![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zesraliście się z war modem czy jak?
a ni, to predacone usunal ;( |
zabawe psujecie boicie sie czy co?:baby:
|
Cytuj:
|
tak jak myslalem :o
|
Chyba zanim wyjadę to ten war się skończy! haha:D
Korzystając z okazji chciałbym wszystkich zaprosić na transmisję meczu CS który odbędzie się dzisiaj w HSTV.pl o 19.oo http://www.esl.eu/pl/eas/news/126691/ |
Witam wszystkich graczy,
Mam na sprzedaż konto w grze Tibia, na koncie znajduje się kilka postaci, przede wszystkim 87+ sorc. Postać ma eq i bodajże 30k na sobie. Postać nigdy nie była huntowana, nie miała red skulla, black skulla czy bana. P.S Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na temat mojego konta - Napisz pw. Pozdrawiam, Dejwo |
Cytuj:
Za ile kolego chciałbyś go sprzedać? |
Ja z kolei sprzedam Armatyza za 600 zl pusty bez warninga i transfer mozliwy na dniach. Jak ktos sie zdecyduje szybko to jeszcze moge zejsc z ceny troche ;p
|
Don Mitze na sprzedaż, full eq (sca, mpa, dh, mms, g legs, boh) bez warninga, bez poi, bez inq, 174 rycerz na darmowym koncie. cena 350-400zł
w razie zakupu pełna anonimowość ;) |
Rosi Thern - 169 knight z 9 mlv i przyzwoitym skillem na sprzedaż i jeszcze kilka charów w okolicy 100lv też się znajdzie.
|
Kupiłbym Rosi Therna, ale pewnie chłopaki z gildii i serwera będą się ze mnie śmiać więc musisz trochę zejść z ceny. Najlepiej tak o połowę to sobie zmienie nick na jakiś lepszy, np Zygmunt Patalach Wielki
|
Poświęciłem się XD
|
dajta cama jak cos ;p
|
Chłopaki mam wielką prośbę jakbyście mogli zamieszczać tu camy z akcji był bym wdzięczny.
/Wesol |
ja tez ;p;0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |
|