![]() |
|
no to jak jego to i mnie musisz pro bo inaczej foch -.-X(X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
viron ema ema:cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
http://img187.imageshack.us/img187/3201/uheheheiq6.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
no heh on heroik aks na najcie wali bo w tv uslyszal rze walom aksem a nie obuhem
|
Cytuj:
hehe ok to ja jurz ide papatki do jutra ciesze sie rze orzywiłem troche forum hehe papapapa lofciam systkich ;* Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i ty frajerze dama teraz za moje dedy ci powiem PIERDOL SIE |
Cytuj:
i tak jestes nikim dobrze ze juz nie pkujesz z nami "chlopaki a to naprawde sa takie laleczki co jak nakłujesz to kogos boli" smiec |
nie przezywaj sie co ?X(X(X(X(
|
Cytuj:
@twoj opisik <<< z jednym nie klamiesz dziecko ;]]] wiek ;] stary pryk z ciebie :cup::cup: @ dama padales nie za to ze komus sie tak podobalo tylko za swojom glupote ;/// |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
tak wogole dama twoja stara to qara hahah
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ tfuj wiek teraz masz 13 czyli zaczoles gre 6 lat temu czyli w wieku 7 lat gratz ... niezle zajechany jestes kumplu @ "nie pekujecie" co to za ruznica " wy nie pekujecie tylko zabijacie "mojim zdanierm to to samo ... chyba ze ty masz inne rozumowwanie jesli tak to nam je przedstaw zebysmy mogli cie zrozumiec B) @ moj a twoj wiek jestem starszy od ciebie o 2 wiosenki dziecko B)B) masz wy*****sty glos buhahahahah owned |
hehe witam i pozdrawiam hans czesiek oraz upzejmie informuje rze znam dobry i tani psychiatra :cup::cup::cup:
tagrze informuje rze iridia w 2002 roku nie miala 108 lev wiem bo gralem :cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |
|