![]() |
|
あざーす!!
Na razie potrzebuje i tak pojedynczych odcinków więc jeszcze raz あざーす!! B) |
#Sora no Otoshimono
Pierwszy taki ending. =D http://www.youtube.com/watch?v=JTb3kuC_9-0 PANTS POWER ! |
Cytuj:
|
Nie pozostaje nic innego- tylko zonkować, rotflować. o.O
|
nie lepiej tylko odwrotnie na bakabt.
Na bakabt nie dają niekompletnych serii (tylko. ew. sezony jak naruto). |
Cytuj:
Cytuj:
|
Samo anime niewiele różni się od 2 endingu. Wszędzie pantsu shoty i inne typowe dla ecchi atrakcje.
Nippah~! Corgar Frizz |
Nigdy tego nie oglądałem, ale jak tylko eerion to napisał to od razu przypomniał mi się ten ending, który tak utknął w mej pamięci.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
manga Highschool of the Dead, jezu jaka to dziwna manga ale mi sie osobiscie podoba =) tak samo AIKI oraz Wolf Guy - Wolfen Crest
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=Dqb6P...eature=related |
Cytuj:
Ale fakt WolfGuy jest powalone ale fajne : D true seinen XD @Pandora Hearts... czyli połączenie DTB+Alicji w kraine czarów : D extra anime XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@all
yhym...Zna ktoś jakieś fajne anime na poprawę nastroju? jakaś naprawdę śmieszna komedia/ecchi ? [mogą byc ang suby etc] |
Ja obejrzałem właśnie pierwszy odcinek Sora no Woto.
Ukryty tekst:
|
@Nari
A ciastka jędzą? I czy jest gdzieś Gitah Yui? @Rayza Saikano, Air, Clannad AF, Tokimeki Memorial. Nippah~! Corgar Frizz |
@Clannad AF jest raczej mocno dołujący. Polecam Minami-ke wraz z kontynuacjami. na nyatorrents jest torrent z wszystkimi 3 seriami, niestety dosc kiepski, kolo doby sciagalem.
|
Cytuj:
|
@Gangrel
Oczywiście że ma być dołujący! Rayza wpadnie w jeszcze większy dołek, nie będzie wiedział co się wokół dzieje... A wtedy wkraczam ja, udaję jego przyjaciela i przejmuję jego całą kolekcje mangi! PS. Rayza, nie czytaj tego! Nippah~! Corgar Frizz |
He he. Nie ma to jak mieć kumpla w klasie, który też ogląda anime. A to jest chyba największy otaku jakiego poznałem. :P 50 odcinków w jeden dzień może obejrzeć. :P Spróbuje go namówić, żeby do tego tematu się dołączył. Jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
@Shuffle Nie ma to jak rozmowa z własnym odbiciem w lustrze. :) @down Nom, ja bym tyle nie wytrzymał. :/ |
Cytuj:
|
Przy anime chyba bym tyle nie wyrobił, a jeśli bym się zmusił to podejrzewam że po max 10h zamieniłbym się w zombie. Co innego MMORPG^^ Właśnie z tego powodu staram się nie grać w żadne wciągające MMO. Zwłaszcza WoW, przy którym z przerwami na siku, kake i papu wysiedziałem lekko ponad 24h.
Nippah~! Corgar Frizz |
Minna Yahoo~~!
kto jedzie na Pacon? XD zgłoszenia wysyłać na numer 5634 Cytuj:
|
/me Wysyła SMS o treści BC
A na Paconie oczywiście będę. Chyba że będzie taki cyrk z wejściówkami jak na b-conie, gdzie rozchodziły się w 2-3 minuty, a stronie nie wyrabiała z ilością chętnych. Nippah~! Corgar Frizz |
ciebie ta ank. nie dot. : p ...masz za małego by o tym gadac...a i tak masz byc : D
|
Głodny, głodnemu chleb wypomni :)
Niemógłbym opuścić okazji spotkania z tobą w rl^^ Poza tym chyba złożyliśmy sobie obietnicę, prawda? Pamiętasz jeszcze co obiecaliśmy zrobić jak się spotkamy?:3 Nippah~! Corgar Frizz |
Głodny głodnemu chleb upiecze : p
Uchlać ciebie sprzedać twoje organy i dostać kase i wydać ją na kawy w Coffe Heaven : D ? |
Najpierw mnie upij do nieprzytomności... Wyjdzie drożej niż wartosć moich organów. Chyba że jajca na wage sprzedasz.
Właśnie oglądam GTO i po 20 epach wiem że Onizuka Eikichi, lat 22, kawaler, będzie jedną z moich ulubionych postaci. Bardzo pozytywne anime, oraz humor z tamtego tysiąclecia, który jest nieporównywalnie bardziej śmieszny niż to co mamy dzisiaj. Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Powiedz mi, gdzie ja pisałem o mocnej głowie^^ Po prostu moje organy są w takim stanie że są niewiele warte.
Nippah~! Corgar Frizz |
A ja se Code Geass oglądam, i przezwyciężam moją niechęć do mechów. Całkiem przyzwoite anime, btw. Nawet bardziej niż przyzwoite - gryzę poduszki czekając aż się druga seria ściągnie.
Kurczaczki, po 5tym epie Umi~ boję się, co będzie w następnym. Normalnie hardkor nad hardkory...ale q arci były jak na razie lepsze, jeśli chodzi o budowanie napięcia. A, tak, i nie napisałem z własnej woli tego posta. Jeżeli bym tego nie zrobił, to zostałby mi włożony w...argh! |
@up
Jak ja ci zazdroszczę, że masz do obejrzenie drugą serię xD |
Cytuj:
@Kuma ja mu z tą głową tak wierze... |
I tak mogę wypić więcej niż ty! Człowieku z Warszawy, gdzie piwo pije się z kieliszków, a wódke widelcem!
@Juri Jeszcze nie widziałeś na maxa wypasionego Gurena MK2? Naprawdę, czeka na ciebie coś pięknego. Nippah~! Corgar Frizz |
Go, go, Rizu-chan! The road to the 13000th post is open!
@up Nie zdążyłem przeczytać postów...don't act so surprised dude. Już trochę czasu ci piszę, że się ściąga jeszcze...najwyraźniej desperacko próbowałeś uniknąć offtopowania xD |
http://i621.photobucket.com/albums/t...un/page650.jpg
Yatta! Post numer 13000 należy do mnie! Nippah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |
|