![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ancienty- raz tam padłem już, jak jesteś sam na całym respie to jest hardcore, nie ma dokąd uciekać Tomby- waste normalnie, chyba, że vamp shield wypadnie Ps Spróbuj :D |
Gdzie mam expić:
- Paladynem - 25 lvl - skille 61/37, zawsze można podskillować ^^ - Facc - Harmonia - belted cape, plate legs, dark helmet, scarf i zamierzam kupić bohy i żeby nie było dużego waste teraz expie w GL, ale tam już za słaby exp PS mam uraz do guardów i żadne dragony mnie nie obchodzą co powiecie o mintwallin i co to jest ten tomb pod cycami? pewnie tam dużo ludzi jest |
Odświeżam
http://img269.imageshack.us/img269/5197/gdzie.png Gdzie mam expic tym knightem? Prosze o podanie szerokich miejscówek FACC! |
Chcę wbic jaknajszybciej 80 lvl rp od 1 lvla gdzie polecacie expic (musze charem zrobic poi + przechodze z ms na rp :p)
|
gdzie? 20lvl elder druid, 22mlvl?
|
1. Gdzie moge expic 40 knightem skile 61/58.
2. Drutem 45 lvl 3. A gdzie razem moga expic z dobrym expem i bez waste. |
Cytuj:
|
60 lvl elder druid 51 m lvl, gdzie expić, chodzi oto żeby nie było waste, fajnie by było jakby był profit. Narazie expie na dragach, ale jest waste (150 many na 1 draga), szukam miejscówki na której mógłbym odzyskać straconą kasę.
Ponawiam ... . |
Gdzie expic 17 pall 60 dist facc. Chodzi mi o szybki exp. Eq: dragon shield, belted cape, p-legs, dark hemet
|
Cytuj:
|
Knight 40 lvl
76/75 Axe/Shield Server Aster (NON-PVP) EQ Platinum Amulet | Crown Helmet | Backpack Fire Axe | DSM | Demon shield Knight Legs Fur Boots Szukam miejsca gdzie jest mało ludzi, tutaj trzeba wspomnieć że jest to server NON-PVP co jest sporym utrudnieniem :( |
Gdzie expić 22 Knightem 58/57 po hacku??
P set, Dwarvenka, Steel Helmet. Muszę oddać 1,5k i zarobić na jakiś knight set. Jak zarobić i gdzie expić? Pozdrawiam |
poradnik
ostatnio przysiadlem troche nad tym i stworzylem taki maly poradnik jak gdzie expic z czego walic przy jakim eq itp. poradnij jest do lvl 200+ dla kazdej profesji osobno :) dosc dlugi ale mam nadzieje ze komus pomoze ... link do poradnika : http://www.***********.com/494307469.html
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
60 lvl elder druid 51 m lvl, gdzie expić, chodzi oto żeby nie było waste, fajnie by było jakby był profit. Narazie expie na dragach, ale jest waste (150 many na 1 draga), szukam miejscówki na której mógłbym odzyskać straconą kasę.
Ponawiam ... . |
@Tibianka
Dwarvenn Axe pożyczone |
Cytuj:
A jeśli tylko kasa to tyko earth elementale w edron z tym ze walisz samym flamem bo z rozgi nie ma sensu co innego sorc z woi A i zawsze pozostaja roty w darashii ;) |
Cytuj:
|
gdzie expic 50 ms m lvl:41
|
@ Smoczek8228
No to chyba możesz spróbować. :) |
Cytuj:
|
Gdzie expic :
50 EK 78/77 skill Pacc Assasin dager Crown set Dragon shield Miejsce z good lootem ale zebym wychodził troszke na + :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Vanecht Tu natomiast polecam Barbariany w Svargrond jeśli będzie wolny duży camp, bez ice tower, najlepiej jeszcze jeśli miałbyś postmana na północy jest skrzynka więc można by wysyłąc all halabardy battle axe itd ;p Profit gwarantowany ;d
|
facc druid 27-30
gdzie wastowac poty? z jakimi ewentualnie summonami |
Cytuj:
Enjoy |
Cytuj:
|
paladyn
Cytuj:
odświeżam, |
Co polecacie dla 43 sorca, 42 mlvl, pacc? Jestem otwarty na wszelkie sugestie.
|
Mam 43 Royal Paladyna skille 71(+2)/55
EQ: Crown Helmet Paladin Armor Blue Legs Dragon Shield Boots of Haste Gdzie mogę expić na yalahar bez waste? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mam PACC Z góry dzięki za pomoc :) |
Hej
Mam 65 ek skille 80/80 z eq: DSM, RH, BOH, relic sword, k legi i MMS i teraz pytanie gdzie expic z profitem i w miare dobrym expem i gdzie expic z dobrym expem z malem waste. Tylko nie barby i cyce bo juz mi sie rzygać nimi chce:) |
Cytuj:
|
36 druid/ed 42 mlvl gdzie expic na facc??? zamiezam kupic pacc na wakacje i gdzie poexpie pozadnie ?? przydalby sie maly zarobek
|
exp
Siema,gdzie expić palladynem ze skillami 70/54 i 30lvlem (FACC)???
EQ:blue robe,crusader helmet,plate legs,BOH,dragon shield |
Siema, mam:
http://img268.imageshack.us/img268/6161/84490196.png Zamiast zwyklych spearow mam RS, do tego od przyszlego tygodnia bede w posiadaniu RH i demonki. Mam 25lvl, skille 60/45 (na skillowanie nastawiam sie dopiero na 30lvl). Mam do zwastowania: http://img268.imageshack.us/img268/1136/kasaw.png Gdzie moge expic dosyc szybko, chcialbym tylko, zebym mogl to ogarniac, boje sie, ze na OF padne (zluruje cos), a na soldach + pojedyncze guardy w 2h wbijam lvl... =/ W gre wchodzi kupno itemek. Prosze o pomoc. |
Cytuj:
Lvl szedl naprawde szybko i bez waste. do 30 lvka mozesz tam spokojnie siedziec. Ale skille skille musisz robic :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |
|