![]() |
|
Cytuj:
|
hahaha
Barcelona (Spain) Possible Opponents: Chelsea, Inter Milan, Lyon, Arsenal. Potencjalni rywale Barcy w 1/8. Nie ma to jak zająć 1 miejsce w grupie ;] |
Chciałbym żeby Barcelona wylosowała Chelsea, no ostatecznie Arsenal;)
|
Cytuj:
Albo Milan, 2 kluby, ktorych nie lubie by musialy grac przeciw sobie i by chociaz banowo odpadl. Ewentualnie Arsenal. |
@Up
Nie chce cie zasmucic, ale Milan = Mediolan, a tam pisalo Inter Milan, a to oznacza Inter Mediolan. Ja na poczatku tez przeczytalem Milan, ale milan nie gra w lidze mistrzow :confused: |
a w 1/4 trafili by na Real :) marzenie by było :D
|
oo jutro sie zapowiadają ciekawe spotkania w La Liga : )
Real Madryt C.F - Valencia no i oczywiście : ) RCDEspanyol de Barcelona - Atletiko Madryt! kiedyś sie trzeba odbić od dna, wiec dlaczego nie teraz ;) iHala Madrid! iVamos Pericos! : ) |
Cytuj:
Manchester United (England) Possible Opponents: Inter Milan, Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Lyon, Real Madrid. Trzymam kciuki dziś za Sportnig :D Może się załapiemy. Chociaż pewnie ManUtd na Real trafi >.< |
Czelzi z Juve, Real z Live i MU z Interem zapowiadają się nieźle. Szczególnie ten ostatni. Chociaż pewniakiem dla mnie jest MU, ale co Mourinho wymysli?:P Barca z Lyonem... fart w losowaniu ;p czekamy na rywala Lecha :)
Edit: z Udinese więlkich szans nie mają... |
Chelsea - Juventus
Villareal - Panathinikos Sporting - Bayern Atletico Madryt - FC Porto Olympique Lyon - FC Barcelona Real Madyrt - Liverpool Arsenal - AS Roma Manchester United - Inter Mediolan ;>>> |
Cieszę się, że Arsenal trafił na Romę, chociaż wolałem, żeby wylosowali Barcę.
|
No a Lesiu z Udinese :) będzie ciekawie, mamy dużą szansę :)
|
Jak wygraja to stutgart - zenit ino ciezko ;d
|
Ojjj Inter trafil najgorzej jak mogl,no ale zeby wygrac LM trzeba pokazac ze jest sie najlepszym. Na taki mecz czekalem dlugo,bo to idealna szansa by przelamac fatum europejskich pucharow i srednio grajacego Interu poza Italia. Obiektywnie patrzac to szanse na awans Interu w tym dwumeczu oceniam na 40%.
|
No coz srednio zadowolony jestem z tej pary Inter - Manchester. Ale wlasnie jest to dla nich bardzo dobra okazja, aby pokazac, ze sie licza w LM.
|
Z chęcią obejrzę pojedynek Zlatan - Ronaldo, o ile nie będzie kolidował z pokazem beznadziejności serwowanym przez Romę.
|
Cytuj:
Ja tam z chęcią obejrzę Zlatana w pojedynku z Ferdinandem, Vidicem lub z obojgiem na raz. W końcu co to dla niego? Phi. |
A ja z checia obejrze smutek barcy i jej fanow po poraazce z Lyonem ;>
|
@up
oo ja tez : ) Real Madryt C.F - Liverpool F.C hmm to może być ciekawe starcie : ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |
|