![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHA XDDDD lub dedykacja dla death rouse http://pl.youtube.com/watch?v=lAnrlH...eature=channel |
|
Cytuj:
Hahaha to był chyba niezapomniany ani :D:D:D:D |
nie rozumiem 8-D :baby:
|
obejrzyjcie filmik :D
|
Cytuj:
@edit @2down juz mam thx |
Ojjj Drizer Drizer ja nie umiem expic? Nooo Ej Nie Smiej Sie -.-
Ja walczylem a ty expiles to sie nauczyles ;):D:D:D:D:D:o ^^ |
Cytuj:
Btw film jest na tibia.de Najpierw masloga na shelba zrobili, pozniej sie skampili, a pozniej...? |
Cytuj:
wedelk ~~ |
Cytuj:
|
na tibia.de masz filmik diabllorda, czekamy na kolejna fascynujaca akcje !
Ps. tibia.com dziala ze spradzaniem postaci, mozna dodac fragi, niezapomnijcie o Arheroxie i Venzie |
No czekamy czekamy. No ale co one zmieniaja? Wlasciwie nic no, ktos od nas padnie, ktos od nich. Potem ida do obrony. My odrobimy, oni nie. Nic sie nie zmienia na serwerze. No ale czekam z uteskieniem.
|
@Up
Bo nuda wieje :p a takto cos sie dzieje : ) <ironia>Wg. sitha na tibia.com to ludzie od nas dostali wiecej banow wiec wasze szanse rosna w gore ! Wykorzystajcie to Co prawda bez poteznego Yeshilla to juz nie to samo, ale nie poddawajcie sie</ironia> |
Cytuj:
Linari Taifun Fenix'Gru (Kazdy pamieta jak full seta stracil :P ) Hmmm Dalej Foxy Darow x2 Whiskeyjack Ulrena Clanonx2 xD No Co Tez Frag ^^ Pozdro Dla Janusza Mojego Brata Krwi <3 Fetomann Bady Fur Jixxufi Blokers Ivan I to na tyle pozdro kundlu =* A i jeszcze cos dodam jak nie wierzysz to zajrzyj www.tibiaring.com zakladka w lewym górnym rogu pozniej dasz sobie rade dzieciaku neostrady OKAAAAY KONIEC NAPINKI YOOOO ZIOM POZDRO DLA HONEGO DRESA MOJEGO =* =) |
Cytuj:
|
No nareszcie cos sie zadzialo na furorce malo co a na antice od zajebania xD
hehe |
Feb 01 2009, 21:20:12 CET Died at Level 219 by a dragon lord
Feb 01 2009, 21:21:45 CET Died at Level 323 by a nightmare scion kto to? |
Cytuj:
Jak zgadłem to pjona o/ Apropo. Staszek nażekał, że jego dostawca internetu przycina w c***a, bo ściąga ''Gotowe na wszystko'' sezon 5. No ale czego wy chcecie dzieci za 9MB/s za 7zł Miesięcznie. (na 490 mieszkanców obozowiska) |
Odejdź, proszę.
|
Cytuj:
|
nagranie na tibia.de i andrzeja placz cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
@up ciekawe czy ty dalbys rade ogarnac z 20-30 typa z czego wiekszosc nieogarnieta... i jak tu sie nie w*****ac kiedy nie sluchaja ...
|
WOT DE FUCK KURWA HAHAHAHAH ale brecht
|
Wie ktos jak odtwarzac pliki ventrilo vrf?probowalem jakaos w ventrilo ale dam nie ma otowrz czy cos xD
|
Musisz mieć Ventrilo 3.0.1 i dajesz prawy view - record/playback potem tam open dajesz i play
|
gdzie jest ten prawy view ?
|
Cytuj:
|
ej gdzie jest prawy view ?
l0l. |
wchodzisz na pierwszy lepszy server venta 3.0.x, prawy przycisk na goscia, view, a dalej jak juz hytry powiedzial
btw. 16:38 Poul the Pall has logged in. 16:38 Maria Frezer has logged in. 16:38 Wedelk has logged in. 16:38 Fischkela has logged in. 16:38 Hundegunda has logged in. 16:38 Ai Shinayo has logged in. 16:38 Tritii has logged in. 16:38 Jitvey has logged in. @edit ale chyba nikt nie padł ;s @down 1. tym razem zalogowałem i akurat oni zaraz za mną, ale ogólnie to botując na innym servie mam na mc chara i patrze sobie co i jak ;) 2. Ja tak odpalam, pewnie masz racje ;p |
@Up
Po 1 nieźle musisz się nudzić ,że siedzisz na Tibii i czekasz aż ktoś lognie ... Po 2 nie trzeba wchodzić na żaden server żeby odsłuchać nagranie ;] |
Padl ktos, czy masloga na rotworma robili?
|
Nikt nie padl. Ale zajebalismy noobami Volcano
You recognize Volcano'Knight. He was killed by Von Baku. |
Sir Leszcz
Feb 02 2009, 22:00:36 CET Killed at Level 143 by Khazul and by Maelfgun Elzen Talakim Feb 02 2009, 21:52:27 CET Killed at Level 90 by Kwasny Billyboo and by Cenry Hundegunda Feb 02 2009, 21:58:07 CET Killed at Level 127 by Souni Mith and by Nan'neke Jitvey Feb 02 2009, 22:08:19 CET Killed at Level 132 by Katrila and by Jaanusz :0 |
Hytry ogarnij, ze musisz uzyc exury czy spella temu podobnego zeby stracic paraliz.
|
Cytuj:
ja mam takie ;p Feb 02 2009, 22:08:57 CET Killed Wuhari at Level 42 ok Feb 02 2009, 22:00:36 CET Killed Sir Leszcz at Level 143 ok Feb 02 2009, 21:54:59 CET Killed Lady Toffina at Level 144 ok |
Feb 02 2009, 22:08:24 CET Killed Spidim at Level 111 ok
|
Widzie dobra ogaryna ^^
Ma ktoś film z akcji ? |
Może cam jakiś byście dali?:p
Szkoda by było nie zobaczyć takiego grillowania |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |
|