![]() |
|
|
buahuahua Hans Czesiek niezly ownydz (posiadanie) tak trzymaj nie daj sie tym nobom z forum ziomeq B)
|
Cytuj:
Cytuj:
czyli ogolnie czesiu you FAIL! |
milo beeeende wspominal chwile spedzone z czeslawem ;]:]:]:]:]:]
|
"ja nie otwierałem ciałka"
pzodro kieuksonsonsonkieuk |
to bylo COS :cup::cup::cup:
"KTO CHCE poty ?" "ale ja nie otwieralem cialka" DEEEd |
Cytuj:
wogule to mam juz 150 odwiedzin i 14 friends zapraszam wszystkich to jest lepsze nirz fotka i naszaklasa:cup::cup::cup::] Wasz szczerze, Shane ~ |
Coś wam te borutki nie wychodzą :
[CHAR]Vrell[/CHAR] May 27 2008, 18:46:13 CEST Killed at Level 83 by [CHAR]Pubey'de Kal[/CHAR] [CHAR]Dax'Rider[/CHAR] May 28 2008, 22:36:53 CEST Killed at Level 59 by [CHAR]Krejzolek[/CHAR] May 27 2008, 18:48:28 CEST Killed at Level 60 by [CHAR]Pubey'de Kal[/CHAR] and by fire [CHAR]Seva Elli[/CHAR] May 27 2008, 18:45:49 CEST Killed at Level 61 by [CHAR]Codrid[/CHAR] May 28 2008, 22:36:32 CEST Killed at Level 60 by [CHAR]Ana Anakaree[/CHAR] [CHAR]Leoxain[/CHAR] May 27 2008, 18:49:18 CEST Killed at Level 60 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] and by [CHAR]Lesley Mac'Leod[/CHAR] [CHAR]Cbool of Iridia[/CHAR] May 27 2008, 18:45:26 CEST Killed at Level 49 by [CHAR]Krejzolek[/CHAR] May 28 2008, 22:49:02 CEST Killed at Level 48 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] [CHAR]Xiddel[/CHAR] May 28 2008, 23:09:34 CEST Killed at Level 54 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] and by [CHAR]Joolis[/CHAR] [CHAR]Heiyu[/CHAR] May 28 2008, 22:49:20 CEST Killed at Level 46 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] [CHAR]Katsuyoshi Shotaro[/CHAR] May 28 2008, 22:46:53 CEST Killed at Level 34 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] and by [CHAR]Ana Anakaree[/CHAR] [CHAR]Dark-Artus[/CHAR] May 27 2008, 18:48:22 CEST Killed at Level 37 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] and by [CHAR]Krejzolek[/CHAR] :cup::cup::cup::cup::cup: Miałem tu nie wchodzić ale nie mogłem się powstrzymać , bo wy tylko piszecie o swoich Borutkach , noobki z Bongo Aha dax żebyś nie musiał pisać to hotkeye są odblokowane xDDDD |
wszedl sie pochwalic nasz mistrz pvp ciekawe co ile wymieniasz kalwiature od wciskania tych hotow;/nonononono
Katsuyoshi ShotaroKatsuyoshi Shotaro May 28 2008, 22:46:53 CEST Killed at Level 34 by Viron MystaViron Mysta and by Ana Anakaree 34 pala na unj 140 elderem i 120+ ek to 14 lat chyba trzeba miec;/ ale odegramy sie psie zagnoski(dama rox) a wogole wiecej was tam nie moglo wpasc;/;/;/ |
Cytuj:
I to mi sie w tobie podoba czyzby stary ci odblokowal hotkeje ? <wyreczam cie daks ,widzisz to,widzisz? jestem fajny jak wiron ? ? slick slick ;] ;] ]; ej Wiron moge byc w twojej bandzie ktura zabija zlych pekuf ? Bo wiesz ja nie lubie za bardzo bBongo Themu bo kiedys tesz mi hoty zbloczyli za to ich nie lubie i hcialbym ich zabijac razem z wami ale nie chce pz czy jest to mozliwe ? ?? ? :evul::evul::baby::baby::baby:X(X( :evul::evul::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Aha sorrka za bledy hyba ktos mnie pinguje albo cos w tym stylu ema ziom
P.S pozdrawiam ,wirona, neztasa, krejzolka i wincento :cup::cup: |
osh koorwa
viron pokazal swoj talent do dedania :o:O:O:o [czyt. wciskania hotkei (od f1 do f4 sd zeby sie nie pomylic, od f4 do f8 utani gran hur zeby spierdolic i od f9 do f13 te ciagle sa zablokowane)] gz viron, kazdy, kto padl mial 2x albo 3x mniejszy lvl od Ciebie. Teraz badz fajny i zrob na odwrot :< szkoda ze mnie tam nie bylo ;( |
Spoko Viron za ten czas co ty przerabiasz Elementarz my robimy swoje.
|
Cytuj:
:)HAHAHA :) Widze ze nerwy puszczaja (kazdy, kto padl mial 2x albo 3x mniejszy lvl od Ciebie.) i o to chodzi patrzcie na siebie lejecie w 20tu jednego 100 i to jest ok a najlepsze jest to ze lejecie kumpli takiej bandy debili jak wy nie znajdziecie na zadnym serwie CYA |
Cytuj:
Pozdrawiam moich fanuf wcześnie rano oraz Akunis:cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Tak aby ten dzień zaczął się kozacko:cup: Viron tak trzymaj może niedługo jakiegos 60 levela sciągniesz z kims na spółę a narazie najważniejsze jest to ,że ciesza Cię nawet małe rzeczy!:cup::cup: |
May 27 2008, 18:48:22 CEST Killed at Level 37 by Viron Mysta
and by Krejzolek kurrrrrcze jestem dumny ze zabil mnie ktos taki jak viron :cup::cup::cup: jakos nikt z nas nie prubowal sie usprawiedliwic tym dedem ... a ty sie plułes odrazu jak szmata :baby::baby::baby: pozdro VV i reszta |
Cytuj:
@Viron my padlismy to padlismy nam hokeyow nie blokowali i nie tlumaczylismy sie takimi scierwiarski sposobami jak ty czy tam twoj stary bo kto wie kto grał |
Cytuj:
@Viron my padlismy to padlismy nam hokeyow nie blokowali i nie tlumaczylismy sie takimi scierwiarski sposobami jak ty czy tam twoj stary bo kto wie kto grał |
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic.
Viron myslalem ze sie juz bardziej nie osmieszysz,ale rozwijasz sie,cisniesz do przodu ,czego dowodem jest zalosna proba "wiejskiego lansu " jakim bylo sprytne wmieszanie w niby liste kilku swoich fragow. Alez ty jestes mega evul power elder shooter pvp master itd................ Jak zauwazylem solujesz z swoim 140 + tylko do 50 lvl ,chociaz i na 34 lvl potrzebna byla pomoc :D Blysnales tymi fragami....oj blysnales... Mam pytanie,co do twoich postow konsultujesz sie z ojcem ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|