![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pytamy.pl/question/ile-centym...miary-spodni/1 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ryba się wejdzie w puszke od konserw! : P
btw. czemu te ruryy takie jasne! |
Ja tak troche nie na czasie, tak sie zastanawiam, czy rurki sa uwazane za pedalskie czy nie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A propos rurek to chyba w zamierzeniu były to damskie spodnie, not sure bout it tbh ;) |
ja nie wyobrażam sobie siebie w rurkach, brrrr.. Dopiero niedługo robię eksperyment i kupuję sobie normalne spodnie w np housie czy gdziekolwiek. Bo zawsze noszę chociaż trochę luźne :P
|
Ja ostatnio kupiłem sobie szare rurki, całkiem fajnie wyglądają. Nosze bluzy (najczęściej prosto.) więc za pedała nikt mnie nie bierze. loozik
|
Cytuj:
|
Koledzy ci tak powiedzieli? Niestety jp nie oznacza jestem pedałem, zgaduj dalej, powodzenia.
@gonzo Fajne rurki, ile dałeś? |
Cytuj:
|
Zarówno rurki jak i cała gadka o rozmiarówkach jest pedalska. Jakbym czytał forum bravo -.- Mały tip dla Was chłopcy. W rurkach możecie nie donosić ciąży pozamacicznej bo uciska kolana.
|
Cytuj:
|
Cieszysz się?
|
Cytuj:
firma ma tyle wspolnego z prosto co to ze prosto jest ich wytwornia. ale wiekszosc prosto robi normalne rzeczy, nie jakies tam hardcore jp ogien jp. @down nie spinator, tylko w*****a mnie jak jakis kindermetal wygaduje rzeczy o ktorych nic nie wie. eot |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś taki jak ja, takie zero jak Ty.
Za to Ty mi się nie podobasz. Kogo obchodzi co Ci się bardziej podoba. Nie wypowiadaj się
HE HE? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |
|