![]() |
jesli Chelsea bedzie dalej oddawac takich zawodnikow jak Carvalho, J.Cole czy nawet Ballack to nie sadze zeby obronili mistrza, mogliby tez kupic kogos do napadu bo Anelka i Kalou nie prezentuja sie najlepiej a najchetniej to Anelke wyjebalbym z Chelsea forevah
|
silvie chyba kluby sie pojebaly bo powinien byc united, ale oczywiscie SAF wierzy nadal w giggsa ktory w tym sezonie bedzie gral coraz to slabiej. Uwielbiam Manchester, ale SAF juz sie "wypalil" i w tym sezonie moge sie zalozyc o kilo jablek ze o mistrzu zapomniec mozemy, a o LM pomarzyc.
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@poziom lig
Gadanie na podstawie reprezentacji to zwykła prowokacja. Angielska przed Hiszpańską, później Włochy,Niemcy,Francja... A sukcesy repry Niemiec to w 70% zasługa Joachima Lowe. @Faytah To wytłumacz mi prosze dlaczego zawodnik,który uczył się gry w piłke właśnie w NIEMCZECH( Bo wszyscy oprócz Cacau to niemiecka szkoła, Cacau gra w Niemczech bodajże od 19 roku życia) ma reprezentować piłkarsko swój kraj, skoro go tam nic nie nauczyli? To my jesteśmy błaznami, bo bierzemy Brazylijczyka, ponieważ pewien trener tak chciał, albo Nigeryjczyka bo się ożenił z Polką... Chwała Matuszczykowi, że zdecydował się na gre u nas, bo już niedługo będzie zdecydowaną gwiazdą Bundesligi. @edit http://www.weszlo.com/news/5164 Odsyłam cię do tego artykułu, jako potwierdzenie tego co wcześniej napisałem |
Brawo polska, niezła rehabilitacja po Hiszpanii, przegraliście mniejszą ilością goli. Ale do euro jest sporo czasu, więc nie ma się czym martwić... X(
|
"Manchester United z przyjemnością ogłasza, że zawarł umowę z portugalskim klubem Vitoria de Guimaraes w sprawie kupna dwudziestoletniego napastnika, Tiago Manuela Diasa, Corriera (lepiej znanego wszystkim jako "Bebe"). Kwota, którą MU zapłaciła z Portugalczyka pozostanie niejawna. Pod koniec tygodnia piłkarz przejdzie testy medyczne. Personalne warunki umowy, zostały wynegocjowane przez Bebe" - brzmi oficjalne oświadczenie klubu.
I zonk. :confused: http://bi.gazeta.pl/im/6/8242/z8242216Z.jpg K.Jay |
Bebe przyszedł za 7,4 miliona funtów, jest raczej ofensywnym pomocnikiem (w stylu Kaki) niż napastnikiem, a co do Ozila:
Cytuj:
A czy Bebe się okaże niewypałem - zobaczymy, sceptycznie do tego podchodzę... |
Czyzby United bedzie mialo najmlodszy sklad w lidze ;p Troche sie dziwie Fergiemu ze nie kupuje zadnego rozgrywajacego, bo scholes moze i jest jakims tam rozgrywajacym ale to pewnie ostatni jego sezon wiec lipa.
|
Fletcher - Carrick
Na pewno będzie taki środek w tym sezonie. Oczywiście, o ile Fletcher odzyska formę z tamtego sezonu i znów będzie tak czyścił. Carrick w meczu z Chelsea prawie najlepszy na boisku, lepszy był tylko Scholes. |
a czy fletcher i carrick umieja rozgrywac pilke ? Raczej nie, oni sa do czyszczenia, ale dogranie dobrej pilki do napastnikow to nie potrafia
|
Cytuj:
K.Jay |
no fletcher to ma kopyto i strzelil pare ladnych bramek, a carrick jest wiecej niewidoczny niz widoczny na boisku
|
Wczoraj w faktach podawali ze U18 czy U20 przegralo z Luxemburgiem 0:1, jesli to ma byc nasza reprezentacyjna przyszlosc to chyba wystapic z fify na 10 lat najlepiej po euro :D
|
Cytuj:
więcej nie chce mi się nawet komentować |
Cytuj:
No a Mascherano jedną nogą w Barcelonie (15 mln euro + Hleb). @down http://thepiratebay.org/torrent/5747964 K.Jay |
szkoda czytac te plotki o transferach, juz wystarczajaca sie naczytalem ze benzemie w manchesterze i paru innych
btw ma ktos linki do meczyku o community shield ? |
a w Chelsea Benayoun - 6mln i Ramires - 18mln. Polowanie na Neymara rozpoczęte : ))
|
Cytuj:
Masakrycznie duża kwota jak na Polskie warunki. Znając życie kontrakt z Danielem zostanie rozwiązany... |
Manchester United pokonał 3:0 ekipę z Newcastle po golach Berbatova, Fletchera i Giggsa. :cup:
btw. Zapraszam na mojego bloga poświęconego Premier League: http://premierleaguecolumn.blogspot.com/ K.Jay |
Sprawdza się to, co napisałem 2 lata temu, a mianowicie to, że Gareth Bale będzie w przyszłości kluczowym zawodnikiem Tottenhamu.
