum 3/4 wolnego czasu? Nie zgadzam się. Niewiem kiedy ostatnio gralem w Tibie dluzej niz 20 minut. Co do forum to zagladam tu czasem, jak ogladam inne stronki.

12 lat? Troche sie pomyliles. Urodzilem sie w 93 oblicz se ile mam lat. Pozdro & Pocwicz lolq

Niech mnie huj jasny strzeli nie wiem co to znaczy "wasste timie"

Roz'qrw 10-04-2008 23:26

@Yoozek
pardon, ale bardzo mnie to razi...
pisze sie chcę nie chcem ;(

@Edit
W sumie masz 14/15 lat ( nie wiem z jakiego jestes miesiaca) wiec o wile kolega sie nie pomylil.
@edit2
pisze sie roz'qrw, a nie rozcostam
to 'Yoozek' mialo byc na elo ziomka...

Pan Yuzek 10-04-2008 23:29

@ Rozcostam
pardon, ale bardzo mnie to razi...
pisze sie Yuzek nie Yoozek

edit. To chyba kurwa napisalem "troche sie pomyliles" NIE?

@down down

Roz'qrw 10-04-2008 23:35

@up
chcialem milo, nie chcialem Cie obrazic ani nic z tym stylu, ale jenak nie dajesz mi wyboru mIsQqQ. To co mowia ludzie w temacie nie jest jakims buntem przeciw temu ze jestes fajniejszy od nich, mimo iz pewnie Ci sie tak wydaje. Na prawde jestes idiota do tego 14 letnim ( to juz chyba 2 klasa gim, co? :) ) Te Twoje glupkowate powtarzanie sie i kretynsko uzyta inwersja w zdaniach wcale nie jest zabawna-jest zalosna.

@2down
kolejny kretynski popis idioty, aczkolwiek musze sie zgodzic.

Sir_Piapi 10-04-2008 23:38

Cięta riposta:
TWOJA STARA XD
Xaiq, doświadczony ogarnął siebie, i swoje życie i nie głupio pisze
Pan Yuzek od czasu do czasu zgodzę sie z jego pojazdem na noobach które nie wiedzą do czego służy forum, poza tym faktycznie zachowuje sie jak pewna osoba która znam dość dobrze.. W realu pewnie potrafi obakać sprawe i siebie jak potrzeba a z natury po prostu ma wszystko w d, a jego życie polega na wkurzaniu innych. (Ta kjest w przypadku ziomka którego znam)
Co widzimy na forum? Prosty popis się przed resztą, wstawianie jakis linkow do piosenek z youtube, jakiś offtopowych tekstów, czy czego tam jeszcze, jak kto chce może zawsze otworzyć wszystkie posty Pan Yuzek'a i zobaczyć co tak naprawde napisał ciekawego~
Nie ma sensu prowadzić dłuzej jakis sprzeczek o byle gie, jeżeli chodzi o screen kolesia na barbach, hacker, na bocie, z vistą i zajebista karta graficzną, podjarałem sie widząc takie pixele.
Aczkolwiek, podoba mi sie to że jeżeli ktoś używa bota to przynajmniej sie z tym nie kryje i nie oszukuje samego siebie..
Ja jestem pewny iż nie długo co drugi knight bedzie go miał bo stwierdzi że jebane expy są nudne.. Ja wybrałem to co lubie w tej grze, sami wiecie co.
feelrespectwhitenigga.
//////////////////////jakby komuś się nie chciało, zacytuje kilka postów Yuzka z ostatniej jego strony:
QUOOOOOTEE:
Cytuj:

Dziecko NEO? Jeśli chodzi o dostawce, to prawde mam neostrade.
Cytuj:

Spróbuj sie przenieść do innego kartonu.
Tak apropo, wczoraj ładne pudełko wyrzucałem, nie przydały by Ci sie nowe drzwiczki do hałsa?
Cytuj:

aaAaaAaaaA wczoraj widzialem Cie w biedronce jak...
Cytuj:

taaaa chcem byc fajny, ale mi chyba niewcyhodzi ;(
<blazen>
Cytuj:

Edit. Nie mam co sie wysilac i tak nie bede tak fajny jak Ksiaczeq :(
Cytuj:

Blokujesz bottera a on pada ja pierdole takie trudne?
@Podchodze do Eo rzucam w niego parcelami a on czuje sie bloknięty i sie loguje, ja daje screena i mowie ze mam besta.
Cytuj:

NIe rycz bo chlopacy nie placzom !!1111111

chyba ze nie ma brava gerl w kiosku ;(;(;(;(;(;(
Cytuj:

