![]() |
|
|
Lol, co tam cryn robil?
po ktorej on stronie wkoncu? :D |
cryn desperat jeb!e wszystkich:P
co do emefa moze za duze slowa ale duzo ppl jak needowalo helpa to wolalo prosilo wjezdzalo na patriotyzm a teraz jak robimy polish gouild to? to sobie expia:) niebylo mnie troche bo niemialem neta wiec sorry ze poczatkowo niepomoglem arcantos elite czy jakos tak hunted 4 ever prosil mnie zebym peace zalatwil zalatwilem zgodzili sie i bydlo zrobili a co do reszty jak ktos niefightal niebiegal z nimi to za free moze odejsc do jutra jak a reszta juz pay of course xato kozaczy payment wiekszy payment cash taki sam motyw jak ostatnio zeby 3 osoby ktore najczesciej ganialy rozdawaly punkty kazdemu potem oficialne ogloszenie dzielenie gp przez punkty i rozdawanie nagrod jaga zbiera paymenty ale dzielimy dopiero jak juz sie skonczy war czyli niebeda nic bic i leavna wszyscy co maja leavnac mialem cos jeszcze napisac ale zapomnialem :) no i tyle z mojej strony to moja opinia jak powinno byc niemusiscie sie stosowac lotto mi to mowie jak uwazam ze bedzie najlepiej i tyli Signed: Roro~ |
sorry ze osobny post ale albo mi sie zdaje ze glowny bloker ich niezginal
na dzisiejszym battle jak ktos ma filmik prosze o niego bo mnie kur!!!!! strzeli ... jezeli sie myle to napiszcie kto tam blokal bo nawet niepamietam name i jego deda skopiujcie |
Sytek'Axet blokowal...nie padl...hehe :]
|
Movie plx?
|
Dobra, więc tak:
Od sylwka albo i wcześniej w związku z przeprowadzką nie będę miał neta przez dłuuuugi czas, więc z góry cya wszystkim. Sell house in ank Arakmehn I ch**-wie-ile-ale-20+sqm, 50k or offer. |
Dlugo mnie nie bylo...
ale powracam na forum cieszcie sie czy nie ss dodam z wara
http://i185.photobucket.com/albums/x...beztytuu-6.jpg <podobno zaplacila ale ss jest> http://i185.photobucket.com/albums/x...beztytuu-7.jpg Tu all macie ss ich glidi z dnia 22 grudnia 2007 roku http://i185.photobucket.com/albums/x...beztytuu-5.jpg |
KURWA CHCE WAM POMOC ALE BEZ PACC I BEZ WBICIA KILKU LV TO KICHA.!!!
KTO SELLA PACCKI wszyscy se kupujecie ale zekomo nie wiecie kto sella.. ;/ fajnieeee? |
Co do wara to ja nie dołączyłem z powodu Narqa.
Dołączyłem bo lali bez powodu Pakule, wole się lać za niego niż za kogoś kto po pijaku od*******a PA :) @Kost fajnie, że wrzuciłes tego screena, ale na psi chuj on? Każdy se może wejść na tibia.com i sam to zobaczyć... |
zeby było wiadomo kto ma płacić jak coś :P może jutro połowa odejdzie :P
|
Paymenty
Uważam, że stary pomysł z przydzielaniem punktów jest sprawiedliwy. Napewno niektórzy będą niezadowoleni, ale trudno nie znam bardziej uczciwego sposobu.
Pozdro All |
@ up
racaj tak bedzie najsprawiedliwiej tylko trzeba wybrac z 5 osob i wtedy oceniac tylko 5 uczciwych osob ;p i powini byc wszyscy happy wkoncu swieta ;p zaraz im klepiemy dupy po mass logu lecim na expowiska czy jakas openka? @edit: rano mnie royal'cryn walil << to juz wyjsnione a to juz co innego nie wiem co on robil ;p 19:53 Delquita [60]: uwaga 19:54 Taron Daras [61]: o0 19:54 Delquita [60]: 19:53 Val'Atar [190]: exiva Freestyleer |
@paymenty
jeszcze nei mowmy o paymentach to nie koniec wara lecz jesli o system pktowy to chyba nei jest zly pomysl ale mysle ze jakeis minimu socjalne powinno byc :P |
mam pewien pomysl prosze odrazu neipiasc postow typy idz i nei wracaj:P ani bez insultowania :D ale moglibsymy mejknac jedna wielka gildie
Bysmy wymyslili nowy name itd co o tym sadzicie bylo by dobrze moim zdaniem np. na questy czy cos odrazu by byla ekipa :) to tylko pomsyl wiec wypowiadajcie sie sami macie przyklad z dzisiaj bili buu i po 5 min juz all ekipa byla na POH :P P.S. Mass kick rox :D i tibia com tez nei dziala --.--" kocham tooo !!! |
jebany Cipsoft.....w huja ostatnio leca :/
kicki i freezy |
@up
Nie wypali mogę cie zapewnić na 100% A kick to efekt naprawy buga... (chyba :P) |
@ up
dobry pomysl ale to po 5 min wszyscy w stanie gotowosci ;p z tym tez sie licz ehh servy down Cipy nie zaplacily rachunku i prada im zabrali ;] |
lol, cip prezent na xmas dal :)
|
Zeriel - co do jednej wspolnej gildji jestem jak najbardziej na Nie.
Bylem w kilku gildjach i wiem , ze jesli rekrutacja jest od lv gildja jest tylko fajna dla tych ktorzy lubia moc mejkac P.A i wiedziec ze ich ktos obroni taka jest moja opinia ktora wywnioskowalem z mojego malego doswiadczenia.Ja chce miec zaufanie do wszystkich w gildji nie widziec klutni na gc kozakowania do wszystystkich.Tyle na temat odemnie :) Co do tych ktorzy nie wstapili do gildji ich wybor ja do nikogo nie mam pretensji. Pozdrawiam wszystkich mojich kolegow:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |
|