4 asysty w jednym meczu. http://www.youtube.com/watch?v=Sim9Kx92ZoU I jak na razie gol sezonu. (0:30) http://www.youtube.com/watch?v=ZlCjF2Zw660 K.Jay |
A dzisiaj gra lech z dniprem u siebie w rewanzowym spotkaniu eliminacji PE, polsat transmituje, mozna tez obejrzec w ipla tv
Powinni dostac teraz |
Chcialbym aby ugrali remis ale watpie abysmy mieli jakis klub w europejskich pucharach po wakacjach.
|
Barcelona ma najłatwiejszą grupę. Arsenal wyjdzie bez problemów, Chelsea pewnie też, to samo tyczy się United. Liczę na Tottenham, mają szansę. Real ma powtórke z Milanem, heh.
|
Grupa A: Inter Mediolan, Werder Brema, Tottenham Hotspur, FC Twente Enschede
Grupa B: Olympique Lyon, Benfica Lizbona, Schalke Gelsenkirchen, Hapoel Tel Awiw Grupa C: Manchester United, Valencia, Glasgow Rangers, Bursaspor Grupa D: Barcelona, Panathinaikos Ateny, FC Kopenhaga, Rubin Kazań Grupa E: Bayern Monachium, Roma, FC Basel, CFR 1907 Cluj Grupa F: Chelsea, Olympique Marsylia, Spartak Moskwa, MŠK Žilina Grupa G: Milan, Real Madryt, Ajax Amsterdam, AJ Auxerre Grupa H: Arsenal, Szachtar Donieck, SC Braga, Partizan Belgrad K.Jay |
Grupa A: Inter Mediolan, Werder Brema, Tottenham Hotspur, FC Twente Enschede
Grupa B: Olympique Lyon, Benfica Lizbona, Schalke Gelsenkirchen, Hapoel Tel Awiw Grupa C: Manchester United, Valencia, Glasgow Rangers, Bursaspor Grupa D: Barcelona, Panathinaikos Ateny, FC Kopenhaga,Rubin Kazań Grupa E: Bayern Monachium, Roma, FC Basel, CFR 1907 Cluj Grupa F: Chelsea, Olympique Marsylia, Spartak Moskwa, MŠK Žilina Grupa G: Milan, Real Madryt, Ajax Amsterdam, AJ Auxerre Grupa H: Arsenal, Szachtar Donieck, SC Braga, Partizan Belgrad |
Stawiam prawie tak samo, ale moim zdaniem jednak Szachtar awansuje.
|
Lech zremisowal bezbramkowo, mecz nie byl beznadziejne nudny ale tez nie za ciekawy, krivets zmarnowal 100% sytuacje lecha, w II poł poznan zbyt szybko oddal inicjatywe. Dnipro przez prawie cala II poł siedzialo na lechistach, bylo nerwowo ale ukraincy nie wykorzystali zadnej sytuajci.
|
Cytuj:
|
Grupa A:
Juventus Manchester City FC Salzburg Lech Poznań I wszystko jasne... |
Przynajmniej siary nie bedzie ze z ogorkami odpadlismy. Jezeli ugramy wiecej niz 1 punkt (wydaje sie mozliwy z Salzburgiem u siebie) to bede mile zaskoczony.
|
Cytuj:
|
|
Ależ Rossoneri powariowali, fiu, fiu.
Yepes, Amelia, Papasthopulos, Ibra, Robinho, Boateng, do tego kilku młodzików. Stracił natomiast Kaladze (zawsze go lubiłem, i przykro było mi, gdy nagle wszyscy się od niego odwrócili, ale to nie jest ten sam Kaladze), Boriello (pare fantastycznych bramek, ale brak ciągłości), Huntelaara (podobnie jak Boriello), Favalliego i Dide. Ponadto strata Leonardo, chociaż Allegri chyba da radę. Będzie baaardzo ciekawie. |
A za nami już pierwsze mecze eliminacji ME. Zaskoczyła mnie Belgia, która przegrała z Niemcami tylko 1:0. Mam nadzieję że pokuszą się o awans, bo mają młodą i ambitną drużynę, a mecze z Turcją czy Austrią nie powinny być problemem. Kolejnym moim kandydatem do awansu jest Serbia, która pokonała Wyspy Owcze. Jedynym wymagającym rywalem Serbów mogą być Włochy, którzy imo nie mają formy. Bośnia i Hercegowina też powinna wywalczyć awans, bo patrząc na grupowych rywali, wliczając Francję, nie powinni mieć problemów. Podobnie jest z Chorwatami. Po cichu liczę także na Czarnogórę.
K.Jay |
Fajny meczyk to był Portugalia - Cypr (4:4) chociaż jak Portugalia strzeliła na 4:3 to już myślałem, że maja mecz w kieszeni a tu zaskoczenie :>
|
W końcu Berbatov pokazał klasę! Berba Show! :cup:
K.Jay |
A o lechu to juz nikt nie wspomnial.. szacunek, prowadzic 2:0, z juventusem, nawet jesli sie zremisuje 3:3 to jest cos
|
We beat Spurs with 8 reserves and Nasri scored 2 pens, Nasri scored 2 pens! We beat Spurs with 8 reserves and Nasri scored 2 pens, Nasri scored 2 pens!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |