Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Berbatov 20-12-2008 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2384126)
jest prawym obrońcą, ewentualnie prawym pomocnikiem, więc nie powinien mieć wielu starć z nominalnym prawym skrzydłowym...

Akurat Zanettiego wystawiano na prawej jak i lewej stronie boiska(zarówno w obronie jak i pomocy. Grywał też jako defensywny pomocnik). Jose musi delegować go do krycia Ronaldo żeby mieć stuprocentową pewność, że ten nic nie wyczaruje. A skąd taki pewny swego jestem? A bo już pewnie złota piłka FF wam wspomnienia sprzed 2,5 roku przyćmiła, kiedy w półfinale LM Milan bił jak tylko chciał United, a niejaki Massimo Oddo(oddany do Bayern przez kretynów od polityki transferowej ACM) zatrzymywał Ronaldo jak młodzika jakiegoś. A skoro Oddo dał rade, to uważany za znacznie lepszego Zanetti dokona tego z palcem... . Dobra, jego palce zostawię w spokoju.

Zobaczycie w lutym!

Ditto 20-12-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtiziom (Post 2384839)
Akurat Zanettiego wystawiano na prawej jak i lewej stronie boiska(zarówno w obronie jak i pomocy. Grywał też jako defensywny pomocnik). Jose musi delegować go do krycia Ronaldo żeby mieć stuprocentową pewność, że ten nic nie wyczaruje. A skąd taki pewny swego jestem? A bo już pewnie złota piłka FF wam wspomnienia sprzed 2,5 roku przyćmiła, kiedy w półfinale LM Milan bił jak tylko chciał United, a niejaki Massimo Oddo(oddany do Bayern przez kretynów od polityki transferowej ACM) zatrzymywał Ronaldo jak młodzika jakiegoś. A skoro Oddo dał rade, to uważany za znacznie lepszego Zanetti dokona tego z palcem... . Dobra, jego palce zostawię w spokoju.

Zobaczycie w lutym!

Ja bym na twoim miejscu tak się nie cieszył. Rooney, Barbatov, Tevez i Scholes (a nawet Nani czy Anderson) są w stanie nastrzelać takiemu Interowi. Reszta też, ale mają znacznie mniejsze szanse.

Yoh Asakura 20-12-2008 12:11

Berbatov, Scholes, Nani i Anderson ? No sorry, ale Berbatov to tylko z 5 metrów dobić potrafi, Scholes nie te lata, kompletnie bez formy, Nani to pajac, a Anderson to Denilson w wersji 1.1.
Ronaldo jest niszczony przez każdego klasowego bocznego obrońcę. Vide Cole, Clichy, Sagna czy nawet Eboue, który wespół w zespół z Toure obezwładnia go na sto i jeden sposobów.

Ditto 20-12-2008 12:26

Kurde, to w tamtym sezonie wszyscy dali nam fory i dlatego wygraliśmy? :/

@Down

Rooney - Tevez
Giggs - Fletcher - Carrick - Park

Zostałaby taka ofensywa, więc wątpię, czy są zbędni. Tymbardziej, że Bervatov, Scholes (Nani jak złapie forme pewnie też) grają w pierwszym składzie. Chociaż Wilshere > Giggs, to nie wiem, może powinni grać samymi bramkarzami?

Yoh Asakura 20-12-2008 12:33

Ale ja nie podważyłem umiejętności całej drużyny tylko tych, którzy, moim zdaniem, powinni z United wylecieć, bo są za słabi.

Bols 20-12-2008 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2384996)
Ale ja nie podważyłem umiejętności całej drużyny tylko tych, którzy, moim zdaniem, powinni z United wylecieć, bo są za słabi.

no tak- polowa druzyny. a berbatova niedawno kupili i juz ma wylatywac? giggsa tez powinni wyjebac i kupic willshera /;

Yoh Asakura 20-12-2008 15:42

Jesteś idiotą, ale ci odpiszę.

Co z tego, że niedawno kupili Dymitara ? To nie jest napastnik na miarę drużyny z Top4.
I ad. Giggsa - wywalenie go i zakup Wilshera byłoby akurat świetnym wyjściem, ale to nierealne. B)

Rycerski Cinek 20-12-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2384918)
Ja bym na twoim miejscu tak się nie cieszył. Rooney, Barbatov, Tevez i Scholes (a nawet Nani czy Anderson) są w stanie nastrzelać takiemu Interowi. Reszta też, ale mają znacznie mniejsze szanse.

Czemu piszesz tak jakby w Interze nie bylo defensywnych pomocnikow co zajebiscie czyszcza pole,mam na mysli Cambiasso oraz Muntari'ego?

Zamor1 20-12-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2384918)

Rownie dobrze mozna powiedziec, ze Ibrahimovic, Mancini i Quaresma tez sa w stanie nastrzelac MU.
Wiec skoncz to glupie gadanie.

Berbatov 20-12-2008 17:18

Akurat Quaresmą bym się tak nie chwalił.