Piszesz duzymi literami "OBRAZEK" i glosno krzyczysz(jak najglosniej) w mikrofon nazwe obrazka!
@Wątpię w inteligencje człowieka ;o
Cytuj:

To jest fejk nie wierzcie mu bo to fejk on klamie ononon klamieieieieiee!!!11111111

Spoko fotki, powodzenia w prowadzeniu tego tematu :D
Cytuj:

Za duzo grales w Silkroada, i za duzo naogladales sie Wladcow Pierscieni.
Cytuj:

Fajniutkie fotki. Mam nadzieje ze temat sie rozwinie:)
Koniec ide sie uczyć, siema.

@edit na koniec:
Dlaczego od kiedy wbiłem na forum nadal jestes online? co to chat ze czegasz i refreshujesz strone?
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 4, gości: 5)
Sir_Piapi, Roz'qrw, Pan Yuzek

Pan Yuzek 10-04-2008 23:42

OMG............................................... ....................

ALe ja to jestem zly i niefajny;(:(:(

Lubie cytac...
... tfoje mejle!!!
..
A poza tym oj huj co ja bede pisac..

Qwaaaa :( F5 mi sie zjebalo bo caly czas naciskalem :(

A szczerze mowiąc.. to jebie mnie to.

duzy_zomb 11-04-2008 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Yuzek (Post 1995553)

A nikaia mysli ze to nie nikaia ale to nikaia bo to wiadome

???

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roz'qrw (Post 1995792)
@Yoozek

Czy ja widze tu gdzies 200EK z Cele?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Yuzek (Post 1995819)

A szczerze mowiąc.. to jebie mnie to.

To po co odswiezasz ten temat co 2-4 minuty? Widac to po twoich odpowiedziach tutaj, odpisujesz nie pozniej niz 5 min. po napisanym poscie.

Widac ze sie nudzisz.
GratZ.

Pomocnik Astona 11-04-2008 12:40

Wy wszyscy zalosni jestescie i tyle powiem.

Xiaczek 11-04-2008 13:32

Ponawiam pytanie

@Wie ktos moze co sie stalo, ze gdy zainstaluje tibie, wlacza sie jakies 10 min, po wpisaniu pasow co trwa jakies 3 min trzeba czekac do pojawienia sie character list jakies 5 min, wybieram postac i po 10 min debug (na tibie sie nie loguje) ;/

tibiak159 11-04-2008 13:58

leveli ;]
http://images23.fotosik.pl/192/c00e7412ccaca70d.jpg

PS. Dzięki Nikaia za halberdy 8o

artek9 11-04-2008 14:09

Powiedzmy sobie wprost pan Yuzek jest debilem jakich mało próbuje często sie podlizać graczom na wyższym levelu co jest żałosne a w kółko w ostatnich postach powtarza "jestem niefajny" albo coś w tym stylu.
A tak wo gule to gratki wszystkim lvli i go go dalej :P.

Pomocnik Astona 11-04-2008 14:27

Gracie po 14h jak Care Topix , a potem sie dziwicie ze wam do glowy jeb** . Care pamietaj AFK STYLE _/ HSASHSAHhshas.
Pozdro tibijczycy ;*** <3

Pan Yuzek 11-04-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez artek9 (Post 1996168)
Powiedzmy sobie wprost pan Yuzek jest debilem jakich mało próbuje często sie podlizać graczom na wyższym levelu co jest żałosne a w kółko w ostatnich postach powtarza "jestem niefajny" albo coś w tym stylu.
A tak wo gule to gratki wszystkim lvli i go go dalej :P.

Taaa ty jestes knajtem i walisz z aksa a ja jestem druidem i wale z rózgi.....
1. Co rozumiesz poprzez slowo debil.
2. Komu sie chce podlizac?

@down To nie było celowe :<<

>Pchelka< 11-04-2008 14:49

@up

szczerze to mnie w*****a jak ktos specjalnie kaleczy polszczyzne... np. idziesz zemnom na potforki. poprostu to jest glupie.

>Pchelka< 11-04-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xiaczek (Post 1996125)
Ponawiam pytanie

@Wie ktos moze co sie stalo, ze gdy zainstaluje tibie, wlacza sie jakies 10 min, po wpisaniu pasow co trwa jakies 3 min trzeba czekac do pojawienia sie character list jakies 5 min, wybieram postac i po 10 min debug (na tibie sie nie loguje) ;/

to sobie kompa formatnij ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58.