![]() |
|
Gz
:cup::cup::cup:
http://img170.imageshack.us/img170/3318/hehgd3.jpg Dariux Drake the best polish bloker?? >>>respekt<<< |
@emef
Sorry emef ale swoje emocje zostaw dla siebie po 2 mowilem ze tak bedzie juz pizgacie ludzi nie tych co macie ^^ pozdro milego padania. |
Emeff,ja nie doszedlem,czyli jestem pizda twoim zdaniem?
|
@up up up(iels tam)
hujowy czy nie powinnismy sie razem trzymac ale kazdy ma prawo wyboru :P |
Yol dawno mnie tu nie bylo...
Kilka slow ode mnie: Na poczatek Dariux Drake jestes dla mnie Wielki myslalem ze tam juz bedziesz ded a tu niezle sie trzymales^^ wcale nie potrzebowales 150lev wiecej takich ludzi:) Co do tych co nie joineli dla mnie zawsze bedziecie spoko bo nie jeden temat zesmy przemaglowali^^Dzieki za to:) Damu nie wiem po co ten post "prowokacja" Ty masz swoje sprawy my swoje (dziwie sie Tobie) zawsze jest Ciebie pelno:S moglbys choc raz odpuscic. Potem jestes zdziwiony i zadasz od nas szacunku:S na szacunek trzeba zasluzyc... Mimo tego good luck:) |
@Emef
Albo inaczej nie bede nikogo obrazac.....dzieki ze tak o mnie myslisz o dymku i reszcie Nic wiecej odemnie |
Cytuj:
@zabujka ściągłem tą gre i wbiłem 4 lvl :D może się jeszcze tam pobawie |
Nikogo nie obrazajac ......
dobra nie joinij do wara...dobra wy*jeb ziomka niech pada :] i nie podawac powodów ze nie chce deadac i milego padania ...bo to zal ludzie co tu piszecie ...tibia to nie rl ...ale rozum przed kompem i poza macie ten sam wiec troche honoru ludzie ... tyle odemnie |
Uhm...Jest jeden problem ze jak prosza o pomoc to ok ale jak ktos niechce to juz jest PIZDA!!:baby:
|
Dymek pizdeczko do wara ino już! bo cię tam zagonie !!!!!8o
|
Geo Nie e :p
Ide Spac AlohaO.o |
sorry chlopcy ale prawdopodobnie
moja kariera sie zakonczy w tym tygodniu wiec musze byc neutral jesli to nie wypali to powroce do was |
11:00 Emef Buhh has left the party.
11:00 Cato Dais has left the party. 11:00 Royal Kevax has left the party. 11:00 Caron Sous has left the party. 11:00 Aver Squn has left the party. 11:00 Kuszczyk has left the party. 11:00 Dren'Arte has left the party. 11:00 Malgonian has left the party. 11:00 Freestyleer has left the party. 11:00 Pogromca Jagy has left the party. 11:00 Dare'Fiend has left the party. 11:00 Kreator Palladyn is now leader of your party. 11:00 Andrzej Chrobry has left the party. 11:00 Sirius Romanis has left the party. ale bylo battle :D |
Cytuj:
|
nooby w chuj a ten royal xato kozak a z pz wyszedł 5 sekund prrzed ss :)
http://img100.imageshack.us/img100/1427/uo0197kr0.png |
przed ss...
zawsze na mnie;p 11:00 You lose 31 hitpoints due to an attack by Kuszczyk. 11:00 You lose 156 hitpoints due to an attack by Kuszczyk. 11:00 You lose 3 hitpoints due to an attack by Royal Kevax. 11:00 You lose 170 hitpoints due to an attack by Royal Xato. 11:00 You lose 258 hitpoints due to an attack by Royal'Cryn. nawet moi mnie walili ;p sorki paraliza i mwale naty by przepycha;ly idealny trap |
11:00 You lose 258 hitpoints due to an attack by Royal'Cryn.
wtf?? 8o |
Xato Cryn jeden ch*j...Hail silent
Te nooby wczoraj to pewnie tez od silentow... |
Cytuj:
11:41 Jony Sola [108]: why u atack freestyler ? before ss ? 11:41 Royal'Cryn [169]: i says for he , i think he is hearths 11:42 Royal'Cryn [169]: more i atack hearths Yes=) 11:42 Jony Sola [108]: hehe lol^^ |
;/
Dobra sory wasza decyzja w sumie . Ale swoje zdanie mam, ja nie znałem narqssa a deda za niego oddam bo 1 raz na danerze polacy moga cos zdzialas razem dla fun ale oczywiscie sa wyjatki .
Hail Nieczaj ktory joinał. Dzis udany dzien aby tak do konca . |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |
|