![]() |
|
Cytuj:
Zobaczycie w lutym! |
Cytuj:
|
Berbatov, Scholes, Nani i Anderson ? No sorry, ale Berbatov to tylko z 5 metrów dobić potrafi, Scholes nie te lata, kompletnie bez formy, Nani to pajac, a Anderson to Denilson w wersji 1.1.
Ronaldo jest niszczony przez każdego klasowego bocznego obrońcę. Vide Cole, Clichy, Sagna czy nawet Eboue, który wespół w zespół z Toure obezwładnia go na sto i jeden sposobów. |
Kurde, to w tamtym sezonie wszyscy dali nam fory i dlatego wygraliśmy? :/
@Down Rooney - Tevez Giggs - Fletcher - Carrick - Park Zostałaby taka ofensywa, więc wątpię, czy są zbędni. Tymbardziej, że Bervatov, Scholes (Nani jak złapie forme pewnie też) grają w pierwszym składzie. Chociaż Wilshere > Giggs, to nie wiem, może powinni grać samymi bramkarzami? |
Ale ja nie podważyłem umiejętności całej drużyny tylko tych, którzy, moim zdaniem, powinni z United wylecieć, bo są za słabi.
|
Cytuj:
|
Jesteś idiotą, ale ci odpiszę.
Co z tego, że niedawno kupili Dymitara ? To nie jest napastnik na miarę drużyny z Top4. I ad. Giggsa - wywalenie go i zakup Wilshera byłoby akurat świetnym wyjściem, ale to nierealne. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rownie dobrze mozna powiedziec, ze Ibrahimovic, Mancini i Quaresma tez sa w stanie nastrzelac MU. Wiec skoncz to glupie gadanie. |
Akurat Quaresmą bym się tak nie chwalił.
|
Quaresma jest zajebisty :P
|
Cytuj:
Skróty bramek i paru akcji na youtube to nie wszystko, trzeba od czasu do czasu meczyk obejrzeć, synku. ;** |
Nie rozumiem trochę Arsenalowego Fanboya, bo każdy z tej 5 co wymienił miałby z palcem w nosie miejsce w pierwszej jedenastce Arsenalu. Skoro oni są słabi, to jak określić skład Gunnersów?
|
Cytuj:
Van der Sar Rafael - Hargreaves - Neville - Brown - Ferdinand - Vidic - Evans - O'Shea - Fabio - Evra Ferdinand + Vidic na Ibrahimovica, Rafael, Hargreaves, Neville i Brown na jednego skrzydłowego, a Evans, O'Shea, Fabio i Evra na drugiego. Ojej, nikt nie strzeli gola : / Mam nadzieję, że tak dobitny przykład otworzy ci oczy na innych zawodników, którzy także stwarzają zagrożenie pod bramką rywala, więc nawet jakby Ronaldo był wyłączony z gry, to wy stracilibyście jednego obrońce, a strzelić zawsze będzie mógł kto inny. @Wojtiziom <kwik>, powtarzam nie wyczułeś czegoś, taki forumowy standard :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A może Porto grało trochę pod niego, a w Interze mają większe asy;)
|
to jest to, 4 minuta i gol higuaina.... kocham go, rosnie wielki talent : S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |
|