Capality 20-12-2008 17:45

Quaresma jest zajebisty :P

Berbatov 20-12-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2385542)
Quaresma jest zajebisty :P

Tak! Masz rację! Zauważyli to również najwierniejsi kibice Interu, którzy na San Siro chętnie wygwizdują i manifestują swoje rozgoryczenie wydaniem 25 milionów Euro na Portugalczyka. Ale co tam kibice, dziennikarze też docenili Ricardo. Po pół roku gry Quaresma zdobył prestiżową nagrodę Bidone d'oro dla najgorszego piłkarza biegającego po boiskach Serie A.

Skróty bramek i paru akcji na youtube to nie wszystko, trzeba od czasu do czasu meczyk obejrzeć, synku. ;**

Thomisson 20-12-2008 18:14

Nie rozumiem trochę Arsenalowego Fanboya, bo każdy z tej 5 co wymienił miałby z palcem w nosie miejsce w pierwszej jedenastce Arsenalu. Skoro oni są słabi, to jak określić skład Gunnersów?

Ditto 20-12-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamor1 (Post 2385444)
Rownie dobrze mozna powiedziec, ze Ibrahimovic, Mancini i Quaresma tez sa w stanie nastrzelac MU.
Wiec skoncz to glupie gadanie.

Ibrahimovic pewnie strzeli, a jak nie on to Cruz... Równie dobrze mógłbym teraz wymienić Van der Sara, Kuszczaka, Fostera, Heatona, Zielera, Amosa, Wooda, Ferdinanda, Vidica, Evansa, O'Shea, Evre, Nevilla, Browna, Rafaela, Fabio, Hargreavsa, Carricka i powiedzieć, że nie macie szans :/ Do tego sam zacząłeś, że Ronaldo nie będzie, to nikt wam nie strzeli. Wymieniłem tylko innych, którzy mogą zagrozić waszej bramce. Kierując się twoim rozumowaniem mógłby wyjść skład, który wygrałby w każdym meczu do 0, lub przynajmniej bezbramkowo zremisował.

Van der Sar
Rafael - Hargreaves - Neville - Brown - Ferdinand - Vidic - Evans - O'Shea - Fabio - Evra

Ferdinand + Vidic na Ibrahimovica, Rafael, Hargreaves, Neville i Brown na jednego skrzydłowego, a Evans, O'Shea, Fabio i Evra na drugiego. Ojej, nikt nie strzeli gola : / Mam nadzieję, że tak dobitny przykład otworzy ci oczy na innych zawodników, którzy także stwarzają zagrożenie pod bramką rywala, więc nawet jakby Ronaldo był wyłączony z gry, to wy stracilibyście jednego obrońce, a strzelić zawsze będzie mógł kto inny.

@Wojtiziom

<kwik>, powtarzam nie wyczułeś czegoś, taki forumowy standard :D

Yoh Asakura 20-12-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2385590)
Nie rozumiem trochę Arsenalowego Fanboya, bo każdy z tej 5 co wymienił miałby z palcem w nosie miejsce w pierwszej jedenastce Arsenalu. Skoro oni są słabi, to jak określić skład Gunnersów?

Standardowy tekst debila 16-latka, który nie potrafi wyczuć najdrobniejszej ironii.

Arfyd 20-12-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2385736)
Standardowy tekst debila 16-latka, który nie potrafi wyczuć najdrobniejszej ironii.

Standardowy tekst ileśtam latka, który nie potrafi wpleść ironii w taki sposób, żeby ktoś inteligentny mógł ją wyczuć.

Xendriel 20-12-2008 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtiziom (Post 2385554)
Skróty bramek i paru akcji na youtube to nie wszystko, trzeba od czasu do czasu meczyk obejrzeć, synku. ;**

To ty chyba nie oglądałeś Quaresmy przed przejściem do Interu...Może teraz gra cienko, ale nie wmówisz mi, że tak samo grał w Porto. Może potrzebuje czasu na aklimatyzację, albo po prostu nie nadaje się do ligi włoskiej.

Yoh Asakura 20-12-2008 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2385748)
Standardowy tekst ileśtam latka, który nie potrafi wpleść ironii w taki sposób, żeby ktoś inteligentny mógł ją wyczuć.

Rotfl. :D:D

Cytuj:

To ty chyba nie oglądałeś Quaresmy przed przejściem do Interu...Może teraz gra cienko, ale nie wmówisz mi, że tak samo grał w Porto. Może potrzebuje czasu na aklimatyzację, albo po prostu nie nadaje się do ligi włoskiej.
Quaresma jest gwiazdą, wspaniałym piłkarzem, ale tylko w Portugalii. Cięższe ligi nie są dla niego. Inter wyrzucił kasę w błoto.

Xevez 20-12-2008 20:17

A może Porto grało trochę pod niego, a w Interze mają większe asy;)

Bols 20-12-2008 20:31

to jest to, 4 minuta i gol higuaina.... kocham go, rosnie wielki talent : S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02.